Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Natuurlijk frisse uitstraling - De Estée Lauder Double Wear Light Make-Up

De Estée Lauder Double Wear Light Foundation is een lichtere, meer natuurlijke variant op het populaire Make-up assortiment. Double Wear staat voor zeer duurzame producten die de teint er perfect laten uitzien. Er zijn verschillende afwerkingen en texturen om uit te kiezen. Licht heeft een zachte, matte afwerking die er nog steeds natuurlijk uitziet. Het is een vers resultaat dat een houdbaarheid van 24 uur belooft. Dit maakt de make-up ideaal voor dagelijks gebruik, maar ook voor speciale gelegenheden. Het is gemakkelijk te gebruiken vanuit de buis. De opaciteit kan worden opgebouwd van licht tot medium. De zogenaamde levensveilige formule belooft ondersteuning tijdens het trainen, zweten, tegen vocht, weer en water. Dit betekent dat vrouwen zich geen zorgen hoeven te maken over de Stichting en altijd actief kunnen blijven.
Tegelijkertijd heeft de formule een soft focus effect. Vergrote poriën lijken geminimaliseerd en de teint ziet er gelijkmatiger uit. Dit is niet in de laatste plaats ideaal voor foto's en Selfies. De textuur is vrij van olie en zeer licht. De poriën zijn niet verstopt en de huid kan blijven ademen. Het mag niet uitdrogen en is daarom geschikt voor veel huidtypen. Het helpt overtollige olie en talg onder controle te houden. Op deze manier ziet de teint er mat uit, maar niet uitgedroogd en als een masker. De ongewenste glans wordt eerder verminderd zonder dat de huid haar natuurlijke glans verliest. De kleur mag niet oxideren, maar moet trouw blijven aan de oorspronkelijke kleur.
Er zijn veel verschillende varianten voor neutrale, koele en warme huidskleuren in verschillende helderheidsniveaus om uit te kiezen. De Estée Lauder Double Wear Light make-up moet veegvast zijn en mag niet afgeven. Het is geschikt voor alle huidtypen. Voor een betere verdraagzaamheid werd het niet alleen getest door een dermatoloog maar ook door een oogarts. Het is geen acne voor iedereen die de neiging heeft om de huid te beschadigen. Het werd ook ontworpen zonder geuren en parfums. Het kan naar wens worden gebruikt met andere concealers en teint producten. Alleen gedragen kan een ongecompliceerde, snelle make-up look met een perfecte teint worden gecreëerd. Tot slot heeft het Estée Lauder Double Wear Light een lichtbescherming met een SPF 10.

Praktisch in de buis - Het ontwerp van de Estée Lauder Double Wear Light Stichting

De Estée Lauder Double Wear Light foundation heeft een vloeibare of romige textuur. Het is verpakt in een praktische en robuuste koker die op het deksel kan worden opgeborgen. Het heeft een slank ontwerp en kan daarom gemakkelijk worden meegenomen. Make-up kan bijvoorbeeld gemakkelijk worden aangebracht na het sporten. Het deksel is in reflecterend goud en past bij het glanzende logo van het merkEstée Lauder . De koker is beige van kleur en toont de betreffende kleurnuance in een kleine streep. Uiteraard is het ook bedrukt met alle belangrijke informatie en de volledige productnaam. In het Double Wear assortiment heeft de Light variant een individueel design. De camouflageversie zit bijvoorbeeld in een donkerblauwe buis, terwijl de meer normale vloeibare texturen in een fles met een pompje zijn verpakt. Alle worden aangevuld met innovatieve Cushion Sticks met een speciale applicator. De compacte Estée Lauder Double Wear Light make-up tube is ideaal voor het direct met de vingers aanbrengen van de foundation.

Natuurlijk matterend en langdurig - de Estée Lauder Double Wear Light make-up

De Estée Lauder Double Wear Light Foundation is een lichte make-up met een aangenaam frisse textuur. Ze creëert een matte teint die zijn natuurlijkheid en helderheid behoudt. De opaciteit kan, afhankelijk van het gewenste resultaat, verhoogd worden van licht naar medium. De formule is olievrij en geschikt voor alle huidtypes. Parfum en geuren werden niet gebruikt. Tegelijkertijd werkt het niet acné en verstopt het de poriën niet. De formule werd verder getest door dermatologen en oogartsen op zijn goede verdraagzaamheid. Het moet tot 24 uur ondersteuning bieden en niet afgeven. Deze Life-proof formule onderscheidt de Double Wear producten voor de teint. Ze zijn bestand tegen zweet, hitte, vochtigheid, vochtigheid en hoge luchtvochtigheid en de Light-versie moet zelfs tijdens het sporten goed bestand zijn tegen vocht. Dit maakt het ideaal voor actieve vrouwen en iedereen die met weinig moeite een perfecte make-up look wil hebben. De afwerking is mat en heeft een licht soft focus effect. Dit maakt het ideaal voor fotografie.
De keuze aan kleuren is groot voor verschillende teint en ondertonen. De letters en cijfers maken de classificatie eenvoudig. N staat voor neutraal, C voor koel en W voor warmere ondertonen.
In het lichtere kleurenspectrum is er de Estée Lauder Double Wear Light zachte matte Hydra Make-up 1N2 Ecru. Het is een beige met een lichtroze kleur. De kleur Estée Lauder Double Wear Light Soft Mat Hydra Make-up 2C3 Fresco heeft een lichte, iets koelere beige tint. De Estée Lauder Double Wear Light zachte matte Hydra Make-up 2N1 Desert Beige is een medium, neutraal beige met een lichte gele tint. De kleur Estée Lauder Double Wear Light Soft Matte Hydra Make-up 3C2 Pebble is koeler en een beetje donkerder. De variant Estée Lauder Double Wear Light Soft Matte Hydra Make-up 3N1 Ivory Beige is veel meer zandkleurig. Een lichtere roze beige tint is te vinden in Estée Lauder Double Wear Light Soft Matte Hydra Make-up 4N1 Shell Beige. De verschillende nuances zijn uiteraard goed afgestemd op de andere cosmetische producten uit de Double Wear serie, zoals de maskeerproducten.