Meer informatie:

Het concept

De Estée Lauder Perfecting Loose Powder onderscheidt zich van conventionele poederdeeltjes door het combineren van poederdeeltjes van verschillende grootte. De verschillend gevormde deeltjes van het losse poeder passen zich optimaal aan de huid aan, zodat ongelijkheden perfect worden uitgebalanceerd. Zelfs vergrote poriën worden optisch verfijnd, wat resulteert in een bijzonder egale en gladde teint. Het Estée Lauder Perfecting Loose Powder bevat ook een hoog gehalte aan Silcia ballen, die de gezichtshuid optimaal matteren zonder uit te drogen. Om de teint er niet bleek uit te laten zien, bevat de Estée Lauder Perfecting Loose Powder Mica pigmenten die het licht weerkaatsen en de huid een lichte glans en glans geven.
Estée Lauder Perfecting Los poeder is geschikt voor alle huidtypen, omdat het de huid niet uitdroogt ondanks het matterende effect. Vooral vrouwen met een gemengde huid en een vette huid hebben hier baat bij, omdat los poeder overtollig talg optimaal absorbeert. In combinatie met de Silcia ballen wordt een optimaal resultaat bereikt. De lichte bedekking van het Perfecting Loose Powder verbergt onzuiverheden en roodheid zonder dat de gezichtshuid er onnatuurlijk uitziet. De bijzonder lichte formule voorkomt ook dat het poeder overdag klonterig wordt of zich in fijne gezichtsrimpels nestelt. Zo behoudt het poeder de hele dag de frisheid van uw make-up en teint. Het poeder is bijzonder eenvoudig aan te brengen met een brede, zachte poederkwast en daardoor ook geschikt voor onervaren gebruikers. Neem met de kwast de gewenste hoeveelheid los poeder op, tik lichtjes op de rug van de hand en breng het Estée Lauder Perfecting Loose Powder op het hele gezicht aan.

Het design

Het Estée Lauder Perfecting Loose Powder heeft een discrete en elegante verpakking met een transparante plastic verpakking die de losse poederpigmenten bevat. Door het gebruik van kunststof is de container bijzonder robuust en licht, zodat hij altijd mee kan worden genomen op reis of in het dagelijks leven. De poederdoos wordt gesloten met een zwart, draaiend deksel, waarop het merklogo is aangebracht. Het draaiende deksel zorgt ervoor dat het poeder altijd goed gesloten is en dat er geen gevaar is dat het deksel onbedoeld losraakt. Het Estée Lauder Perfecting Loose Powder kan ook veilig in uw handtas worden gedragen om onderweg uw make-up op te frissen.
Het poeder bevat ook een zeef zodat de juiste hoeveelheid poeder gemakkelijk kan worden verwijderd. De zeef is ook draaibaar en kan worden gesloten zodat het poeder niet onbedoeld in het deksel valt. Voor het gebruik van het poeder wordt de zeef opengedrukt en het deksel weer stevig gesloten. Draai het blik nu kort om, zodat er een kleine hoeveelheid poeder in het deksel komt. Wanneer het poeder vervolgens met de doorzichtige plastic houder naar beneden wordt teruggeplaatst, kan het blikje weer worden geopend en het poeder worden verwijderd. Het poederbusje is zo ontworpen dat het poeder bijzonder efficiënt kan worden gebruikt en er geen product wordt verspild door morsen.

Het assortiment

Het in 1946 opgerichte Amerikaanse label Estée Lauder staat voor zeer effectieve en innovatieve schoonheidsproducten en cosmetica. Vandaag de dag bestaat het merk al meer dan 70 jaar en heeft het zich wereldwijd gevestigd in de high-end sector voor huidverzorging en decoratieve cosmetica. Het bedrijf is niet alleen succesvol met zijn hoofdmerk, maar ook met meer dan 30 merken in meer dan 125 landen, die allemaal bekend staan om hun uitstekende kwaliteit en worden beschouwd als professionele schoonheidsproducten. Een uitgekiende productselectie uit de cosmeticaserie zorgt ervoor dat elke vrouw zelf het juiste product kan vinden. Dit ondersteunt ook het credo van het merk "Iedere vrouw kan mooi zijn".
Het Estée Lauder Perfecting Loose Powder is verkrijgbaar in de kleuren Light en Light Medium. Beide tinten zijn bijzonder geschikt voor lichtere huidtypen en de fijne kleurgradaties maken het mogelijk om de poedertint exact aan te passen aan de eigen huidskleur. Estée Lauder Perfecting Loose Powder kan worden gebruikt in combinatie met elke make-up of getinte dagcrème en mengt perfect voor een egale en natuurlijke teint. Als het poeder direct met een vochtige spons of borstel op de huid wordt aangebracht, kan de dekkracht indien nodig worden verhoogd en zelfs dienen als vervanger van vloeibare make-up.
Opgebracht met een droge borstel, versterkt en mat het de onderliggende make-up en maakt het bestand voor de dag, zodat uw look ziet er perfect en natuurlijk voor een lange tijd. Door zijn neutrale geur is het poeder bijzonder aangenaam in gebruik. Door de extra lichte formule is het poeder bijzonder gemakkelijk aan te brengen, omdat het als een zachte film ongecompliceerd op de huid ligt. Dit voorkomt ook make-up randen op de hals en de randen van het gezicht.