Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Estée Lauder Pflege

Estée Lauder Pflege kopen tegen een gunstige prijs

Meer info +

Verzorging van Estée Lauder - Het feel-good programma voor uw huid

De verzorgingsproducten van het merk vormden de oorsprong van het bedrijf. De stichteres observeerde hoe haar oom zelf thuis verschillende zalven aanraakte. Door mond-tot-mondreclame en gratis samples maakte hij in de Estée Lauder loop der jaren naam en maakte hij de grote internationale doorbraak. Tegenwoordig kunt u overal Estée Lauder zorg kopen, zelfs online.

Estée Lauder Al decennialang staat de zorg voor een constante hoge kwaliteit en een constante vooruitgang in de productontwikkeling. De oprichter is nooit gestopt in haar leven en heeft altijd geprobeerd om nooit meer hetzelfde te doen met haar bedrijf. De producten bestrijken het hele verzorgingsassortiment, van nagelverzorging tot lippenstift, serums, maskers en eyeliners. Een selectie van de meest populaire artikelen die we hier iets meer in de buurt willen presenteren.

Slechts een kleine blik toont de diversiteit

Daywear Sheer Tint SPF Face Cream is geschikt voor de normale, gecombineerde en droge huid. Het heeft een hydraterende werking en is bovendien uitgerust met een zonbeschermingsfactor 15, die de huid de hele dag door beschermt tegen de schadelijke effecten van licht zonlicht. Het past zich ook aan alle huidskleuren aan en helpt rimpels en andere tekenen van veroudering tegen te gaan.

Het Shape + Fill Expert Serum is Estée Lauder geschikt voor bijna alle huidtypen en heeft een hydraterende, gladmakende, herstellende, verstevigende en revitaliserende werking. Het zorgt voor schone structuren en meer volume vanuit elke hoek.

Ultimate Lift Regenerating Youth Eye Cream ondersteunt de productie van het eigen collageen en elastine van de huid. Samen met de actieve bestanddelen van de blauwalgen en de vingervangst zorgt deze eigenschap voor een aanzienlijk verjongd gebied rond de ogen. Parelpigmenten laten donkere kringen verdwijnen door het licht te reflecteren.

De Advanced Night Repair Eye Synchronized Complex II ooggel wordt 's nachts aangebracht en regenereert de bijzonder dunne huid onder de ogen. Alle tekenen van vermoeidheid en veroudering worden effectief bestreden en onregelmatigheden worden verminderd. De huid ziet er frisser uit en wordt optimaal van vocht voorzien.

Innovatie in product en distributie

Met hun producten hebben ze niet alleen een compleet nieuwe generatie verzorgingsproducten uitgevondenEstée Lauder , maar ook een marketingmethode ontwikkeld die we vandaag de dag overal in hun behoefte voorzien. Ze pakte kleine testpakketten van de Estée Lauder zorg in en gaf ze aan haar klanten of gaf ze weg op openbare plaatsen. In de loop der decennia hebben veel ondernemers deze reclame gekopieerd met voorbeeldpakketten en zelfs vandaag de dag, in het tijdperk van de online reclame, nog steeds met succes gebruikt. De behoefte aan direct contact met klanten is de laatste 50 jaar immers niet afgenomen.

De producten van de verschillende series zijn afgestemd op verschillende eisen. Ondanks de ongelofelijke variëteit slaagt de Estée Lauder zorg erin om elk individueel product iets unieks te geven om het uit de menigte te tillen. De series hebben dus niet alleen een kleurcode, maar vertonen ook verschillen in ontwerp. Wat de oprichter echter in haar bedrijf heeft geïntroduceerd, is de aanpassing van de producten aan de verschillende huidtypen. Dit heeft geresulteerd in sommige producten die op maat gemaakt zijn voor individuele types en andere die op vele of zelfs alle huidtypes in gelijke mate werken. Deze zijn natuurlijk perfect als verjaardags- of huwelijksgeschenk. Estée Lauder De zorg kan online goedkoop worden gekocht.

Beoordeling +

Commentaar Ancy1997 van 27. december 2014
Super

Mijn partner gebruikt dit product al lang en is er erg tevreden mee. Het is weliswaar niet goedkoop maar je kunt er lekker lang mee vooruit als je het zuinig gebruikt. Beveel ik graag verder aan.

Commentaar Chme1978 van 23. december 2014
Estee Lauder

Heel goede Anti-Aging creme. Ik gebruik hem nu een aantal weken en het resultaat is duidelijk te zien Ook volgens mijn vriendinnen.

Commentaar Thermaing van 09. november 2014
Heel goede oogcreme

De oogcrime heeft mij al vanaf dag één verrast en enthousiast gemaakt. Makkelijk aan te brengen, de verzorging werkt precies zoals ik had gehoopt.

Filter merkwinkel
Verwijder alle filters
naar de merkwinkel
naar de complete lijn
Lijnen +
Productsoort +
prijs +
5 384
toepassen
vandaag tot-63%1