Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Estée Lauder Parfum

Estée Lauder Parfum kopen tegen een gunstige prijs

Meer info +

Een parfum van Estée Lauder - Van bloemig-fris tot houtachtig-pitig - Van bloemig-fris tot houtachtig-pitig

Het merk begon al in de jaren vijftig van de vorige eeuw met zijn poging om zich te vestigen op het gebied van geuren. Dankzij het zakelijk inzicht van de stichter slaagde ze er echter al snel in om er voet aan de grond te krijgen. Estée Lauder Parfum voor vrouwen is bijzonder populair, maar er zijn maar weinig producten voor mannen. De parfumseries dragen opvallende namen en verschillen sterk in hun geuren van elkaar. Bovendien heeft het Estée Lauder parfum de eigenschap dat geen twee flessen er hetzelfde uitzien en dat elk product uniek is.

De diverse Estée Lauder geuren

Een van de meest populaire geuren is het Estée Lauder parfumgenot. Het heeft een fris bloemenboeket en wordt gebotteld in een ronde fles. In de bovenste noot zijn er groene noten, violet blad en witte lelie. De hartnoot bestaat uit roze peper, jasmijn, jasmijn, diamanten caroussel, zwarte lila, roos en witte pioenroos. Basisnoten: patchoeli, sandelhout.

Een product dat al meer dan 50 jaar wordt verkocht is het Youth Dew Estée Lauder parfum. De geur is kruidig en oosters. De fles is vrij onopvallend en heeft het smalle centrum van een vrouw. Veel geuren zijn hier gebruikt, waaronder narcis, aldehyde, bergamot, lavendel, sinaasappel, perzik, roos in de topnoot. In het hart kruidnagel, kruiden, kassie, anjer, orchidee, jasmijn, lelietjes van de vallei en ylang-ylang, kaneelmix. Patchouli, amber, benzoë, eikenmos, tolubalsem, vanille, vetiver, wierook, Peruaanse balsem en natuurlijke muskus vormen de basis.

Een veel jonger product is Sensuous Noir uit 2010, een Estée Lauder geur met een houtachtig, kruidig boeket dat wordt geleverd in een ronde fles met een vierkante deksel. De gebruikte noten zijn jasmijn, roos, koningin van de nacht, rozenolie, zwarte peper in de kop, een crème-noir akkoord, kruidenlelie, gesmolten hout en patchoeli in het hart en tenslotte een basisnoot van amber, benzoë, honing en vanille.

Het Amber Mistique Estée Lauder parfum werd uitgebracht in 2013 en heeft een oosters houtachtig boeket. De fles is zeer opvallend, in de eerste plaats door zijn donkerrode kleur en de versiering op de voorzijde. De individuele geuren van de topnoot zijn ylang-ylang, zwarte bes, roze peper en frambozennectar. Ook hier is er een crème noir akkoord in de hartnoot, gecombineerd met gesmolten hout, kruidenlelie en patchoeli. De basisnoten zijn amber, benzoë, honing en vanille.

Beste ontwerp en beste parfumeurs

De vindingrijkheid van het Estée Lauder bedrijf komt ook tot uiting in de ontwerpen van de flacons. Weinig ontwerpers hechten er zoveel belang aan om elk product zo duidelijk te onderscheiden van zijn voorganger. Dit speelt Estée Lauder met de vormen zodat ronde flacons vierkante deksels krijgen en vierkante flacons ronde deksels. De fles voor Beyond Paradise uit 2003 lijkt zelfs op een kippenei in zijn vorm.

Onder de parfumeurs van het wereldberoemde merk zijn Alberto Morillas, Annie Buzantian, Josephine Catapano en Honorine Blanc. In 1995 Estée Lauder zijn bedrijven zelfs begonnen met het produceren van parfums van andere merken onder hun licentie. Deze producten omvatten geuren van Tommy Hilfiger, Donna Karan, Tom Ford en Michael Kors.

Terwijl Estée Lauder parfum voor vrouwen al een goede zaak is, is de keuze voor mannen veel beperkter. Dit is echter geenszins de bedoeling dat dit een uitsluitingscriterium is, aangezien in sommige gevallen minder bekend is als meer. De bestaande geuren overtuigen met verschillende lichte en sterkere accenten in het boeket en bieden zo ieder type persoon een reukgenot. Sommige series, zoals de Wood Mystique 2011, zijn even geschikt voor mannen als voor vrouwen. Vanwege de wereldwijde distributie, kunt u Estée Lauder parfum kopen online of krijgen in sommige drogisterijen. Of het nu als cadeau of voor persoonlijk gebruik is, Estée Lauder parfum is altijd een goede keuze!

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Estée Lauder Parfum met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 7 klant adviezen
Commentaar Sculd1971 van 19. november 2014
Estée Lauder Pure White Linen

Ik ben al jaren enthousiast over deze geur. Gebruikte hem vroeger wel eens door een beetje van mijn moeder te "lenen". Nu heb ik hem zelf gekocht en lekker goedkoop hier!

Commentaar Nevard van 15. oktober 2014
Een superaangename geur

Het is een van mijn lievelingsgeuren geworden. Hij vervliegt niet zo snel als andere geuren... Werd al vaak op deze geur aangesproken.

Commentaar Heausuce van 13. oktober 2014
Estée Lauder Youth-Dew

Heerlijke geur van Estee Lauder. Ik heb deze geur van mijn moeder gekregen voor mijn verjaardag en ben er super blij mee. Zal hem zeker opnieuw kopen als hij leeg is.

Filter merkwinkel
Verwijder alle filters
naar de merkwinkel
naar de complete lijn
Lijnen +
Productsoort +
prijs +
6 372
toepassen
vandaag tot-62%1