Meer informatie:

Het concept

Producten van het Estée Lauder-label beloven hoogwaardige ingrediënten in combinatie met een schat aan ervaring. Het label werd in de vorige eeuw opgericht door een jonge dame in New York. Josephine Esther Mentzer voelde al vroeg de drang om de natuurlijke schoonheid van vrouwen te benadrukken. Haar oom, een beroemde chemicus, leerde haar veel over huidverzorging. Het was John Schots beroemde allround crème die de basis legde voor haar rijk. Met de Super-Rich All Purpose Cream veroverde Estée Lauder zeer snel de maatschappij, die net als haar moeder streefde naar een zachte, goed verzorgde en rimpelvrije huid.
Gaandeweg werden er andere producten aan toegevoegd en kon de triomftocht van het label niet meer worden gestopt. De charme en uitstraling van Estée Lauder hebben zeker bijgedragen aan het grote succes van het merk. Ze was altijd een beetje mysterieus en verbergt bijvoorbeeld haar geboortedatum, omdat ze vond dat leeftijd irrelevant was voor schoonheid. Deze houding betoverde zowel modeontwerpers als tijdschriften. Vanwege de populariteit kreeg Estée Lauder veel publiciteit, zodat het assortiment zeer snel kon worden uitgebreid. Bekwame experts en vernuftige geesten complementeerden Estée Lauder uitstekend met haar visie. Vooral de naamgeving van de producten werd al snel een teken van succes.
Estée Lauder erkende dat fantasierijke namen die de kleur of eigenschappen bijzonder goed beschreven, een beslissende rol speelden in het succes. Ondertussen is het label nog steeds afhankelijk van topkwaliteit, hoogwaardige grondstoffen en veel onderzoek. Het resultaat is dat er voortdurend nieuwe en innovatieve cosmetica worden ontwikkeld die klanten over de hele wereld inspireren. De teint speelt een zeer belangrijke rol in het productassortiment, omdat een glad en egaal gezicht al generaties lang het schoonheidsideaal is. Met Estée Lauder Double Wear Nude Water Fresh Makeup bereiken klanten niet alleen een onberispelijke teint, maar zorgen ze er ook voor.

Het design

Bij teint producten moeten verpakkingsdesign en functionaliteit hand in hand gaan. Voor de Estée Lauder Double Wear Nude Water Fresh Make-up is gekozen voor een eenvoudige glazen fles zonder dispenser of pipet. Het is aan te raden uw vinger op de opening te leggen en de fles één keer te draaien. Deze hoeveelheid is absoluut voldoende voor de toepassing. De matglazen carrosserie is licht hoekig gehouden en is beveiligd met een gouden slot. Het bedrijfslogo is ook in elegant goud, terwijl de productnaam en sommige relevante informatie in gewoon zwart zijn. Zoals bij veel producten van het label is de kartonnen doos zwart. Ook hier is de opdruk in nobel goud en versiert het logo discreet de verpakking van de Estée Lauder Double Wear Nude Water Fresh Makeup.

Het assortiment

Een goede fundering moet in veel verschillende tinten beschikbaar zijn. Alleen op die manier past het zich perfect aan de huid aan. Estée Lauder Double Wear Nude Water Fresh Makeup is momenteel verkrijgbaar in meer dan 30 tinten over de hele wereld. Dit zorgt ervoor dat de dames in elke regio de juiste huidskleur kunnen kiezen. In Europa zijn de lichtere kleuren bijzonder belangrijk, omdat er zeer veel lichte huidtypen zijn, behalve in het zuidelijke deel. Klanten kunnen kiezen uit lichte tot neutrale perziktonen. Er zijn ook enkele middelgrote nuances om uit te kiezen voor een gebruinde teint.
Estée Lauder Double Wear Nude Water Fresh Makeup belooft een vlekkeloze teint die 24 uur aanhoudt. Speciale werkzame stoffen uit silica en bentone gel reguleren de productie van talg, zodat de huid mooi mat blijft. De formulering is bovendien olievrij, wat een bijzonder lichte en delicate kleuring mogelijk maakt. De uitzonderlijk sterke band tussen foundation en huid wordt bereikt in Estée Lauder Double Wear Nude Water Fresh Make-up met waterafstotende pigmenten. Een speciaal ontwikkelde beschermlaag rond elk afzonderlijk pigment voorkomt de opname van vocht of olie. Dit garandeert een langdurige dekking. De lichte textuur is ook geschikt voor warme temperaturen
De speciale dekkracht houdt de teint mat en de geïntegreerde zonbeschermingsfactor beschermt tegen vroegtijdige huidveroudering. Natuurlijke extracten van watermeloen, lychee en appel zorgen voor frisheid van de huid, terwijl actieve ingrediënten van zeewier extra glans krijgen. De fijngemalen pigmenten zorgen ervoor dat de teint er nog effen en nog niet gevernist uitziet. De Estée Lauder Double Wear Nude Water Fresh Make-up is perfect voor dagelijks gebruik en belangrijke gelegenheden. Wie graag een onberispelijke teint wil zonder er make-up uit te zien, is perfect geadviseerd met deze foundation. Het product nestelt zich niet in de expressielijnen door zijn lichte formulering en onthult dus niet het kleine geheim.