Toegevoegde producten
verder winkelen naar kassa

Lancôme Trésor in Love kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Lancôme Trésor in Love, de bloemrijke-vruchtbare geur voor vrouwen

De vrouwengeur Lancôme Trésor in Love is een fruity light Eau de Parfum met een sensueel zacht bloemengeur. De Eau de Parfum van Lancôme werd in 2010 gecreëerd door de twee perfumeurin Veronique Nyberg en Dominique Ropion, als een speelse en modernere parfumvariatie van de damesparfumklassieker Lancome Tresor f>van 1990.

Lancôme Trésor in Love opent met een hoofdnoot van fruity en en licht speelse geurelementen van Italiaanse bergamot, rode bessen, perenaroma's en een vleugje nectarine. Het hart van deze prachtige, delicate vrouwengeur wordt gevormd door een boeket van jasmijn, roos en violet, afgerond met zoete perzik aroma' s. De grondnoot van de Lancôme Trésor in Love Eau de Parfum wordt gevormd door kruidige aroma' s fijn cederhout en bittere muskus.

Hier zijn de meest verschillende ingrediënten gecomponeerd in een harmonische melodie, waardoor de geur die extra touch krijgt. Ondertussen heeft hij zich al lang geleden in de harten van miljoenen vrouwen gekatapulteerd en is hij een absolute sales hit geworden.

Kopnoten
Bergamot
Perzik
Peer
Nectarine
Jasmijn
Roos
Hartnoten
Jasmijn
Roos
Basisnoten
Ceder

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

vandaag tot-25%