Meer informatie:

Een wereldwijd opererend bedrijf met indrukwekkende wortels

Producten zoals de Estée Lauder Double Wear Brush-On-Glow BB concealer weerspiegelen de charme die zijn wortels heeft in de vorige eeuw. De cosmetische producten zijn zeker niet nostalgisch, maar de oorspronkelijke waarden zijn nog steeds herkenbaar. Het label werd opgericht door een jonge dame die rond 1919 in New York werd geboren als Josephine Esther Mentzer. De latere oprichter van het bedrijf maakte Estée Lauder altijd een geheim van haar geboortedatum. Ze geloofde dat schoonheid geen nummer in een identiteitskaart was, maar het resultaat van charisma. Als nichtje van een bekende Hongaarse chemicus was ze al op jonge leeftijd gefascineerd door crèmes en hun ingrediënten. Haar moeder Rose was een voorbeeld voor haar, want ze gebruikte veel zorg om haar handen en gezicht soepel te houden. Maar het was haar oom John Schotz die haar leerde dat het beter was om de huid te reinigen met rijke oliën in plaats van zeep. Hij vertelde haar ook het geheim van zijn beroemde allround crème, die later bekend werd als Super-Rich All Purpose Cream. Hij Estée Lauder besloot haar droom waar te maken en te laten slagen. Met niets dan een recept voor room in haar bagage stichtte ze een imperium.
Ze maakte indruk op de toonaangevende modewereld met haar ideeën en betoverde zelfs de toenmalige hoofdredacteur van het gerenommeerde tijdschrift Haper's Bazaar. Al snel werden decoratieve cosmetica aan het assortiment toegevoegd. Ze wilde duidelijke benamingen die de kleur op een geloofwaardige manier aan de drager zouden overbrengen. Daarom waren box-office hits als All Day Rose of Dancing Red zo populair. De elegante gouden koffer werd al snel het handelsmerk van het label en is nog steeds te bewonderen in Signature Lip conditioners. Vandaag de dag zijn producten zoals de Estée Lauder Double Wear Brush-On-Glow BB concealer echte verkoophits die het assortiment compleet maken.

Eenvoudig en nobel - zoals u het gewend bent

Het Estée Lauder verpakkingsontwerp van de Double Wear Brush-On-Glow BB concealer is eenvoudig maar elegant. De kwast applicator in onschuldig wit verbergt zich in een gouden doosje. De fijne haren zijn ideaal voor het aanbrengen van het product rond de ogen of op moeilijk bereikbare plaatsen zoals de neusgaten. Door het draaien van de pen wordt het romige product in de penseelpunt gebracht. De zwarte kartonnen doos is gedrukt in goud met alle belangrijke informatie zoals ingrediënten en producthoeveelheid. De met elkaar verweven initialen mogen natuurlijk niet ontbreken als onderscheidingsteken. De handige pen van de Estée Lauder Double Wear Brush-On-Glow BB concealer ligt comfortabel in de hand en maakt nauwkeurig werken mogelijk.

Fijne kleuren voor perfecte resultaten

De Estée Lauder Double Wear Brush-On-Glow BB pen is een concealer en highlighter in een klasse apart. Er zijn momenteel vijf nuances die de teint laten stralen. De langhoudende BB-crème verlicht, verbergt en corrigeert naar wens. De speciale Long Wear formule zorgt voor een extra lange houdbaarheid van ca. acht uur. De speciale foto-optische technologie is ideaal voor het opvrolijken van donkere oogschaduwen, het opwekken van nieuwe glans op vermoeide plaatsen en het laten schitteren van gelaatstrekken. Kleine oneffenheden zoals fijne lijntjes en vlekken worden effectief afgedekt en het product nestelt zich niet in rimpels. De Estée Lauder Double Wear Brush-On-Glow BB concealer is bijzonder kleurecht. Dit betekent dat de nuance niet van kleur verandert tijdens de draagperiode en plotseling donkerder wordt, zoals veel dames helaas van andere producten weten. Daarom ziet de teint er niet alleen fris uit na het aanbrengen, maar ook urenlang. De Estée Lauder Double Wear Brush-On-Glow BB concealer heeft de ideale consistentie voor het modelleren en perfectioneren. De afwerking is stralend en natuurlijk en daardoor erg mooi voor de populaire naaktlook. Bovendien kunnen de individuele nuances zeer goed worden gemengd, zodat er nog meer kleurvariatie wordt bereikt.
Met 0N Soft Pink is er een mooie delicate tint in het assortiment, ideaal voor de licht roze huid. Zeer geschikt voor een lichte huid die wat frisheid nodig heeft. 1C Light daarentegen is een neutrale beige tint die zeer geschikt is voor het verbergen van rimpels en pigmentstoornissen. De delicate textuur mengt zich met een lichte teint om de teint vlekkeloos en stralend te maken. De Nuance 0C Barely Mauve is een lichte lila die gebruikt kan worden om gele of bleke huid te bestrijden. De huid ziet er onmiddellijk gezond en fris uit dankzij deze teint. Met 3C Medium is een medium beige-bruin in het begin. Voor een iets donkerder gepigmenteerde huid is deze tint zeer geschikt om schaduwen en puistjes te verwijderen. Iets helderder is 2C Light Medium, een zandkleurige toon met koele ondertonen.