Meer informatie:

Het concept

Als u op zoek bent naar een duurzaam en verzorgend make-uppoeder, neem dan een kijkje bij de Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place Powder Make-up SPF 10. Dit nieuwe type poeder zorgt voor een lange houdbaarheid en een onberispelijke gezichtshuid de hele dag door. Met zijn delicate textuur wordt de huid niet gestresst, maar perfect beschermd tegen schadelijke milieu-invloeden en droogte. De geïntegreerde zonweringsfactor blokkeert ook een sterke zonnestraling. Het poeder geeft een zachte, frisse en egale teint. Het blijft te allen tijde kleur- en weerbestendig. Het resultaat is een zijdezachte huid die er fris en natuurlijk uitziet. Estée Lauder poeder bevat ook plantaardige ingrediënten die olie absorberen en de vette huid regenereren.
Qua kleur biedt Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place Poeder Makeup SPF 10 meer keuze en flexibiliteit dan concurrerende producten. Met 4N1 Shell Beige, 3C2 Pebble, 1N2 Ecru, 2C2 Pale Amond en 3W2 Cashew kunt u kiezen uit vijf fascinerende kleuren. Ze kunnen naar wens gecombineerd en gefineerd worden. De unieke consistentie van Estée Lauder make-uppoeder zorgt voor een betere hechting dan vloeibare make-up en een hoger draagcomfort. De praktische compacte make-up zorgt voor een matte, onberispelijke en frisse afwerking.
Omdat kwasten en spiegels in de verpakking zijn geïntegreerd, is de toepassing eenvoudig en flexibel. Door vochtig aan te brengen kan een hogere kleurintensiteit bij een laag dekvermogen worden bereikt. Het poeder kan gedoseerd worden met een kwastje of spons. Alle producten van de Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place Poeder Makeup SPF 10 serie zijn dermatologisch getest en zelfs geschikt voor de gevoelige huid. De beste resultaten worden bereikt op een normale en vette huid. Ontdek de producten van de Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place Poeder Make-up SPF 10 voor een perfecte make-up.

Het design

Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place Poeder Make-up SPF 10 perfectioneert de make-up. Dit nieuwe type poeder biedt een delicate textuur die weerbestendig en duurzaam is. Het beschermt de huid effectief tegen droogte en schadelijke invloeden van buitenaf en zorgt voor een grote kleurintensiteit. Het resultaat is een matte, frisse, natuurlijke en gladde afwerking. De make-up duurt de hele dag zonder verbeteringen. Ook het verpakkingsontwerp van deze serie is indrukwekkend. Estée Lauder poeder is verkrijgbaar in donkerblauwe potten. Door de dubbele bodem passen de poederdeksels en de make-upspiegel erin. Double Wear Stay-in-Place Poeder Make-up SPF 10 kan nauwkeurig gedoseerd en onderweg aangebracht worden. De compacte doos past comfortabel in elke zak. Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place Poeder Make-up SPF 10 is te herkennen aan de elegante blauwe blik en het Estée Lauder logo.

Het assortiment

Als u een eenvoudige en professionele make-up wilt, moet u Estée Lauder Dubbel slijtvast in de plaats Poeder Make-up SPF 10 gebruiken. Dit unieke make-up poeder heeft een delicate textuur die de huid verwent en niet belast. Het sterke dekkend vermogen zorgt ervoor dat de make-up de hele dag meegaat en de gezichtshuid beschermd blijft tegen schadelijke milieu-invloeden en droogte. Het bevat ook een zonbeschermingsfactor die beschermt tegen sterk zonlicht. Het poeder zorgt voor een egale, gladde en frisse teint. Het is weerbestendig en kleurvast. Het poeder heeft ook een gladde, zijdeachtige en matte afwerking.
Door olie te absorberen, brengt het de vette huid terug in vorm. Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place Poeder Make-up SPF 10 biedt een bijzonder breed kleurenpalet. Met de kleurvarianten 4N1 Shell Beige, 3C2 Pebble, 1N2 Ecru, 2C2 Pale Amond en 3W2 Cashew zijn talrijke nuances en varianten mogelijk. De toepassing is eenvoudig en flexibel. Spiegel- en poederdons bevinden zich direct in het blik, dus u kunt de Poedermake-up SPF 10 ook onderweg dubbel dragen. De consistentie van het poeder zorgt ervoor dat er, in tegenstelling tot vloeibare make-up, niets druppelt of uitstrijkt. De make-up is ook niet onder de indruk van wind en regen. Het dekkend vermogen en de kleurintensiteit van Estée Lauder poeder kan naar wens worden gevarieerd door het droog of vochtig aan te brengen.
In ieder geval zorgt de Double Wear Stay-in-Place Powder Makeup SPF 10 voor een aangenaam draagcomfort en een onberispelijke, matte en frisse afwerking. Alle producten uit deze serie zijn dermatologisch getest en blijken bijzonder huidvriendelijk. Ze bereiken optimale resultaten op een normale en vette huid. Perfectioneer uw dagelijkse make-up met de producten van de Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place Poeder Makeup SPF 10 serie.