Meer informatie:

Het concept

De Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place Eye Pencil cosmetica serie is niet beperkt tot het presenteren van een serie eyeliner potloden. In plaats daarvan zijn hier dromerige kleuren te vinden die zowel trendy zijn als de klassiekers weten te herinterpreteren.
Voor zoveel stijl, moet de formule van de kleur natuurlijk ook worden uitgerust met de nieuwste innovaties. De Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place Eye Pencil serie heeft daarom een zeer lichte textuur waarvan de romige formule meer zal bieden dan alleen een voordeel. Enerzijds is de kleur veel gemakkelijker aan te brengen, anderzijds geeft het een licht gevoel op de huid en beschermt het zo de gevoelige oogcontour tegen uitdrogen. De rijke en intense kleur kan zo zijn effect ongestoord uitstralen.
Maar dat comfort gaat niet ten koste van de duurzaamheid. Deze Oogpotloden gaan tot 12 uur mee en laten u niet zo snel in de steek. Om dit grote effect te bereiken is niet eens veel moeite nodig, omdat de verf binnen enkele seconden kan worden aangebracht. Perfecte lijnen en exclusieve definitie van de ogen worden niet langer overgelaten aan de professionals, deze effecten kunnen nu worden bereikt in een mum van tijd.
De extreme focus op absolute perfectie betekent natuurlijk ook dat elke Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place Oogpotlood waterdicht is en daardoor een betrouwbare hechting garandeert. Toch blijft de formule soepel en toont ze in elke situatie haar rijke en intense kleur.
De ongebruikelijke romigheid heeft nog een voordeel, omdat de kleur door zijn unieke eigenschappen heerlijk makkelijk te mengen is. Smokey Eyes zijn geen wetenschap op zich, maar kunnen gemakkelijk en in veel verschillende variaties worden ontworpen. Dit maakt de Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place Eye Pencil serie geschikt voor alle vrouwen die hun make-up een persoonlijk en sterk tintje willen geven.

Het design

Het is moeilijk om te bepalen welke functie in de Estée Lauder dubbel slijtvast potlood op de eerste plaats moet staan. Voor de perfectionisten is het de prachtige voorsprong die duidelijke en nauwkeurige lijnen kinderspel maakt. De creatievelingen zullen de voorkeur geven aan het kleine sponsje aan de andere kant van de pen, waarmee meer dan alleen een blik snel in actie kan worden gebracht.
Deze variëteit is een kenmerk van hoogwaardige oogpotloden, die niet alleen een zachte en romige textuur bieden, maar ook de make-up zelf aanzienlijk comfortabeler maken. Dit betekent dat perfecte resultaten niet veel inspanning vergen. De potloden tonen ook de kleur van het lood.

Het assortiment

De Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place Eye Pencil cosmetische lijn leeft niet alleen van de hoge kwaliteit en opmerkelijke formule. Want met Estée Lauder kunt u er altijd op vertrouwen dat de kleuren centraal staan, trends en klassiekers altijd een centrale rol spelen en zo een sensatie veroorzaken.
05 Nachtelijk Violet bewijst dit prachtig, want zijn poederige noot speelt met het kostbare middernachtblauw in een competitie. Maar als u wilt dat het nog warmer en een beetje meer klassieker, 02 koffie is een uitstekende keuze. Een warmer bruin met meer intensiteit zal moeilijk te vinden zijn.
Er zijn drie kandidaten beschikbaar voor de Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place Eye Pencil-serie. Voor de klassieke dramatische Smokey Eyes look is de heerlijk rokerige 03 Smoke net zo geschikt als de diepere 04 Night Diamond. 01 Onyx met zijn oneindig diepe en glanzende zwarte vormen de afsluiting van deze opmerkelijke derde.
Zwart en grijs zijn niet altijd het antwoord op alle modevragen, dus zelfs de edelste kleuren uit het rijk van de edelstenen werden gebruikt in deze serie. Het verleidelijke groen van de 07 Emerald Volt valt daarom net zo op als het rijke en diepblauwe van de 06 Saffier-variant.
Aan deze prachtige klassiekers zal dan een even nobel als magisch ingetogen gezelschap van elegantie deelnemen. De glinsterende aspecten van de 08 Pearl zijn dan ook een optie die met speels gemak zijn fashionability zowel voor overdag als 's nachts bewijst. En om nobel te zijn, is de kleur goud klaar om zijn kostbare flair te verspreiden.
09 Electric Cobalt, dat zeker snel zal veranderen van een warme insider tip naar een absolute super-trend, is het hoogtepunt van deze speciale klasse. Met deze kleuren bewijst de Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place Eye Pencil zijn uitzonderlijke positie op indrukwekkende wijze.