Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

8 321
toepassen
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Lancôme Oui La Vie Est Belle

De geur +

Lancôme Oui La Vie Est Belle - een stralend vuurwerk

Lancôme Oui La Vie Est Belle is een vrouwengeur die het leven viert - elke dag! Het parfum, uitgebracht in 2022, behoort tot de zoet-fruitige geurfamilie. Maar de bloemen leiden hier in het geheim de scepter. Samen met zoete frambozen, de subtiele frisheid van bergamot en de bekende gourmandnoten ontwikkelen ze een geur die gebaseerd is op de oorspronkelijke La Vie Est Belle, maar na korte tijd zelfstandig wordt. Oui La Vie Est Belle is lichter en poederiger dan de oorspronkelijke geur. Het parfum nodigt u uit om van het leven te genieten, elke dag, elk moment, en om alle mogelijkheden te benutten om het leven te vieren.

De pure joie de vivre die Lancôme Oui La Vie Est Belle uitstraalt is te zien op de fles. Een gouden glinsterende douche van vonken doet denken aan vuurwerk. Het verspreidt zich van rechtsboven over de zware kristallen fles, die de typische bootvorm heeft van de La Vie Est Belle-collectie. Aan de hals van de fles zijn twee delicate roze, goudglanzende, transparante blaadjes bevestigd aan een glinsterend gouden lint. Dit zou een toespeling kunnen zijn op de bloemengeuren van het parfum, maar het zouden ook twee vleugels kunnen zijn, die de vrije geest van dit vrolijke parfum symboliseren. De fles symboliseert goede humor, lichtheid en natuurlijk de schoonheid van het leven.

Olivier Polge, Dominique Ropion en Anne Flipo creëerden het originele parfum La Vie Est Belle. In hoeverre zij ook betrokken zijn bij Lancôme Oui La Vie Est Belle is niet bekend. Zeker is dat ze met het origineel een succesvolle geur hebben gecreëerd, die sinds 2012 consequent gezocht wordt en een van de populairste parfums aller tijden is. Het leidde tot een hele geurenreeks met verschillende interpretaties en beperkte edities. De Oui La Vie Est Belle is een geur die de lichtere kant van het leven viert.

Julia Roberts is het reclamegezicht voor Lancôme Oui La Vie Est Belle. Op de promotiefoto zien we haar in een romantische jurk met eyelet borduurwerk en een gouden riem op een schip voor een brug in Parijs. Op de achtergrond zijn de oevers van de Seine en de Eiffeltoren zichtbaar. Het water glinstert goud, elementen van de brug glinsteren goud, maar het is Julia Roberts zelf die het meest schittert. Haar glimlach, haar ogen en zelfs haar haar stralen van geluk en vreugde. De boodschap van deze foto is onmiskenbaar: Ja, het leven is mooi! Wie dat niet gelooft, heeft misschien maar een vleugje van de geur nodig om het te begrijpen.

Kopnoten:
Bergamot
Frambozen
Roze Peper
Hartnoten:
centifolia
Ylang Ylang
Basisnoten:
bleke lis
Patchoeli
gourmandgeuren
Jaar van uitgave:
2021
Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten