Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Meer informatie:

Het concept

De Lancôme Liner Plume Eyeliner creëert spannende oogmake-ups. Dankzij de zeer precieze penseelpunt kan de vloeibare textuur precies zoals gewenst worden aangebracht. Op deze manier kan de bovenste wimperlijn zachtjes worden gedefinieerd en visueel worden samengeperst. Maar ook extravagantere of dramatische looks zoals Cat Eyes en Winged Liner zijn mogelijk. De licht flexibele punt glijdt soepel over de huid en belast de gevoelige oogcontour niet. De smalle pen biedt een optimale grip en dus volledige controle tijdens het aanbrengen. Zelfs dames die anders de neiging hebben kool op te halen slagen erin om een precieze baan te krijgen. De textuur overtuigt met een diepe kleurbriljantie en een lange levensduur. De Nuance Noir kan worden gecombineerd als een klassiek zwart naar bijna alle looks. Of het nu matte of glanzende nuances, neutrale of kleurrijke trendkleuren zijn, een zwarte ooglijn vult de make-up aan. De breedte kan worden gevarieerd volgens uw stemming. Arman Petitjean richtte Lancôme op in 1936. De naam is een eerbetoon aan een châteu buiten Parijs. Als bedrijfslogo werd een gestileerde roos gekozen die past bij het historische thema. In het eerste jaar van het bedrijf werden vijf parfums gepresenteerd met de claim cosmetica van hoge kwaliteit aan te bieden. Ongebruikelijke flessen gemaakt door een Franse kunstenaar worden vandaag de dag nog steeds gewaardeerd als verzamelobjecten. Het assortiment werd voortdurend uitgebreid, gevolgd door de eerste crème in 1936 en een eerste collectie lippenstiften in 1938. Lancôme heeft niet alleen in een vroeg stadium de kleurpaletten van de verschillende modeseizoenen gevormd, maar ook de onderzoekskant van de cosmetica-industrie. De eerste Nutrix crème, bijvoorbeeld, werd geproduceerd door een nieuw proces en tegelijkertijd gemengd met geurige parfum. Het maakt vandaag de dag nog steeds deel uit van het productassortiment. In de jaren zestig nam L'Oréal de leiding van het vroegere familiebedrijf over en breidde Lancôme verder uit tot een wereldwijde instelling. Het Franse merk is ook een van de leidende fabrikanten in het luxesegment in Duitsland.

Het design

De Lancôme Liner Plume is ontworpen als een pen met een fijne penseelpunt. Het slanke design in zwart heeft een ergonomische handgreep, die zowel het verwijderen van het deksel als de precieze lijnen vergemakkelijkt. Het kant is ook een beetje flexibel en kan perfect passen bij de contouren van het oog. De zilveren-metalen inscriptie ronden het ontwerp af. Om uitdroging van het product te voorkomen, moet het deksel na gebruik altijd goed gesloten zijn.

Het assortiment

De Lancôme Liner Plume 01 Noir is een must-have voor elke cosmetische tas. Als zwart eyeliner potlood met een vloeibare textuur, kan het gebruikt worden voor vele looks. De precieze penseelpunt maakt het mogelijk om gebogen lijnen van het ooglid in verschillende breedtes aan te trekken. Een zeer smalle lijn geeft de wimperlijn meer dichtheid en definieert zo discreet de ogen. Dankzij de vorm van de pen is de applicatie bijna intuïtief en ook zeer eenvoudig voor beginners. De punt is ideaal om de contouren van de ogen nauwkeurig te volgen en behoudt, in tegenstelling tot Kohl eyeliner, altijd zijn oorspronkelijke vorm. Op deze manier kunnen voortdurend goede resultaten worden bereikt. De intensieve kleur overtuigt ook door zijn lange houvast en kleurechtheid.