Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Lancôme Hypnose is een zoete en bloemrijke geur met een hypnotiserende werking. Een plons van deze zoet-bloemige geur is alles wat nodig is om deze geheel te desintegreren.

Passion bloem, gardenia, jasmijn, vanille en vetiver karakteriseren deze geurhypnose van de getalenteerde neusjes Thierry Wasser en Annick Ménardo.

Het silhouet van een vrouw in de kimono inspireerde het kristallen flesje.

Lancôme Hypnose kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Lancôme Hypnosis, de zoete en bloemige geur voor vrouwen

In deze Lancôme parfumreeks zegt de naam het allemaal: hypnose. Vrijwel magisch, Lancôme Hypnose werpt een ban over de mannen. Zijn wood en oosterse zintuiglijke geurvariëteit maakt de drager ervan onweerstaanbaar voor de mannelijke wereld. Het onderstreept de bijzondere individuele charme van de vrouw die deze geur draagt als een onzichtbaar sluier. Daarmee betovert de drager de man die ze liefheeft in een verleidelijke magische betovering. Met een vleugje passiebloem brengt de topnoot een bloemige eerste indruk over.

Terwijl deze vluchtige bries is floraal en fruitig en tegelijkertijd uiterst fris. De passiebloem straalt haar sensuele en warme karakter uit in een kort, vluchtig ogenblik. De hartnoot van gardenia en jasmijn houdt haar persoonlijke bloemige noot voor een aantal uren. Gardenias verspreidde een jasmijn-achtige geur, zodat een combinatie met echte jasmijn een perfecte combinatie is. Zo heeft de jasmijnachtige geur zoetisch bedwelmend een kalmerend en hypnotiserend effect.

Dit doel ligt bijzonder dicht bij het hart van de geurstoffabrikant Lancôme. Het op de markt brengen van cosmetica en geurstoffen, die een positief effect hebben op het hele organisme en stimuleren. De basisnoot bestaat uit vanille en vetiver hout versterkt deze intensiteit van kalmerende genezing en bedwelmende werking. De vanille, als koningin van specerijen, straalt deze warme zoete geur uit met een houtachtige en sensuele warme accent. Door het vetiver hout krijgt de hypnose van Lancôme een houtachtige en aardachtige afwerking, die de warme en zintuiglijke algehele noot begeleidt tot een perfect akkoord.

Kopnoten:
passiebloem
Hartnoten:
Gardenia
Jasmijn
Basisnoten:
vanille
vetiverhout
Parfumeur:
Annick Ménardo, Thierry Wasser
Jaar van uitgave:
2005

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Lancôme Hypnose met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Staves
Supereur van Lancome

Deze geur van Lancome is een heerlijke geur voor dames. Het parfum houdt lang aan en de flacon is een absoluut meesterwerk. Deze geur kan ik echt iedereen aanbevelen,

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

9 222
toepassen
vandaag tot-27%1