Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Het concept

Estée Lauder Hydrationist Cream is dé specialist voor de gedehydrateerde huid. Vocht is een essentiële factor voor de gezondheid van de huid en ook voor een jeugdige uitstraling. Droge huid kan sneller rimpels en lijntjes vormen en ziet er ook ongelijkmatiger uit door ruwe plekken.
Omdat zowel de normale als de gemengde huid en de droge huid te lijden kunnen hebben van een gebrek aan vocht, is de Estée Lauder Hydrationist verzorging ontworpen in twee varianten. Beide bevatten het exclusieve Sustainable Moisture Complex, gepatenteerd door Estée Lauder. Testen hebben een tot 50 percentenverbetering van vochtgehalte over een lange periode van gebruik aangetoond. Het heeft ook een bijzonder langdurig effect en verzorgt de huid tot 24 uur.
Een van de factoren die hiervoor verantwoordelijk is, is het biomimetische water in het water, dat een speciale structuur heeft. Dit vergemakkelijkt de opname van de huid en heeft dus een direct waarneembaar effect. Diverse plantenextracten helpen de huid te revitaliseren en de beschermende barrière van de huid te versterken. Estée Lauder Hydrationist kan zo helpen om de vochtbalans op lange termijn te herstellen en te verbeteren. Deze vochtinbrengende crème is ideaal voor een droge en snel bleke huid, maar ook voor een huid die moet worden beschermd tegen vroegtijdige tekenen van veroudering.
Het allereerste Estée Lauder product was ook aan de jeugd gewijd: Youth Dew, de dauw van de jeugd, werd in 1946 geïntroduceerd als geurige badolie. Als alternatief voor de dure parfums werd het al snel een bestseller. Het bedrijf werd opgericht door Josephine Esther Lauder, wiens bijnaam Esty uiteindelijk Estée werd. Vanuit New York City hebben de producten wereldwijd de harten van klanten veroverd.
Met slimme ideeën, zoals het uitdelen van gratis cosmetische monsters, toonde Lauder niet alleen een gevoel voor make-up en kleuren, maar ook voor economische aspecten. De oprichter zelf bleef actief tot het midden van de jaren negentig alvorens haar bedrijf door te geven aan kinderen en kleinkinderen. In 2004 overleed ze op oudere leeftijd, maar liet ze één van de grootste cosmeticabedrijven ter wereld achter.

Het design

De Estée Lauder Hydrationist serie heeft een verfrissende munttint die past bij de hydraterende eigenschappen. De mix van lichtblauw en groen wordt aangevuld met gouden accenten en zwarte belettering. De glazen smeltkroezen met metalen deksels zien er tegelijkertijd zeer nobel en robuust uit.
De matrijs vergemakkelijkt de dosering en verwijdering van de crèmes en, in tegenstelling tot veel pompdispensers, blijven er geen productresten achter. Een klein plastic deksel beschermt de crème bovendien tegen vervuiling of morsen.

Het assortiment

Estée Lauder Hydrationist huidverzorgingscrèmes zijn verkrijgbaar als normale/Combinatiehuid voor normale en gecombineerde huid, die de neiging heeft te drogen op het voorhoofd, neus en kin in de T-zone, en als Droge Huid voor droge huid.
Alle huidtypen profiteren van het Sustainable Moisture Complex, dat de vochtbalans van de huid herstelt en versterkt. Een gebrek aan vocht, dat alleen overdag kan optreden bij bijvoorbeeld een normale huid, kan niet alleen onaangename gevoelens van spanning of ruwe plekken veroorzaken, maar ook vroegtijdige tekenen van huidveroudering. Droge rimpels en meer geven de teint een vermoeide en bleke uitstraling.
De crèmes leveren tot 24 uur vocht en bevatten een speciaal biomimetisch water dat bijzonder goed door de huid kan worden opgenomen. Plantenextracten ondersteunen de huid extra en verbeteren het vochtgehalte na langdurig gebruik. De teint ziet er frisser en gerevitaliseerd uit.