Meer informatie:

Het concept

Een bron van jeugd is de Estée Lauder Perfectionist Youth-Infusing Makeup SPF 25. Anders kan het gemakkelijk bezinken in fijne rimpels en lijntjes, droge plekken accentueren of er uitzien als een masker.
Daarom hebben de vakmensen van Estée Lauder een nieuwe collectie ontwikkeld die uitsluitend bestemd is voor de rijpere huid. De power-lifting effect helpt om de teint glad te strijken en het ziet er meer gelijkmatig en jeugdig. Testers hebben zowel onmiddellijke als langetermijneffecten waargenomen.
Het idee is gebaseerd op de innovatieve technologie van het Perfectionistische Rimpelhef-/bevestigings-serum. Dit is al een van de bestsellers van de Amerikaanse beautygroep op het gebied van antiverouderingszorg. De speciale CPR-75 technologie ondersteunt de natuurlijke aanmaak van collageen in de huid. Het kan worden verdubbeld, wat resulteert in herdefinieerde contouren en afgevlakte rimpels na ongeveer een week gebruik. Binnen één maand, kon 96 percent van de testers beduidend verminderde rimpels en lijnen waarnemen.
De Estée Lauder Perfectionist Youth-Infusing Makeup SPF 25 combineert dit nu met ultrafijne kleurpigmenten. Deze bereiken een gemiddelde tot volledige opaciteit. Ze zijn effectief tegen schaduwen, maar ook tegen roodheid of pigmentvlekken waarmee de rijpere huid vaak moet vechten. Een vochtcomplex met veel voedingsstoffen geeft de huid extra vocht. Dit zorgt voor een hoog draagcomfort en verbetert tegelijkertijd de gelijkmatige toepassing en duurzaamheid van de fundering.
Een breedbandbescherming met zonbeschermingsfactor SPF 25 beschermt tegen schadelijke UV-straling in het dagelijks leven. Deze invloeden kunnen ook een negatief effect hebben op de vroegtijdige vorming van rimpels en pigmentvlekken.
De make-up is dermatologisch en oogheelkundig getest op zeer hoge tolerantie. Het is vrij van parfum en olie. Tegelijkertijd is het niet comedogeen en verstopt het de poriën dus niet. Dankzij deze combinatie is het geschikt voor alle huidtypen en laat het een vleiend satijnen afwerking achter.

Het design

De Estée Lauder Perfectionist Youth-Infusing Makeup SPF 25 heeft een stijlvolle glazen fles. De hoogwaardige verpakking ziet er elegant uit door zijn smalle, hoekige vorm en ligt tegelijkertijd goed in de hand. Op het deksel staat het zeer donkere middernachtblauw met gouden accenten, typisch voor Estée Lauder. Deze zijn ook terug te vinden in de belettering.
De wisselwerking tussen glanzend metaal, kunststof en transparant glas zorgt voor een modern design. De vloeibare basis van Estée Lauder Perfectionist Youth-Infusing Makeup SPF 25 is voorzien van een geïntegreerde hygiënische pompdispenser. Dit maakt het gemakkelijk en economisch om het product te verwijderen. Tegelijkertijd komt er geen lucht of vuil in de container.
Door het glas is de betreffende kleurnuance en ook de actuele vulhoeveelheid te zien. Ter oriëntatie kunt u het nummer en de naam van de Nuance ook vinden op een etiket aan de onderzijde of op de kartonnen buitenverpakking. De make-upcollectie wordt afgerond met een bijpassende funderingsborstel, waarmee de vloeibare textuur eenvoudig kan worden aangebracht en verdeeld.

Het assortiment

De Estée Lauder Perfectionist Youth-Infusing Makeup SPF 25 Series biedt vrouwen met een veeleisende, volwassen huid de perfecte combinatie van verzorging en foundation. Na het zeer succesvolle Perfectionistische Rimpelshef-/bevestigende Serum met actieve ingrediënten die de collageenproductie van de huid kunnen verdubbelen, worden anti-verouderingscomponenten, hydraterende verzorging en dekkracht gecombineerd.
Het power-lifting effect helpt rimpels en lijntjes onmiddellijk en over een lange periode glad te strijken. De contouren van het gezicht lijken duidelijker en strakker. De teint herwint zijn jeugdigheid. Tegelijkertijd wordt het gehydrateerd, wat droogheidsrimpels of vermoeidheidsverschijnselen kan tegengaan.
Tegelijkertijd biedt een optimaal gehydrateerde huid een betere basis voor het vlekkeloos aanbrengen van de foundation. Dit heeft ultrafijne kleurpigmenten waarvan de opaciteit kan variëren van gemiddeld tot volledig ondoorzichtig. De satijnen afwerking is vleiend voor alle huidtypen en bereikt een natuurlijke finish.
Ook het uitgebreide kleurenpalet met verschillende nuances helpt hierbij. Het codenummer is samengesteld uit de algemene kleurclassificatie van 1 zeer licht tot 5 zeer donker. De brief verwijst naar de ondertonen N neutraal, W warm of C cool. Het laatste getal is weer de helderheid binnen de kleurenfamilie. Het is gemakkelijk om de juiste gradatie te kiezen of te variëren, afhankelijk van het bruinen van de teint.
De Estée Lauder Perfectionist Youth-Infusing Makeup SPF 25 3C2 Pebble is een koeler, lichter beige dat geschikt is voor veel vrouwen in Midden-Europa. Iets donkerder is de Estée Lauder Perfectionist Youth-Infusing Makeup SPF 25 2C3 Fresco. Zoals de naam al doet vermoeden is 3W2 Cashew een donkerdere, geligere noottoon. Estée Lauder Perfectionist Youth-Infusing Makeup SPF 25 4C1 Outdoor Beige is koeler en rozeer van kleur.
Het mooie van het Estée Lauder gamma is dat de kleurkeuze ook dames met een zeer donkere teint omvat. Een van de donkerste variaties is het warme bruin van 5N2 Amber Honey.
De foundation is vrij van olie en parfum, wat zorgt voor een betere compatibiliteit. Tegelijkertijd is het niet comedogeen en voorkomt zo verstopping van poriën. De formule is getest door oogartsen en dermatologen en is daarom ook ideaal voor de gevoelige huid.