Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Estée Lauder Modern Muse: creatief, zelfbewust en vol dynamiek

De moderne geur betovert met een compositie van weelderige en houtachtige accenten, maar ook met de inspiratie van luxe en tijdgeest. Estée Lauder Modern Muse is creatief, zelfverzekerd en dynamisch. Innovatieve inspiraties zijn te zien in het veelzijdige boeket, dat het adembenemende effect van Estèe Lauder Modern Muse ondersteunt en een hommage is aan de moderne muze.

Inspirativ en zelfverzekerd, met een

onwaarneembare hint van luxe en het contrast tussen charmante koelte en harmonieuze warmte, dit parfum betovert, wat vooral inspirerend is voor de avond en elegantie ondersteunt. Estèe Lauder Modern Muse kan worden gecombineerd met een natuurlijke touch en een eenvoudige, elegante outfit, maar ook voor de pompeuze verschijning bij een gala of diner met uw partner.

Mandarin, tuberoos en lelie, kamperfoelie, dauwbloemen, jasmijn en patchoeli, amber, vanille en muskus tonen de onmiskenbare contrasten van de ingrediënten. Terwijl de topnoot bloemig en zwaar is, is de hartnoot houtachtig tot pikant. De basis is een zwaar lichaam dat wordt gedomineerd door muskus en patchoeli. Estèe Lauder Modern Muse is een geur voor sterke en zelfbewuste vrouwen, die hun vrouwelijke charisma benadrukken en kiezen voor een compositie van zelfportretale en vrouwelijke zachtheid.

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:

Het intense parfum gaat lang mee en geeft de zintuigen een frisse lucht. Sensualiteit en pure luxe, individualiteit en persoonlijkheid zijn factoren die de geur veranderen in iets bijzonders en zeer verfijnds. Zeer gracieus is de Estée Lauder Sensuous Nude Eau de Parfum Spray, die geleverd wordt met een on ontegenzeggelijk sensualiteit. Kokosnoot, honing, jasmijn en mandarijnen, bergamot en peper onderscheiden deze kruidige, fruitige geur. Ondanks de enorme verscheidenheid aan nuances is de geur een vlucht van harmonie en vrouwelijkheid . De vrouwelijke geur is niet overweldigend, maar zeer adembenemend.

Estée Lauder Modern Muse - De creatie van Harry Frémont

De maker van Estée Lauder Modern Muse is de beroemde Franse parfumeur Harry Frémont. Hij staat bekend om zijn unieke en onmiskenbare geurcreaties, die op bekwame wijze indrukken van spiritualiteit en individualiteit omzetten in geuren.

Estée Lauder Modern Muse is ook uitgegroeid tot een sterke, luxueuze en unieke vrouwengeur. Dit wordt niet alleen geïllustreerd door het parfum zelf, maar ook door het fantasierijke design van de fles. De combinatie van verschillende geuren maakt Estée Lauder Modern Muse tot een unieke, extravagante en onmiskenbare inspirerende geur - vandaar de naam "Muse".

In Estée Lauder Modern Muse combineert Frémont een bloemig-orientale geur met een sterke intensiteit van geur. Vele contrasterende aroma's werden ook gebruikt in het ontwerp van de geur, maar deze idealiter evenwicht of vullen elkaar aan. Dit geeft de weelderige bloemengeur een houtachtige en kruidige basis. Zachtheid en kracht verenigen zich in deze geur tot een nieuwe eenheid. Het begint met een weelderige topnoot van fijne bloemenaroma's. In de eerste plaats zie je jasmijn, roos en kruidnagel. Estée Lauder Modern Muse bereikt met peper en kardemom een frisse en oosterse indruk die prikkelt en nieuwsgierigheid opwekt. Kruidige en kruidige houtaroma's vormen eindelijk de basis van dit eau de parfum. Vooral de geur van edel cederhout prikkelt de zintuigen.

Harry Frémont is er in geslaagd om zijn geurcreatie een dubbel karakter te geven. Afhankelijk van de stemming komt het floraal-aromatische of elegant-woody effect naar voren. Deze veelzijdigheid zorgt ervoor dat Estée Lauder Modern Muse elk seizoen past en harmonieert met veel verschillende kledingstijlen. Estée Lauder Modern Muse is in dit opzicht ook een van de dynamische en elegante geuren voor de moderne vrouw.

De fles van Modern Muse is puur luxe!

De Estée Lauder Lauder Modern Muse flesje voor het spuiten ondersteunt deze geur en straalt kracht en duurzaamheid uit. In een combinatie van gladroze kleur Estèe Lauder Modern Muse, de eenvoudige vorm van de fles en monumentale sluiting in zwart en goud straalt deze fles pure luxe uit. De slanke slankheid straalt elegantie uit, die wordt versterkt door de gouden accenten op de spuitmachine en geeft deze fles een harmonieuze en extravagante uitstraling.

zeer zwaar ligt het in de hand, wat vooral te wijten is aan het gebruik van massief glas en een dikke, transparante bodem. Onder de hals is de fles van Estèe Lauder Modern Muse met een gouden rand, die de elegante en onkenbare luxueuze figuur accentueert en presenteert deze fles als blikvanger.

Estée Lauder Modern Muze - De reclamecampagne

In de reclamecampagne wordt het fijne en bloemige parfum van Estée Lauder Modern Muse vakkundig geënsceneerd. Het gezicht van de campagne is het beroemde model Arizona Muse. De toevallige identieke naam van het product speelde zeker een rol in de selectie. Arizona Muse is niet alleen te zien op de posters, maar ook op een vrolijke plek uit 2013, die wordt begeleid door de muzikale wereldhit "Amazing". De hele campagne straalt jeugdigheid, vitaliteit en levensvreugde uit.

Muze is te zien in een rode jurk en geeft een indruk van dynamiek en zelfvertrouwen. Het einde is een close-up van de fles. De campagnebeelden zijn gemaakt door sterfotograaf Craig McDean. Ze geven een uitstekende indruk van de eigenschappen van eau de parfum en laten veel verenigingen instinctief met elkaar omgaan. De intensieve kleuren en contrasten zijn bijzonder succesvol. Ze geven de plek een levendige en gevarieerde uitstraling.

Estée Lauder Modern Muse is een luxe vrouwengeur die nog fris, dynamisch en natuurlijk is. De campagne laat zien dat Estée Lauder Modern Muse perfect past bij een verfijnde avondkleding en veel verschillende accessoires. Tegelijkertijd onderstreept deze vrouwengeur ook de individuele persoonlijkheid, omdat het staat voor elegantie, dynamiek en levensvreugde.