Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Het pluspunt voor de Stichting - de Custom Highlight Drop

Hij Lancôme Custom Highlight Drop is een veelzijdige markeerstift. Het is een vloeibare textuur met een sterk geconcentreerde formule. Het onderstreept de glans van de huid en kan op andere manieren worden gebruikt, afhankelijk van de kleurvariant. Het druppelgewijs verstelbare ontwerp is ideaal om te mengen met je favoriete make-up. Natuurlijk past het bijzonder goed bij de Stichtingen van het huisLancôme . Zo kunnen bijvoorbeeld make-up en een of meer druppels van de Highlight Drop op de rug van de hand worden gemengd. De hele huid wordt dus niet alleen bedekt, maar ook gelijkmatig gegloeid. Afhankelijk van de gewenste intensiteit kunnen er meer druppels worden toegevoegd. Alleen gedragen, creëert het ook een intensief hoogtepunt. Door zijn vloeibare textuur kan het het beste op het einde zachtjes over andere cosmetische producten worden gedept. Minder is meer, is het motto, want de formule is sterk gepigmenteerd. Glanzende parels creëren de grote glans en reflecteren het licht. Het is een water-in-olie-emulsie met een aangename textuur. Het mengt goed met vloeibare funderingen. Het nestelt zich goed in de huid en zorgt voor naadloze overgangen. Het is een formule die niet comedogeen is en kan worden gebruikt door alle huidtypes. Het is vrij van parabenen en heeft een goede verdraagzaamheid. Het is ook een textuur die kan worden versterkt en opgebouwd. Het kan met een zeer klein bedrag worden gestart. Verschillende druppels kunnen worden gebruikt voor een dramatischer uiterlijk. De verschillende nuances zijn vleiend voor de verschillende huidskleuren en ondertonen. Naast een eerder gouden glans is er een trendy roségoud. Een heldere, meer zilverkleurige tint is Moonlight Glow. Van warm naar koel, licht naar donker, een goede selectie is mogelijk. Vooral vloeibare markeerstiften kunnen ook voor het lichaam worden gebruikt. Het decolleté of de schouders kunnen ook worden geaccentueerd. Iedereen die houdt van een licht glinsterende bodylotion, vooral in de zomer, kan proberen een druppel op de lotion te doen. Zo ziet de hele Glow van make-up tot het lichaam er zeer harmonieus en in dezelfde tint uit.

Doseerbare druppel voor druppel - Het ontwerp van de Lancôme Custom Highlight Drop

Het Lancôme Custom Highlight Drop is een highlighter met een vloeibare textuur. Het wordt gedoseerd met behulp van een pipet om de bijnaam druppel te laten vallen. Deze is direct in het deksel geïntegreerd. Het product kan via de flexibele rubberen kop worden opgepakt en vervolgens druppelsgewijs op de rug van de hand, de fundering of een applicator worden aangebracht. Dit helpt bij de optimale dosering en ondersteunt het principe dat minder is meer. De fles zelf is gemaakt van glas en dus van zeer hoge kwaliteit. Het is transparant en geeft zo zicht op de betreffende kleur van de markeerstift en de vulhoeveelheid. Het logo Lancôme en de volledige naam van het product zijn in zwart gedrukt. Een leesbaar stuk informatie wordt gecreëerd door verschillende lettertypen. De kleurnaam kan ook opnieuw worden gelezen. Het deksel is ook zwart. De Custom Glow Drops zijn ideaal om thuis te gebruiken voor make-up. Ze zijn vooral bedoeld voor vermenging en worden daarom gecombineerd met de Stichting.

Meer dan een markeerstift - de Lancôme Custom Highlight Drop

Hij Lancôme Custom Highlight Drop herdefinieert het woord gloed. Deze helderheid en uitstraling van de teint wordt in de formule bereikt door sterk geconcentreerde glanskorrels. Ze helpen om het invallende licht te reflecteren en opvallende highlights te creëren. Ze kunnen ook gebruikt worden voor de hele teint. Hun intensiteit kan individueel worden aangepast aan hun voorkeur en gelegenheid. Met een kleine druppel ontwikkelt zich al een natuurlijke gloed voor de huid. Om dit te doen, wordt het rechtstreeks met de Stichting gemengd. Dit kan op de rug van de hand of op een kleine pallet. Dan kan de make-up zoals gewoonlijk worden aangebracht. Als alternatief kunnen de Custom Highlight Drop s ook puur gebruikt worden. Ze hebben een intense glans, die de wangen en meer volledig in scène zet. Het is een emulsie, een water-in-olie mengsel. Dit kan zeer goed worden verdeeld en smelt met de huid. Dit maakt het mogelijk om mooiere overgangen te creëren, net zoals de kleur nog steeds harmonieus is wanneer deze op de hele teint wordt gebruikt. Het voelt aangenaam aan op de huid en is geschikt voor alle huidtypes. De markeerstift is vrij van parabenen en niet comedogeen. De kleuren zijn vooral geschikt voor een meer dramatische uitstraling. In het dagelijks leven kan met Glow een natuurlijke frisheid worden bereikt door een zeer kleine hoeveelheid te gebruiken. Omdat de emulsie zich goed mengt, kan deze worden toegevoegd aan verschillende make-ups met een romige of vloeibare textuur of een gekleurde dagverzorging en meer. Het kan ook gebruikt worden als een hoogtepunt voor het lichaam, schouder, benen of decolleté. De helderste versie is Lancôme Custom Highlight Drop Strobing Moonlight Glow. Het is een nogal koele, witachtige paarlemoer. De kleur is ook geschikt voor lichtere huidskleuren. Een warmere, gouden kleur is Lancôme Custom Highlight Drop Golden Gouden gloed. Niet alleen laat het de gebruinde huid stralen. Rosé goud van Lancôme Custom Highlight Drop Rose Glow is een zeer trendy product. Hierdoor kan de markeerstift worden afgestemd op uw eigen huidskleur.