Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Het concept

Onregelmatige verkleuringen, pigmentvlekken en meer kunnen een negatief effect hebben op het uiterlijk van de huid. Estée Lauder Enlighten is dan ook een balanceringsverzorgingsproduct. De serie omvat in totaal drie producttypen, waaronder klassieke dagverzorging, correctieve dagverzorging met geïntegreerde zonwering en lichtkleuring en een intensief serum voor de nacht. Ze bevatten onder andere allemaal een groot aantal antioxidanten, die niet alleen bestaande verkleuringen verminderen, maar ook de vorming van nieuwe voorkomen. Vrouwen die lijden aan hyperpigmentatie, pigmentvlekken, roodheid en meer zullen het juiste zorgconcept vinden in Enlighten. Tests hebben al verbeteringen tot 80 procent aangetoond binnen twee weken. Niet alleen zijn irritaties en verkleuringen verminderd, maar ook de algemene structuur van de huid is verbeterd. De producten zijn geschikt voor elk huidtype. Ever Skintone Correcting Cream is de dagverzorging die niet alleen de geïrriteerde huid corrigeert, maar ook hydrateert en kalmeert. Niet alleen interne factoren zoals stress, maar ook omgevingsinvloeden kunnen een negatieve invloed hebben op de teint. Zo versterkt de crème het eigen beschermingsmechanisme van de huid en daarmee de verspreiding van nieuwe onregelmatigheden.
Na BB en CC presenteert Estée Lauder nu de eerste EE crème. Dit staat voor Even Effect, dat moet worden opgevat als het in balans brengen van de dagopvang. Het combineert hydraterende verzorging, corrigerende verzorging tegen pigmentvlekken en dergelijke, een hoge SPF 30 lichtbescherming en een licht getinte kleur, die de teint bovendien een perfectere uitstraling geeft. Josephine Esther Mentzer combineerde uiteindelijk haar bijnaam Esty en haar getrouwde naam Lauter tot de merknaam Estée Lauder en legde in 1946 de basis voor een wereldberoemd en succesvol cosmeticabedrijf. Als een van de pioniers in de branche en dankzij haar scherpzinnige ondernemersgeest breidde Lauder haar bedrijf verder uit. Tot op de dag van vandaag wordt het merk beheerd door zijn nakomelingen en is het internationaal actief. Nieuwe innovaties, zoals de teint-corrigerende Enlighten-serie, combineren traditionele kwaliteit met de nieuwste bevindingen uit klinische tests en gepatenteerde complexen van werkzame stoffen.

Het design

De Estée Lauder Enlighten verzorging heeft een sterk staalblauw met licht paarse delen. Dit sluit perfect aan bij de gouden belettering en de deksels. De crème wordt verpakt in een pot, terwijl het serum is in een fles. Hier is een pompdispenser geïntegreerd voor eenvoudig en schoon doseren. De multigetalenteerde EE crème is ontworpen als een buis met een smalle opening. Op deze manier kan de gekleurde verzorging gemakkelijk op de rug van de hand worden aangebracht en vervolgens met een borstel, spons of schone vingers worden aangebracht.

Het assortiment

Vrouwen die last hebben van pigmentvlekken, roodheid, irritaties en meer zullen een verzorgings- en cosmetische oplossing vinden met de Estée Lauder Enlighten serie. Het is onder andere rijk aan antioxidanten en kan niet alleen bestaande vlekken verminderen, maar ook de vorming van nieuwe minimaliseren. Het Dark Spot Correcting Night Serum kan 's avonds gebruikt worden als intensive care. Regelmatig gebruik heeft niet alleen positieve resultaten opgeleverd voor een gelijkmatiger huidskleur, maar ook voor een algemene verbetering van de huidstructuur. Ever Skintone Correcting Cream kan gebruikt worden als dag- en nachtcrème. Het is geschikt voor elke huidskleur en corrigeert niet alleen, maar zorgt ook voor vocht. De eerste EE crème ter wereld is de Even Effect Skintone Corrector SPF 30, verkrijgbaar in Licht en Medium. De getinte kinderopvang biedt een delicate kleur die onregelmatigheden verbergt. Het bevat ook een hoog beschermingsniveau tegen de zon, dat niet alleen beschermt tegen zonnebrand, maar ook tegen de vorming van nieuwe pigmentvlekken door licht. Maar niet alleen hyperpigmentatie, maar ook roodheid, vergrote poriën of acnelittekens worden verborgen met de Even Effect Cream en tegelijkertijd op lange termijn verminderd.
Helaas zijn er op dit moment geen producten in deze collectie beschikbaar.