Geen resultaten Resultaat: Resultaten:

Estée Lauder Wood Mystique

De geur +

Estée Lauder Wood Mystique: een weelderige oosterse geur ontworpen voor luxe smaken

Een mysterieuze geursamenstelling die je laat kennismaken met de wereld van rijkdom en weelde is Estée Lauder Wood Mystique . Dit sensueel-luxe parfum werd in 2012 in eerste instantie uitsluitend ontwikkeld voor de markten van het Nabije en Midden-Oosten. Het hart bevat de geur van de kostbare meiroos uit Grasse. Estée Lauder Wood Mystique is een juweel van de west-oostelijke parfumerie-kunst en werd samengesteld uit de fijnste stoffen.

Het uitbundige boeket opent met akkoorden van edele roos, nuances van pioenroos en roze peper. Dan opent zich een weelderig geurend hart: De fijnste roos en pioenroos absolues, omgeven door kostbare jasmijnroos essence, ontmoeten Provençaalse mimosa absolute en betoverende ylang-ylang geuren. Orrisaroma's van Marokkaanse iris ronden dit bedwelmende hart af. Zwaar, kruidig en tegelijkertijd zacht is de basis van de Estée Lauder Wood Mystique . Benzoë, gewonnen uit de altijd groene styrax bomen van het Indonesische regenwoud, ontmoet mooie frambozen nuances, onderlegt met leer, oud, patchoeli en cederhout. De kostbare oud wordt gewonnen uit de hars van de Zuidoost-Aziatische arendsboom en rijpt gedurende tientallen jaren tot zijn afrodisiacao-aroma zich ontvouwt.

Estée Lauder Wood Mystique was de eerste uniseksgeur die werd gelanceerd voor de oosterse wereld. Dankzij de rijke formule en een buitengewone campagne was het zo succesvol dat het in Europa en de rest van de wereld werd gelanceerd.

Kopnoten:
Rozenextract
Pinksterroos
Roze Peper
Hartnoten:
Marokkaanse iris
Rose Absolue
mimosa absoluut
Egyptische Jasmijn Absoluut
Ylang Ylang
Basisnoten:
Indonesische benzoë
Frambozen
leder
Oud
Patchoeli

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel
naar de complete lijn
Lijnen +
Productsoort +
prijs +
6 372
toepassen
vandaag tot-35%1