Meer informatie:

Het concept

Als u wilt genieten van een speciale vorm van anti-veroudering zorg, moet u nu testen de producten uit de Estée Lauder Re-Nutriv Ultimate Lift serie. Deze crèmes en serums bieden een fijne textuur en worden snel geabsorbeerd. Ze hebben een verzorgend en regenererend effect, zodat na korte tijd een steviger, gelijkmatiger en gladder huidbeeld ontstaat. De teint is stralend en elastisch.
Estée Lauder Re-Nutriv Ultimate Lift crèmes en serums kunnen 's ochtends en 's avonds worden gebruikt en perfect worden gecombineerd met andere huidverzorgingsproducten. Ze voorzien de huid van langdurige hydratatie en beschermen haar op betrouwbare wijze tegen uitdroging en schadelijke milieu-invloeden. Bovendien maken de Re-Nutriv Ultimate Lift crèmes en serums van Estée Lauder gebruik van de nieuwste reparatietechnologieën om de huid van binnenuit aan te spannen en te regenereren.
R-Newing Molecules, speciaal ontwikkeld voor de rijpe huid, combineren met zwarte toermalijn om de natuurlijke collageenproductie van de huid te stimuleren. Zo kan de huid op cellulair niveau vernieuwd en soepeler gemaakt worden. Tekenen van huidveroudering zoals lijntjes, rimpels en oneffenheden kunnen zonder veel moeite worden gecorrigeerd met de Estée Lauder serums en crèmes.
Regelmatig gebruik zorgt voor een frisse en jeugdige teint. De rijke crèmes en serums zorgen bovendien voor een aangenaam huidgevoel, kenmerken zich door een elegante geur en kunnen eenvoudig en flexibel worden aangebracht.
Alle Re-Nutriv Ultimate Lift producten van Estée Lauder zijn dermatologisch getest en geschikt voor alle huidtypen. De beste resultaten kunnen worden bereikt op een normale en rijpe huid. Verwen uw huid met regeneratieve verzorging met de crèmes en serums uit het Estée Lauder Re-Nutriv Ultimate Lift-gamma.

Het design

De Estée Lauder Re-Nutriv Ultimate Lift Care serie is speciaal ontworpen voor de verzorging en regeneratie van de volwassen huid. De crèmes en serums hydrateren de huid, spannen haar van binnenuit aan en stimuleren de natuurlijke collageenproductie. Bovendien overtuigen ze met een elegant verpakkingsdesign.
Estée Lauder crèmes en serums zijn verkrijgbaar in zilveren potten en dispensers. Met hun glanzende en fascinerende spiegeleffecten springen ze meteen in het oog. De potten en dispensers hebben niet alleen een decoratief effect, maar blijken ook uiterst praktisch te zijn. Ze maken een goed gedoseerde verwijdering mogelijk en kunnen vervolgens veilig en schoon worden afgesloten met deksels.
Het compacte verpakkingsontwerp zorgt ervoor dat de Re-Nutriv Ultimate Lift van Estée Lauder ideaal is voor op reis. De crèmes en serums uit het Re-Nutriv Ultimate Lift assortiment zijn te herkennen aan de zilverkleurige dispensers en potten en het Estée-Lauder logo.

Het assortiment

Een rijpe huid verliest vaak haar volheid, elasticiteit en veerkracht. Dit kan nu gecompenseerd worden met de verzorgingsproducten uit de Re-Nutriv Ultimate Lift serie van Estée Lauder. De crèmes en lotions overtuigen door een zachte textuur die snel wordt opgenomen en onmiddellijk verkwikt. De huid wordt met een fijne film beschermd tegen schadelijke milieu-invloeden en vochtverlies.
Re-Nutriv Ultimate Lift maakt ook gebruik van zwarte toermalijn en de speciaal ontwikkelde R-Newing Molecules om de huid van binnenuit te regenereren. De crèmes en serums stimuleren de natuurlijke aanmaak van elastine en collageen en versnellen de celvernieuwing. Zo ontstaat na korte aanbrenging een glad, stevig en gelijkmatig huidbeeld. De teint wordt stralend en fris.
Estée Lauder Re-Nutriv Ultimate crèmes en serums kunnen zowel voor de ochtend- als voor de avondverzorging worden gebruikt. Ze zijn dermatologisch getest en geschikt voor alle huidtypes. De beste resultaten kunnen worden bereikt op een normale of rijpe huid. De rijke serums en crèmes bieden ook een aangename geur en zorgen voor een glad huidgevoel.
Estée Lauder's Re-Nutriv Ultimate Lift assortiment is veelzijdig en biedt tal van speciale producten voor de regeneratie van de oogcontour. Deze serie omvat Regenerating Youth Cream Gelée, Estée Lauder Re-Nutriv Ultimate Lift Regenerating Youth Cream, Regenerating Youth Eye Cream, Estée Lauder Re-Nutriv Ultimate Lift Regenerating Youth Serum.
Behandel de rijpe huid tot intensieve en regeneratieve verzorging met crèmes en serums uit Estée Lauders Re-Nutriv Ultimate Lift assortiment.