Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Lancôme Hypnosis, de zoete en bloemige geur voor vrouwen

In deze Lancôme parfumreeks zegt de naam het allemaal: hypnose. Vrijwel magisch, Lancôme Hypnose werpt een ban over de mannen. Zijn wood en oosterse zintuiglijke geurvariëteit maakt de drager ervan onweerstaanbaar voor de mannelijke wereld. Het onderstreept de bijzondere individuele charme van de vrouw die deze geur draagt als een onzichtbaar sluier. Daarmee betovert de drager de man die ze liefheeft in een verleidelijke magische betovering. Met een vleugje passiebloem brengt de topnoot een bloemige eerste indruk over.
Terwijl deze vluchtige bries is floraal en fruitig en tegelijkertijd uiterst fris. De passiebloem straalt haar sensuele en warme karakter uit in een kort, vluchtig ogenblik. De hartnoot van gardenia en jasmijn houdt haar persoonlijke bloemige noot voor een aantal uren. Gardenias verspreidde een jasmijn-achtige geur, zodat een combinatie met echte jasmijn een perfecte combinatie is. Zo heeft de jasmijnachtige geur zoetisch bedwelmend een kalmerend en hypnotiserend effect.
Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:
Dit doel ligt bijzonder dicht bij het hart van de geurstoffabrikant Lancôme. Het op de markt brengen van cosmetica en geurstoffen, die een positief effect hebben op het hele organisme en stimuleren. De basisnoot bestaat uit vanille en vetiver hout versterkt deze intensiteit van kalmerende genezing en bedwelmende werking. De vanille, als koningin van specerijen, straalt deze warme zoete geur uit met een houtachtige en sensuele warme accent. Door het vetiver hout krijgt de hypnose van Lancôme een houtachtige en aardachtige afwerking, die de warme en zintuiglijke algehele noot begeleidt tot een perfect akkoord.
alle klanten beoordelen positieve
Lancôme Hypnose
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen

Commentaar van
Supereur van Lancome
Deze geur van Lancome is een heerlijke geur voor dames. Het parfum houdt lang aan en de flacon is een absoluut meesterwerk. Deze geur kan ik echt iedereen aanbevelen,

Annick Mérardo en Thierrry Wasser creëerden Lancôme Hypnose

Lancôme Hypnose werd in 2005 opgericht door Annick Ménardo en Thierry Wasser. Annick Ménardo is een Franse parfumeur uit Cannes. Na haar schooltijd studeerde ze eerst geneeskunde en biochemie, wat nog geen succesvolle carrière als parfumeur betekende. Na haar studie in Versaille voltooide ze een degelijke parfumopleiding en werkte vervolgens enkele jaren als assistent van parfumeur Michel Almairac. Hij is verantwoordelijk voor vele bekende geuren, zoals Jill Sander No.4, geuren van Joop of Dali.
Annick Ménardo trad na enkele jaren toe tot de onderneming Firmenich. Een Zwitserse geur- en aromafabrikant die een leider is in deze zeer competitieve industrie. Hier creëerde ze bekende geuren voor Yves Saint Laurent en Dior. Thierry Wasser was al op dertienjarige leeftijd gefascineerd door de wereld van parfums en geuren. Hij experimenteerde met kruiden en gedroogde planten. Hij trainde in water op de parfumschool van Givaudan in Genève.
Na zijn opleiding trad hij op jonge leeftijd in dienst bij Givaudan als junior parfumeur. Twee jaar later kreeg hij de kans om als parfumeur in Parijs te werken. Een paar jaar later ging hij naar New York en werkte net als Ménardo voor het gezelschap Firmenich. Hier ontwikkelde hij het parfum Lancôme Hypnose voor de firma Lancôme in nauwe samenwerking met Annick Ménardo.

Lancôme Hypnosis flesje ontworpen als een gedraaide kristallen vorm

Lancôme Hypnosis Flakon is een gedurfd en in het oog springend fenomeen: de kristallen fles is langwerpig en getwist. Zo ziet de fles er dus uit als een verdraaidekristaltoren. Deze ongebruikelijke vorm en de glanzende, zwakke violette kleur geven het iets surreëel, bijna magisch. De fles vestigt de aandacht op zichzelf en trekt aandacht.
Zodra je naar de fles kijkt, ben je gefascineerd door hypnose en verwachtingskracht van de waardevolle inhoud. Dankzij de unusual vorm wordt de Lancôme geur een eye-catcher op het parfumplankje en in uw badkamer. Deze vorm en kleur zet zich voort in het deksel, wat nog meer aan een kristal doet denken en het magische karakter van de geur onderstreept.
Due naar het geraffineerde ontwerp, de spuitkap wordt gereflecteerd als in een spiegelpaleis en ook de basisvorm wordt vervormd door de gedraaide in zich. Door de unieke vorm kunnen geen tekens en geen naam op de fles te zien zijn, maar de geurnaam Hypnose is meermaals gedrukt op de blauwviolet kartonnen verpakking.

Campagne voor Lancôme Hypnose adverteert met oogverblindende beelden

Lancôme verwerkt dit ongebruikelijke en unieke ontwerp in haar reclamecampagne voor de Lancôme Hypnosis. Een jonge aantrekkelijke vrouw met lang brunettehaar komt op hoge hakken een kamer of steeg binnen, die de paarse kleur van de fles reflecteert. Ze draagt een strakke, donkerpaarse jurk. In eerste instantie is het zicht er niet duidelijk op, alsof je ze door een mat raam bekijkt. Als je er eenmaal doorheen hebt gezien, wordt het beeld duidelijker.
De jonge vrouw is elegant en verleidelijk. Ze weet hoe ze haar charmes moet gebruiken. Een jongeman probeert haar goed te zien. Het lijkt erop dat de vrouw in een huis van spiegels en de jonge man probeert om naar haar. Dit verwijst naar de ongewone vorm van de fles. Het lijkt op een kristallen paleis, dat is gespiegeld binnen. Even lijkt het alsof de man haar is binnengedrongen.
Maar daar is geen duidelijkheid over. Tot slot zie je de vrouw in haar elegante en verleidelijke schoonheid, met een fles Lancôme Hypnose in haar handen. Zo wordt in de reclamecampagne de ongebruikelijke vorm van de fles opgepakt en gepresenteerd in de vorm van het Mirror Cabinet. Daarnaast wordt hier ook het hypnotiserende effect van het parfum getoond. De jonge vrouw gebruikt al haar charme en sensualiteit om de man die ze liefheeft te boeien.
Het parfum streeft precies dit doel na en helpt de drager om deze wens waar te maken en uit te voeren. De man is misschien niet helemaal onder hypnose, maar de vrouw oefent een hypnotisch effect op hem uit en fascineert hem met behulp van de vrouwengeurhypnose.
Helaas zijn er op dit moment geen producten in deze collectie beschikbaar.