Toegevoegde producten
verder winkelen naar kassa

Lancôme Poême kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Poême - De sensuele verklaring van Lancôme over liefde voor vrouwelijkheid

Lancôme Poême is een klassieke bloemrijke vrouwengeur uit 1995, gekenmerkt door een licht oriëntaalse en pikante geur. De verleidelijke Lancôme Poême Poême Poême Poême Eau de Parfum werd gecreëerd door Perfumeur Jacques Cavallier, die al meerdere prijzen heeft gewonnen voor zijn buitengewone en sensuele vrouwengeuren.

The opulente Fragrance compositie geeft de Eau de Parfum Lancôme Poême ook een licht mysterieus en mysterieus karakter, dat de drager een sensuele en vrouwelijke geurbeleving geeft. De Lancôme Poême opent met een complexe topnoot van fruitige, aromatische en bloemige geuren. Zwarte bes, pruim, mandarijn, mandarijn en bergamot verenigen zich met de delicate aroma's van lente narcissen, klaprozen en exotische dumpling appel voor een bijzondere start.

Het hartnootje van Lancôme Poême wordt vooral gekenmerkt door bloemige geurelementen. Mimosa, fresia, freesia, sinaasappelbloesem, jasmijn, lila, ylang ylang ylang, tuberoos en roos vormen een heerlijk boeket, dat omringd wordt door de delicate aroma's van vanille- en tartleder. Lancôme Poême Poême Poême Poême Eau de Parfum wordt gecompleteerd met een warme en romige basisnoot, die ook de vrouwengeur haar oosterse karakter verleent. Tonkabonen, vanille, amber, amber, sinaasappelbloesem, cederhout en muskus vervolledigen de geur.

Kopnoten
Zwarte aalbessen
Pruim
Groene Accenten
Mandarijn
Narzsisse
Perzik
Bergamot
Stechapfe
Hartnoten
Mimosa
leder
Oranjebloesem
Freesia
Jasmijn
Sering
Ylang Ylang
vanille
Tuberoos
Roos
Basisnoten
Tonka bonen
vanille
Ambra
muskus
Oranjebloesem
Cederhout

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

vandaag tot-41%