Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Estée Lauder Modern Muse Nuit

De geur +

Nieuwe wegen: Met twee akkoorden in de hemel parfum.

Een muze inspireert, moedigt je aan iets nieuws te proberen en het gebaande pad te verlaten. Estée Lauder Modern Muse Nuit wil zich niet alleen onderscheiden als iconische geur b>b>b>b, maar volgt ook de filosofie van het nieuwe op een zeer praktische manier. Een geurpiramide vindt u hier niet. In plaats daarvan breken we nieuwe wegen: Twee-akkoorden schrijf het parfum. Ze drukken de dualiteit van vrouwen en hun karakter uit in een spannend contrast.

In het bloemakkoord, dat geacht wordt de vrouwelijke en florale zijde van de vrouw uit te drukken , vinden we blauwe kamille, Chinese jasmijn en zonnige heliotroop. Dit wordt aangevuld met fijne mandarijnextracten en het extract uit de knoppen van zwarte bessen. Met de mix van bloemenextracten en zachte fruitige noten drukt Estée Lauder Modern Muse Nuit de speelsheid en zachtheid van de moderne muze tot uitdrukking. De karakter-sterke en verleidelijke kant van de vrouw wordt vertegenwoordigd door de sensoriële houten akkoorden . Licht sandelhout en donkere muskus noten harmoniëren perfect met de warmte noot van tonkabonen en vanille uit Madagaskar. Amber geeft hem diepte en zinnelijke vrouwelijkheid.

Samen is het resultaat een expressieve en vooral sensuele geur die de drager's nachts laat gloeien. Individueel is het net als elke vrouw bedoeld om er spannend uit te zien en nieuwe horizonnen te inspireren. Estée Lauder Modern Muse Nuit is de perfecte geur voor elke vrouw die niet bang is om aandacht te schenken.

Kopnoten:
Mandarijn
zwarte besknop
blauwe kamille
Hartnoten:
jasmijn-absolue
jasmijn-sambac
Heliotroop
Basisnoten:
Sandelhout
clearwood
Tonkaboon
vanille
muskus
Amber
Jaar van uitgave:
2016

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.

Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

6 1194
toepassen