Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Het concept

Het Estée Lauder New Dimension assortiment cosmetica is ontwikkeld om de huid aan te spannen en tekenen van veroudering snel en effectief te minimaliseren. Volgens het Estée Lauder-concept zorgen de sterk geconcentreerde crèmes, tinten en serums voor nieuwe schoonheidsperspectieven. De fabrikant heeft een stapsgewijs systeem van verzorgingsproducten ontwikkeld en speciale intensieve verzorging voor ogen en lippen toegevoegd. Op deze manier kan Estée Lauder New Dimension gebruikt worden voor een complete schoonheidsverzorging van reiniging tot en met de levering van regenererende crèmes en make-up. De na elkaar op de huid aangebrachte actieve ingrediënten worden ofwel optimaal in de huidcellen getransporteerd of zorgen voor een dekkende verzorgingsafwerking voor een onberispelijk, welomlijnd uiterlijk.

Alle Estée Lauder New Dimension producten zijn geschikt voor vrouwen van alle huidtypen. Estée Lauder New Dimension houdt rekening met de wens van de doelgroep om het gezicht centraal te stellen, tekenen van stress en vermoeidheid te laten verdwijnen en een langdurige herstructurering van de gezichtshuid te realiseren. De doelgroep van veeleisende vrouwen heeft ook speciale zorg nodig voor het gebied rond de ogen en lippen. Voor hen omvat de Estée Lauder New Dimension-serie rollen en crèmes die zwelling kalmeren, glad maken en onmiddellijk elimineren. Het verstevigende effect benadrukt de jeugdige glans van een gezicht, en de texturen blijven onmerkbaar op de huid.

De bewezen werkzame stoffen in Estée Lauder New Dimension zijn onder meer planten- en algenextracten zoals zonnebloem, Gellidiela Acerosa en bamboe. De huid wordt vochtig met glycerine, hyaluron, ureum en, afhankelijk van het product, met polysaccharide, dat de huid van energie voorziet. Voor een bijzonder langdurig gladmakend effect, werken sommige artikelen ook met silicone, maar in een zeer kleine hoeveelheid, wat niet merkbaar is na het aanbrengen. Een fijne bijwerking van Estée Lauder New Dimension is het lage parfumgehalte, wat een speciale feel good-factor is tijdens het gebruik. Tot slot behoren huidverzorgingsoliën en vitaminen tot de actieve ingrediënten die de huid beschermen en tekenen van veroudering minimaliseren.

Het design

Estée Lauder New Dimension combineert schoonheidsverzorging met geconcentreerde actieve ingrediënten met een elegante verpakking met een ongewoon design. Zo zit het Estée Lauder New Dimension Serum in een fles die noch rond, noch vierkant is. De zilveren grondkleur wordt overschaduwd door een verfrissend mooi blauw met een vleugje turkoois.

Turkoois is ook de hoofdkleur van de potten voor de crèmes en de deksels op de roll-ons. Zilver benadrukt de over het algemeen slanke verpakkingsvormen als een fijne ring of brede kroesrand. Turkoois wordt ook herhaald als elegante onderstreping onder de naam Estée Lauder in grote zwarte letters. De totale samenstelling van de Estée Lauder New Dimension verpakking benadrukt visueel het uitgekiende concept van hedendaagse schoonheidsverzorging voor het jeugdige ideaal van een stevige en verzorgde huid.

Het assortiment

Het Estée Lauder New Dimension productassortiment omvat gel en crèmes en tweefasenverzorging voor alle gelaats- en halsgebieden. Het Estée Lauder New Dimension Firm Fill Eye System bevat een gel en crème om de gevoelige huid rond de ogen te beschermen en te verstevigen. Lichtverspreidende pigmenten zorgen voor een gedefinieerde, gladde uitstraling. Het Pro-Collageen Complex helpt om snel en effectief lijntjes en rimpels in dit gebied te verminderen. Een geconcentreerd product van Estée Lauder New Dimension is Expert Liquid Tape, een vloeibare crème voor mond en ogen. Onmiddellijk na het aanbrengen ontstaat een verstevigend effect. Tegelijkertijd stimuleert de vloeibare, gemakkelijk geabsorbeerde textuur de aanmaak van de huideigen stoffen.

De huid wordt ook intensief gevoed met werkzame stoffen voor een optimale hydraterende verzorging. De Plump Fill Expert Lip Treatment is een speciale lipverzorging van Estée Lauder New Dimension. De gel wordt eerst op de lipcontour aangebracht. Het heeft een stofferende werking en bepaalt de vorm van de lippen. De crème geeft de lippen dan volume. De actieve ingrediënten vullen de lippen duurzaam en stimuleren de celstofwisseling. Dit resulteert in een zichtbaar vollere contour na een tijdje regelmatig gebruik.

Estée Lauder New Dimension omvat ook het Shape Fill Expert serum. Dit is een zeer effectief concentraat dat in kleine doses wordt gebruikt. Slechts een paar druppels van deze herstellende huidverzorging zijn voldoende om de gezichtshuid te herstellen, aan te spannen en een glad, verjongd uiterlijk te geven. Het serum is zeer geschikt om de huid voor te bereiden op de volgende crème en schoonheidsverzorging. Tighten Tone Neck/Chest Treatment van de Estée Lauder New Dimension cosmetica serie is een vloeibare verzorging crème met massage applicator voor de hals en decolleté. Het ingeperkte pro-collageen complex regenereert en herstelt de huid, minimaliseert rimpels en lijntjes en stimuleert de microcirculatie van de huid. Licht verstrooiende pigmenten hebben een zacht sign effect waardoor oneffenheden visueel verdwijnen.