Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Verleidelijke rozenbloesem - De geur van Lancôme Trésor Midnight Rose.

Lancôme Trésor Midnight Rose is geïntroduceerd als een ander lid van de populaire Trésor parfumreeks. Het volgt Tresor in Liefde en zeer bloemig, intens parfum voor dames. Al in de topnoten vindt u Rose absolut , waarmee het sterke boeket rozen wordt geopend. Het is aangevuld met fruitige frambozen. In het hart wordt de compositie aangevuld met meer bloemen. Exotische Jasmijnbloesems ontmoeten zowel pioenen als kruidige roze peper en de bloemknoppen van bes. De noten zijn Virginia cederhout, muskus en vanille.
Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:
De naam Midnight Rose komt niet alleen overeen met het kleurenthema van de donkere bessen en roze rozen, maar verwijst ook naar het licht zwaardere karakter van het parfum. Daardoor is het geschikt als romantische geur voor de avond. Parijs diende tevens als inspiratiebron als stad van liefde. Romantiek en verleiding, vrouwelijke, maar sensuele geurakkoorden verenigen zich in deze nieuwe interpretatie van de klassieke Trésor. De verschillende fruitige bessen dragen bij aan zoetheid en een zeer moderne uitstraling. Midnight Rose onderscheidt zich van andere rozengeurtjes. De vanille noten geven een gastronomisch karakter met de bloem als hoofdrolspeler. Als een eau de parfum heeft het een hoge intensiteit aan geur en een lange draagtijd.

Uit de hand van een meester - De parfumeur van Lancôme Trésor Midnight Rose

Achter de creatie van Lancôme Trésor Midnight Rose uit de populaire parfumcollectie gaat niemand minder schuil dan Anne Flipo. Sinds 2004 is ze werkzaam bij International Flavours & Fragrances (IFF). Als een van de bekendste en invloedrijkste bedrijven in de parfumindustrie reikt het bedrijf de titel Master Parfumer uit aan een kleine elite. Flipo behoort ook tot deze groep en het is dan ook geen verrassing dat sommige van haar creaties absolute klanten zijn. Chloé Love Story, Paco Rabanne Lady Million, Giorgio Armani Acqua di Gioia, Yves Saint Laurent Manifesto, Lancôme Trésor Midnight Rose of Lancôme La Vie Est Belle werd door haar gecreëerd. Nieuwe parfums komen vaak voort uit de samenwerking van verschillende parfumeurs, van wie velen in dienst zijn van IFF.
Loc Dong, Dominique Ropion of Carlos Benaim zijn slechts enkele van de collega's met wie Flipo door de jaren heen heeft samengewerkt. Ze leerde haar vak op de parfumschool in Versailles. Daar ontdekte ze haar passie om met de grondstoffen en diverse geurcomponenten te spelen. Haar eigen favoriete geuren zijn neroli, basilicum, jasmijn sambac en patchoeli. Voor collecties als Jo Malone The Herb Garden kon ze ook zelf heel creatief worden en haar eigen visies realiseren. Hier ontstond Jo Malone Basil & Neroli, die de favoriete geuren van Flipo combineert en tegelijkertijd haar passie voor tuinieren vertegenwoordigt.
Voor haar werk heeft ze verschillende parallelle projecten en dus parfum ontwikkelingen aan de gang. Zo is een parfum niet te overweldigend en kan aan meerdere ontwikkelingsfasen worden gewerkt. Tegelijkertijd geeft ze haar neus meestal een welverdiende pauze in het weekend om te ontspannen en op te laden haar batterijen. Ze werkt gemiddeld minstens nieuwe maanden aan een parfum. Het resultaat blijft echter vaak jarenlang een klassieker, waar veel dames en heren van houden, zodat het intensieve werk zijn vruchten heeft afgeworpen.

Lancôme Trésor Midnight Rose: een fles fascinerende elegantie

De presentatie van de Lancôme Trésor Midnight Rose fles geeft alvast een idee van wie de hoofdrol speelt in dit verhaal: de roos. Als een halsketting wordt een violette roos om het knelpunt heen geplaatst en symboliseert op het eerste gezicht pure vrouwelijkheid. In lichtpaars zal het parfum je betoveren door de fles die in 2010 is gevormd, geïnspireerd op zijn voorganger Tresor in Love; een silhouet dat met een licht hoekige snede schuin naar beneden slinkt.
Even, hoewel de sluiting op het eerste gezicht vrouwelijk lijkt, heeft hij ook een licht hoekige kant. De zilveren sproeikop schemert door de kap heen en geeft het geheel een fascinerende elegantie. De kleur violet staat voor iets mysterieus en mystiek met een emotionele accentuering en onderstreept het vrouwelijke jeugdfiguur de bloemrijke fruitige Lancôme Trésor Midnight Rose geur.
De naam van de geur is geschreven in het bovenste derde deel, waarbij TRÉSOR opvalt door curving speels letters. Onderaan de fles is de naam van de fabrikant vermeld. In tegenstelling tot de fles is de verkoopverpakking van de Lancôme Trésor Midnight Rose sober en eenvoudig in zijn slanke rechthoekige vorm met een roze achtergrond. In het bovenste derde deel wordt de naam van het parfum op een paarse achtergrond in dezelfde kleur en met dezelfde swing ingekaderd. Voor de afwerking wordt de vouwdoos bovendien in transparante folie verpakt.

Romantisch Parijs - De reclamecampagne van Lancôme Trésor Midnight Rose

De advertentie voor Lancôme Trésor Midnight Rose brengt u naar de hoofdstad van de liefde. In Parijs zijn veel echtparen al verliefd geworden en hebben ze elkaar gevonden. Tegelijkertijd zijn de stad en het symbool van de roos nauw verbonden met het merk Lancôme en de Trésor parfumserie.
De campagne werd georganiseerd door de beroemde modefotograaf Mario Testino. Actrice Emma Watson stond voor de camera en is al jaren een van de prominente ambassadeurs van het Parijse cosmeticabedrijf. Ze heeft niet alleen het parfum al gepromoot, maar ook make-up en verzorging. De Britse vrouw werd natuurlijk beroemd door de succesvolle filmbewerking van Harry Potter. Ze is geboren in Parijs en heeft een diepe band met de stad.
De reclamecampagne van Lancôme Trésor Midnight Rose wordt geëvenaard door intense violette en donkere bessenkleuren. Het kleurenthema weerspiegelt ook het ontwerp van de fles. Als mannelijke hoofdrolspeler werd het model Cyril Descours gekozen. Maar de focus ligt op Emma Watson, die na afloop van de Harry Potter serie haar nieuwe stijl vond met een brutaal kort kapsel.
Een hoed speelt een belangrijke rol in de campagne. Een recensie toont de eerste ontmoeting tussen Watson en Descours in een boekenwinkel in Parijs. Daar vergeet ze die hoed. s Avonds haast hij zich door de hele stad om haar haar haar hoed terug te geven. Als de zoektocht tevergeefs lijkt en er al een romantisch verlicht schip is vertrokken, ontmoeten we elkaar weer. De posters nemen ook de stijl aan en tonen Emma Watson met hoed en haar aan de achterkant. De intensieve lippenstift is natuurlijk ook van Lancôme en komt uit de serie Rouge In Love, waarvoor Emma ook ambassadeur is.