Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

De geur

Lancôme Ô de Lancôme, een zomerse en lichte geur voor vrouwen, is een fruitige eau de toilette met een verkwikkend citruskarakter. Lancôme Ô de Lancôme, opgericht in 1969, is een echte klassieker in de wereld van vrouwengeuren. Hoewel de geursamenstelling van Lancôme Ô de Lancôme eau de toilette nooit is veranderd, is de geur tijdloos en modern. De verfrissend lichte topnoot van mandarijn, bergamot, citroen en kamperfoelie onthult een aangenaam fruitige start die doet denken aan de zomer. In de hartnoot zorgen bloemige en groene elementen voor een heerlijk en natuurlijk aroma.
Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:
Salie, rozemarijn, basilicum en jasmijn vormen hier een adembenemend vrouwelijk centrum. Lancôme Ô de Lancôme wordt afgerond met een licht kruidige basisnoot van sandelhout, eikenmos en vetiver. Lancôme Ô de Lancôme met zijn lichte kruiden geeft een zekere warmte aan de bouillon, zodat het eau de toilette doet denken aan een koele bries op een warme zomeravond. Lancôme Ô de Lancôme is de eerste van vier vrouwengeuren uit een verfrissende zomercollectie van Lancome, die ook de geuren Ô de L'Orangerie, Ô d'Azur en Ô Oiu!
alle klanten beoordelen positieve
Lancôme Ô de Lancôme
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 2 klant adviezen

Commentaar van
lady's night
Afgelopen week met een vriendin gaan shoppen en dit parfum gekocht voor onze lady's night. En ik moet zeggen, het was meteen een succes! LOL
Commentaar van
Moet je een keer geprobeerd hebben!
Ik gebruik O de Lancome al heel lang en hij verveelt me nog steeds niet. Lekker fris, sinaasappel en citroen. Heb ook andere geprobeerd maar kom hier altijd weer terug.

De specialist van het filiaal - De parfumeur van Lancôme Ô de Lancôme

Het creatieve hoofd achter Lancôme Ô de Lancôme is Robert Gonnon. Hij is misschien niet zo bekend als andere parfumeurs in de industrie, maar hij heeft ook veel klassiekers gemaakt. Cacharel Anais Anais uit 1978, Paco Rabanne Metal en Lancôme Sikkim komen allemaal van hem. Hij was vooral actief aan het eind van de jaren zeventig. Als onderdeel van het grote team van Firmenich heeft Gonnon voor verschillende labels en ontwerpers gewerkt. De in Genève gevestigde onderneming is een van de belangrijkste spelers in de sector. Het is een producent van smaken en geuren. Zowel voeding als cosmetica en parfums behoren tot de activiteitsdomeinen. Firmenich wordt beschouwd als de nummer twee in de wereld in de industrie en heeft als concurrent Givaudan, International Flavors & Fragrances en de Duitse Symrise. Firmenich telt meer dan 6.000 medewerkers in 64 landen. Zo kan het ook verschillende bekende parfumeurs en meesters van het vak tot zijn team rekenen. Naast het creatieve proces worden ook chemische en wetenschappelijke innovaties gestimuleerd. De extractie of synthese van nieuwe parfumdragers vormt ook de mogelijkheden voor nieuwe parfums.
Vanaf de oprichting in 1895 tot op de dag van vandaag heeft het Zwitserse bedrijf diverse nieuwe geuren en smaken ontwikkeld. Naast Lancôme Ô de Lancôme van Robert Gonnon, zijn er nog andere bedrijfsgeuren zoals Giorgio Armani Aqua di Gio, Hugo Boss Bottled, Kenzo Flower of Jean-Paul Gaultier Classique. Olivier Cresp of Alberto Morillas zijn slechts twee van verschillende meesterparfumeurs. Daarnaast zijn vele andere professionals in de industrie betrokken bij diverse projecten. Vaak werken meerdere koppen - of neuzen - aan één geur tot de perfecte mix is gevonden. Ondanks zijn relatief kleine bijdrage heeft Gonnon voor de eeuwigheid parfums gemaakt.

De perfecte symbiose tussen parfum en fles

De fles van Lancôme,
Optically, weerspiegelt het natuurlijke en verfrissende karakter van de Eau de Toilette. De verfrissend fruitige vrouwengeur is ontworpen in een oval frosted glazen fles, waarvan het oppervlak wordt gekenmerkt door een rondingen. Binnenin de glazen fles glanst de vloeistof van Lancôme de Lancôme in een delicate groene tint, die ook terug te zien is in de fles en de spuitkop. De transparante fles van Lancôme de Lancôme de Lancôme smelt bij de nek op tot een groen middenstuk dat de fles met de spuitkop verbindt. Dit is omringd door een golden grens en draagt de inscriptie Lancôme in gouden letters. De geur van Lancôme de Lancôme wordt verpakt in een witte rechthoekige kartonnen verpakking, waarvan de boven- en onderkant ook in het stralend groene van de geur bewaard worden.

Japanse fotograaf Satoshi Saikusa podia Lancôme Ô de Lancôme

Sinds de Lancôme lancering Lancôme van de vrouwengeur in 1969 is Eau de Toilette Spray gepromoot via tal van verschillende campagnes. De felgroene fles sierde het midden van de foto en werd omgeven door een grote gele "Ô". In 1994 werd de zomerse lichte Eau de Toilette voor het eerst geadverteerd met een model. Het gezicht van de campagne was Heather Stewart White, poserend met een heldere glimlach naast de geurfles. Deze campagne werd gefotografeerd door de Japanse fotograaf Satoshi Saikusa.
In 2006 lanceerde het model Daria Webowy een nieuwe campagne voor de geur van Ô de Ô de Lancôme . Nadat Daria Werbowy in hetzelfde jaar een exclusief contract had getekend met Lancome en het gezicht werd van de Lancome hypnosegeuren, nam ze ook de rol over van de Ô de Ô de Ô de Lancôme ÔFrau en staat sindsdien ook voor de camera voor de drie Ô Lancôme geuren Ô de L'Orangerie, Ô d'Azur en Ô Oui! Op de foto's is Werbowy te zien in een korte witte outfit, terwijl ze dromerig en verleidelijk in de kamer kijkt. Haar handelsmerk, de stralende grote blauwe ogen, heeft Daria Werbowy al talloze opdrachten van gerenommeerde modeontwerpers opgeleverd en haar tot het meest gebruikte covermodel van het modetijdschrift "Vogue" gemaakt. Voor Lancome werkte ze voor Gucci, Dior, Givenchy, Prada en Jil Sander. Daria Werbowy is momenteel te zien in de modecampagnes voor H&M.