Meer informatie:

Lippen die je jaloers maken...

De Estée Lauder Pure Color Envy Sculpting Lacquer collectie combineert de voordelen van lipgloss en lippenstift in een nieuw, innovatief product. Als je niet zonder mooie glans of intensieve dekking wilt, is lipvernis de juiste keuze. De combinatie wordt gecompleteerd door een zorgzaam complex. De perfecte mix van lipgloss, lippenbalsem en lippenstift. De romige textuur zorgt voor een gemiddelde tot hoge opaciteit, zodat Pure Color Envy gemakkelijk alleen gedragen kan worden. Als u uw lippen nog meer wilt definiëren, kunt u vooraf een kleurcombinatiepotlood gebruiken.
De Estée Lauder gepatenteerde Advanced True Vision technologie combineert vloeibare kleurpigmenten met een veelzijdige glans. De textuur blijft niet plakkerig en is daarom niet alleen gemakkelijk aan te brengen maar ook zeer aangenaam op de lippen. Het is verrijkt met ingekapseld hyaluronzuur en waardevolle oliën van avocado, jojoba en zonnebloemen. Op deze manier kunnen de lippen optimaal van vocht worden voorzien en worden fijne oneffenheden in balans gebracht. De mond lijkt gestoffeerd en de rijke kleurnuances komen naar voren. Andere lipproducten met een glanzende afwerking leggen vaak de nadruk op droge plekken of rimpels. Daarom is het verzorgingscomplex niet alleen zeer aangenaam voor de huid, maar bereikt het ook optisch een mooier uitziend resultaat.
Het Estée Lauder Pure Color Envy Sculpting Lacquer wordt aangebracht met behulp van de licht afgeschuinde sponsapplicator. Op deze manier kunnen de contouren nauwkeurig worden ingevuld. De praktische handtasvormige buis is ook gemakkelijk mee te nemen voor onderweg. Het kleurenspectrum omvat zowel zachtere rozettinten als intens en dramatisch rood. De ondoorschijnendheid is in geen geval minder groot dan die van lippenstiften, maar is nog beter geschikt voor droge lippen. Onder het trefwoord Pure Color Envy zijn er nog meer lippenproducten van Estée Lauder . De klassieke Sculpting Gloss, de vloeibare lipsticks Liquid Lip Potion en de lipsticks vullen de lipvernis aan. Zo vindt elke dame de meest aangename textuur, ondoorzichtigheid en zorg voor haar.

Klassiek ontwerp

Het Estée Lauder Pure Color Envy Sculpting Lacquer is verpakt als een klassieke lipgloss. De smalle schelp heeft een transparant hoofddeel, dat zicht geeft op de kleurnuance en de vulhoeveelheid. Dit is handig als de kleurenselectie weer moeilijk is of als de favoriete kleur weer tot een einde komt. Het deksel wordt bewaard in een klassieke middernachtblauwe kleur, die voor veel Estée Lauder producten wordt gebruikt. De lippenvernis heeft een schuiminbrenger. Dit helpt om de kleur gelijkmatig te verdelen en de lipcontouren perfect te definiëren. Dit maakt het gemakkelijk om de tussenliggende kleur op te frissen. Indien gewenst kan vooraf een lipcontourpotlood worden gebruikt, maar de glans kan ook op zichzelf een goede dekking bereiken.

Zorgvuldige en intensieve kleuren gecombineerd

Ze Estée Lauder Pure Color Envy Sculpting Lacquer zetten de lippen in scène en zijn nog steeds zorgzaam. De Advanced True Vision technologie is Estée Lauder gepatenteerd. Het bevat vloeibare kleurpigmenten die een multidimensionale glans creëren. Dit zorgt voor een mooie afwerking op de lippen, maakt ze voller en verbergt kleine oneffenheden. De kleurintensiteit is even hoog als die van een lippenstift. De Lip Lacquer overtreft de klassieke glans en is zeer comfortabel om te dragen. De romige textuur kleeft niet en is verzorgend tegelijk. Een combinatie van avocado-, jojoba- en zonnebloemolie maakt het zo glad. De lippen worden intensief gehydrateerd dankzij hyaluronzuur, dat zich in een ingekapselde vorm in de lippen bevindt. Zo worden fijnere rimpels en droge plekken gladgestreken. Dit vermindert niet alleen het onaangename gevoel van spanning, maar zorgt er ook voor dat de kleur gelijkmatiger wordt aangebracht. De applicator en de verpakking zijn gebaseerd op het ontwerp van een glans. De volgorde is net zo eenvoudig.
De schaduw Estée Lauder Pure Color Envy Sculpting Lacquer 170 Potent Petal is een gedempte rozenhoutschaduw. Hij is erg vrouwelijk en niet te opvallend. Het kan dus gemakkelijk worden gecombineerd met dag- of zakenlocomotieven. Maar ook voor donkerdere oogmake-up vormt het een delicaat kleuraccent. De toon Estée Lauder Pure Color Envy Sculpting Lacquer 470 Orchid Intrigue is ook zeer trendy. De donkere rosé wordt ook afgewisseld met een licht bruine ondertoon en een gouden accent. Voor vrouwen met een gebruinde of donkere teint is het een vleiende nude tint, voor lichtere huidtypes zet het een niet opzichtig, maar nog steeds opvallend accent. Last but not least, is er een vurig rood met Estée Lauder Pure Color Envy Sculpting Lacquer 360 Wicked Apple. Geïnspireerd door de paradijselijke appel, overtuigt de kleur door zijn glans en intensiteit. Voor nog meer precisie tijdens het aanbrengen kan vooraf een contourmotief worden gebruikt. Zo slaagt een verleidelijke kusmond.