Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Meer informatie:

Het concept

De Estée Lauder Triple Cream biedt een ontspannende en diepere verzorging voor de vermoeide huid. Het masker is ideaal te combineren met klassieke zorg en kan één of twee keer per week worden gebruikt. De huid wordt intensief verzorgd en de teint wordt nieuw leven ingeblazen. De rijke textuur zorgt voor een luxueuze spa-ervaring en het duurt slechts 10 tot 15 minuten om in te werken.
Het masker dankt zijn naam aan de Triple Creme Skin Rehydrator, die de vochtbalans van de huid ondersteunt en haar de hele dag constant houdt. Het drievoudige emulsiesysteem helpt het vocht in de huid te binden, zodat de teint er niet bleek of gespannen uitziet. Het actieve complex achter de technologie werkt met verschillende lipiden, die in combinatie het beste hydraterende effect voor de huid bereiken.
Klinische tests hebben een verbetering van 70 procent in vochtgehalte aangetoond na het aanbrengen van het masker. Dit ondersteunt de huid ook in de strijd tegen vroegtijdige huidveroudering en haar tekenen zoals droogheidsrimpels. Tegelijkertijd kunnen make-upproducten gelijkmatiger worden aangebracht en kan een langere houdbaarheid worden bereikt als ruwe plekken en fijne rimpels worden verminderd.
Estée Lauder Triple Cream is geschikt voor alle huidtypen en kan de normale huid ook extra hydrateren. Vooral bij veranderingen in het weer, wind en verwarmende lucht of interne factoren zoals stress en vermoeidheid, kan elk huidtype de neiging hebben om vocht te missen. Het verzorgingsmasker helpt de huid glad te maken en de waterreserves aan te vullen.
Estée Lauder staat wereldwijd bekend om haar hoogwaardige verzorging, decoratieve cosmetica en geuren. Naast het gelijknamige merk omvat de portefeuille ook MAC, Bobbi Brown, Clinique, Tom Ford en vele andere prestigieuze merken. Josephine Lauder legde in 1946 samen met haar man de eerste steen voor de groep. Haar zakelijk inzicht en gevoel voor make-up en trends maakten Estée Lauder al snel beroemd buiten de grenzen van New York. Vandaag de dag is het bedrijf een internationale instelling in de schoonheidssector en wordt geleid door de nakomelingen van de oprichter.

Het design

De Estée Lauder Triple Cream is verpakt in een fijn, satijnglanzend glazen potje. Het metallisch glanzende gouden deksel, dat ook kenmerkend is voor de cosmetische producten van het merk, vormt hier een contrast mee. Naast het discrete logo zijn het logo en de naam van het product op de fles gedrukt.
Het verzorgend masker heeft een romige textuur en een delicate, licht roze kleur. Het wordt royaal op het gezicht aangebracht en na 10 tot 15 minuten kunnen de resten voorzichtig worden verwijderd met een watje of cosmetisch weefsel.

Het assortiment

De Estée Lauder Triple Creme Skin Rehydrator ondersteunt de vochtbalans van de huid en vult haar waterreserves aan. Het zorgmasker heeft een drievoudig emulsiesysteem dat de huid de hele dag door voortdurend voedt. In slechts 10 minuten ontvouwt hij zijn volledige verzorgingsprestatie. De maskerresten worden niet voorzichtig met water, maar met een doek verwijderd. Daarna kan de normale verzorging gewoon worden gebruikt.
De Triple Cream kan één tot twee keer per week gebruikt worden en is geschikt voor alle huidtypen. Optimale hydratatie van de huid is niet alleen belangrijk om droge en ruwe gebieden en gevoelens van spanning te vermijden, maar ook om droogheidsrimpels of een bleke teint te vermijden.
Helaas zijn er op dit moment geen producten in deze collectie beschikbaar.