Meer informatie:

Duo voor een egale teint - De Estée Lauder Double Wear Costum Coverage Correcting Duo

Dit Estée Lauder Double Wear Costum Coverage Correcting Duo is een dubbel wapen voor een stralend mooie teint. Het zijn dubbelzijdige camouflagestukken, die veel mogelijkheden bieden voor individuele camouflage. Bovendien worden de nuances gebruikt voor kleurcorrectie en kunnen ze dus specifiek aan uw eigen teint worden aangepast. Volgens de kleurentheorie worden de tonen als volgt geselecteerd. Blauwachtige schaduwen in mijn ogen worden in balans gebracht met rosé. De groene Corrector wordt gebruikt voor roodheid. Ze zijn dus beter geneutraliseerd en dus betrouwbaarder afgedekt dan met beige alleen. Dit is ook handig voor acne of puistjes die rood zijn geworden. Lavendel neutraliseert een gele tint van de huid. De rechte olijfkleurige teint heeft een nogal gelige ondertoon. Ze kunnen er over het algemeen een beetje saai of ashy uitzien. Met de Duo kan een algemene helderheid van de huid en een fris uiterlijk worden onderstreept. Geel dient ook als een frisheidskick voor een bleke, grijze teint. Het neutraliseert violette en donkere schaduwen en verbergt hyperpigmentatie. Afhankelijk van het uiterlijk van de huid kunnen verschillende kleuren worden gecombineerd en gebruikt voor verschillende gebieden. Als kleurcorrectie kunnen ze ook gecombineerd worden met andere concealers en make-up. Het bijzondere van het duo is het dubbelzijdige ontwerp. Er zijn twee verschillende applicators en texturen. De ene heeft een lichtere ondoorschijnendheid, de andere is intenser. Het is echter dezelfde kleur, zodat ze optimaal op elkaar zijn afgestemd. Grotere vlakken kunnen snel worden gecorrigeerd met het penseel en de fijnere textuur. De sterkere textuur heeft ook een verzorgende werking en zorgt voor vocht. Vooral de oogzone kan door de frisse kleuren nieuwe helderheid krijgen en er rustiger uitzien. De groene kleur kan uitgebreider worden toegepast tegen roodheid. De texturen zijn gemakkelijk te mengen en te harmoniseren met de andere teint producten uit de Double Wear serie. Het staat voor een lange levensduur en compromisloze dekkracht. Inmiddels zijn er niet alleen tal van stichtingen in verschillende texturen, maar ook producten, markeerstiften of bronzers.

De 2-in-1 oplossing voor de teint - Het ontwerp van de 2-in-1 oplossing voor de teint. Estée Lauder Double Wear Costum Coverage Correcting Duo

Zoals de naam al doet vermoeden, Estée Lauder Double Wear Costum Coverage Correcting Duo combineert dit twee producten in één compact ontwerp. Bovendien werd de klassieke concealer geherinterpreteerd als een dubbelzijdige schil. Beide uiteinden zijn verbonden door een gouden centrum. Hierop vindt u het logo van het merk en een korte inscriptie. Het dient ook als handvat voor de twee geïntegreerde applicators. De zijkanten verschillen in vorm, aangezien de ene een smalle borstel is en de andere een licht schuine spons. Bovendien zijn zowel de formuleringen als de kleurintensiteiten enigszins verschillend. In slechts één handig ontwerp zijn er twee gelijkwaardige afdekproducten. Dit is zeer praktisch en bespaart ruimte, vooral als u onderweg bent. Omdat het kleurcorrectiepennen zijn, kunnen verschillende duo's natuurlijk ook gecombineerd worden. De halfmatte containers geven ook zicht op de kleurnuance en helpen om ze te onderscheiden. Elke pagina is ook gelabeld en kan worden herkend als Licht en Vol, d.w.z. delicaat en hoog dekkend.

Twee helpers voor de huid - de Estée Lauder Double Wear Costum Coverage Correcting Duo

Dit Estée Lauder Double Wear Costum Coverage Correcting Duo biedt cosmetica op maat voor een perfecte teint. Het geheim van een egale huid is niet alleen om haar te bedekken, maar ook om haar kleur te corrigeren. Met behulp van de kleurtheorie kunnen onregelmatigheden zoals schaduwen of roodheid worden gecompenseerd. Voor een nog natuurlijker resultaat combineert u Estée Lauder twee varianten in één product. Beide zijden bevatten dezelfde tint, maar in een andere samenstelling. De lichte kant heeft een fijnere ondoorschijnendheid en een kwastvormige applicator. Op deze manier kunnen grotere partijen op een tijdbesparende manier worden afgedekt. De andere kant is een klassieke sponsapplicator. De textuur is hier dikker en biedt een hogere opaciteit. Tegelijkertijd bevat de formule hydraterende en voedende actieve bestanddelen. Hierdoor kunnen problematische gebieden van de huid optimaal in balans worden gebracht. Het Estée Lauder Double Wear Costum Coverage Correcting Duo geel is een geelachtige tint. Het werkt goed tegen donkere en violette oogschaduwen. Het geeft de teint een nieuwe glans en gaat zo tekenen van vermoeidheid en stress tegen. De variant Estée Lauder Double Wear Costum Coverage Correcting Duo Lavendel is de tegenhanger. Het helpt om een gele tint van de teint te compenseren. Voor olijfkleurige huidskleuren kan dit een goede manier zijn om een bleke of ashy teint een nieuwe glans te geven. Een meer universele variant voor veel huidskleuren is Estée Lauder Double Wear Costum Coverage Correcting Duo Groen. Het is een groene klei die helpt roodheid te neutraliseren. Maar niet alleen de rode plekken, maar ook de rode acne en onzuiverheden kunnen op een meer betrouwbare manier worden verborgen. Bij gebruik is het het beste om de textuur met schone vingers of een schone applicator op de rug van de hand aan te brengen. Dit kan helpen om het product hygiënisch schoon te houden en zo de verspreiding van onzuiverheden te voorkomen. De duo's kunnen dus aangepast worden aan elk huidgebied. Ze kunnen ook worden gecombineerd met andere concealers en make-ups. Zij dragen bij aan het creëren van een neutrale basis, zodat de fundamenten een gelijkmatiger resultaat kunnen bereiken.