Meer informatie:

Het concept

De Estée Lauder cosmeticalijn Pure Color Envy Defining Eye Shadow Wet/Dry is allesbehalve eendimensionaal. Dit is niet zomaar een palet van prachtige kleuren, want de afwerkingen en de manier waarop ze worden toegepast zijn geenszins een enkel spoor. Voor dit effect is de afwerking perfect afgestemd op elke individuele kleur. De elegante look wordt daarom gecreëerd door de matte afwerking, de fluwelen afwerking voegt een lichte glans toe aan de look en de briljante afwerking betovert met de rondvliegende vonken van de kleine metalen deeltjes. Deze goed gekozen afwerkingen versterken elke nuance in zijn volle schoonheid.
Maar dat is niet het einde van de verandering. Omdat elke nuance zijn twee kanten heeft. Dit maakt één kleur de basis voor twee geweldige looks. Droog aangebracht toont de kleur zijn zachte charme. En als het wordt gebruikt in een vochtige toestand, dan is elke tint ongecontroleerd mooi. Om deze vele looks te realiseren, moest er een formule worden gecreëerd die zelfs de hoogste eisen ruimschoots overstijgt.
In de Estée Lauder Pure Color Envy Defining Eye Shadow Wet/Dry serie wordt dit bereikt met een formule die gebruik maakt van innovatieve True Vision technologie. Het resultaat is een perfecte balans tussen kleurgetrouwheid, helderheid en optimale textuur. Dit combineert de voordelen die alleen de beste oogschaduwen kunnen bieden. Ondanks zijn intensiteit is de kleur nauwelijks waarneembaar en heeft hij ook een ultrafijne hybride formule gekregen om de tere huid van de ogen optimaal te beschermen. Daarnaast brengt deze serie de beste eigenschappen van crème, poeder en gel samen. Al deze kwaliteiten worden een textuur die gemakkelijk over de huid glijdt en heerlijk makkelijk te mengen is. Dit maakt de Estée Lauder Pure Color Envy Defining Eye Shadow Wet/Dry serie de beste keuze voor alle vrouwen die een hoogwaardige uitstraling willen creëren die zowel verzorging als esthetiek perfect combineert.

Het design

De Estée Lauder Pure Color Envy Defining Eye Shadow Wet/Dry cosmeticaserie bewijst op indrukwekkende wijze dat perfectie altijd een kwestie van reductie is. Op het gebied van formule en textuur put het label uit de volle breedte en deze kwaliteit wordt uitstekend geënsceneerd door het geval van fantastische kleuren. Zwart domineert het beeld en geeft met zijn eenvoudige schoonheid de oogschaduw het mooiste kader. Dit wordt aangevuld met een applicator die ervoor zorgt dat de prachtige formule op elk moment droog en vochtig kan worden aangebracht. Hij is voor deze taak ontworpen en vervult deze taak met optimale precisie. En dan is er nog de hoogwaardige spiegel, die het overschilderen heerlijk eenvoudig maakt.
Deze reductie tot de essentie maakt van de Estée Lauder Pure Color Envy Defining Eye Shadow Wet/Dry serie een klein totaalkunstwerk dat comfort en esthetiek combineert in een prachtige perfectie.

Het assortiment

In de Estée Lauder Pure Color Envy Defining Eye Shadow Wet/Dry cosmeticalijn is veelzijdigheid een topprioriteit. Dit is niet alleen te danken aan de perfecte formule, want ook de individuele nuances dragen daar hun waardevolle bijdrage aan bij. Elke kleur heeft eindelijk de afwerking gekregen die zijn prachtige voordelen op de best mogelijke manier laat zien.
En 28 Insolent Ivory bewijst dat dit effect ook zonder al te veel glitter op een mooie manier kan worden bereikt. Hier zie je een heerlijk zachte naakte toon, die de belichaming is van onschuld. Een zachte kleur, die in zijn elegante effect bovendien wordt ondersteund door de edele afwerking. Of het nu als onderdeel van een delicate dag make-up of als highlighter voor een feestelijke look, deze kleur zal altijd betoveren.
Daarentegen is 32 Deep Rage veel sterker in zijn effect. Omdat dit de andere kant van het mogelijke uiterlijk is. Het diepe grijs is eindelijk moeilijk te verslaan in drama en wordt zo de beste keuze voor droomachtige mooie Smokey Eyes. En de rijke antraciet kan dit effect ook zonder hulp bereiken, er is geen behoefte aan glitterdeeltjes. Deze kleur spreekt voor zich.
Even sterk is 16 Van Violet. In de Estée Lauder Pure Color Envy Defining Eye Shadow Wet/Dry serie brengt deze nuance kleur in het spel. En dat doet ze letterlijk. Dieppaars, fruitig pruim en prachtig roze zijn de componenten waaruit de fantastisch intense kleur zijn kracht put. En ondanks deze kracht kan ook de 16 Van Violet Nuance zich aanpassen. Het is niet alleen een dromerige solitaire, maar in het gezelschap van andere kleuren kan het zijn steentje bijdragen aan een perfecte look. En ook hier bewijst Estée Lauder het dat een blikvanger niet hoeft te concurreren met briljant geslepen diamanten, omdat de nuance alleen al overtuigt door zijn kleurdiepte en zijdematte afwerking.