Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Het concept

Het Estée Lauder Clear Difference productassortiment werd ontwikkeld voor een heldere, stralende en zuivere teint. De verzorging is afgestemd op de behoeften van de onzuivere huid en omvat intensieve verzorging zoals Advanced Blemish Serum, maar ook klassieke reinigings- en verzorgingsproducten zoals wasgel en vochtinbrengers. Huid die gevoelig is voor puistjes, verstopte poriën of roodheid en schubachtige gebieden kunnen profiteren van deze speciale formule. De Triple Action Clarity Technology is exclusief ontwikkeld door Estée Lauder. Het bevat onder andere salicylzuur. Het staat bekend om zijn betrouwbare effect op onzuiverheden. Het bevat niet alleen bestaande puistjes en co., maar het verhindert ook hun herontwikkeling. In veel gevallen ontwikkelt zich een cyclus waaruit steeds nieuwe onvolkomenheden ontstaan, zodat de huid nooit volledig wordt opgehelderd. Estée Lauder Clear Difference wil haar naam waarmaken en het verschil maken. De onzuiverheden worden reeds gestopt bij de bron en de productie van overtollige olie kan ook worden gecontroleerd. Met Clear Difference ziet de teint er niet alleen frisser uit, maar is deze ook na langdurig gebruik perfect gereguleerd. Poriën kunnen ook zichtbaar worden verfijnd.
Antipolaire producten drogen de huid vaak uit, met droge of zelfs schubachtige plekken tot gevolg. Deze worden ook geminimaliseerd door het intensieve Estée Lauder serum. De Clear Difference formule is olievrij, niet comedogeen en is dermatologisch en oogheelkundig getest. Dit maakt de toepassing bijzonder aangenaam en ook ideaal voor de gevoelige huid. Na het reinigen van het gezicht kan Estée Lauder Clear Difference Advanced Blemish Serum gebruikt worden. Breng vervolgens zoals gebruikelijk een vochtinbrengende crème zonder olie aan. Dit maakt het gemakkelijk te integreren in bestaande reinigingsrituelen. Door zijn olieregulerende werking kan het ook onder make-up gebruikt worden. Vandaag de dag is Estée Lauder niet alleen een van 's werelds grootste fabrikanten van huidverzorging, parfum en make-up, maar ook een moedermaatschappij voor veel andere bekende merken. Speciale zorg zoals Estée Lauder Clear Difference maakt van het New Yorkse bedrijf de eerste keuze voor vrouwen die op zoek zijn naar specifieke zorg voor verschillende huidbehoeften en -problemen.

Het design

De Estée Lauder Clear Difference serie heeft een lichte, mintgroene tot blauwachtige kleur. Dit is het verhelderende en zuiverende effect. Goudkleurige accenten geven het een elegante uitstraling en nemen de stijl van Estée Lauder huidverzorgingsproducten over. Het opschrift is duidelijk en nauwkeurig, zodat de productserie Clear Difference en tenslotte de betreffende productnaam onder de merknaam Estée Lauder staan. Afhankelijk van de textuur en het type zijn er potten, maar ook flacons. Het Estée Lauder Clear Difference Advanced Blemish Serum heeft een geïntegreerde pipet in het deksel. Het kan hygiënisch en druppelsgewijs worden verwijderd. Vooral bij producten voor de onzuivere huid is het van cruciaal belang om de verspreiding en overdracht van huidonzuiverheden te voorkomen.

Het assortiment

Puistjes, verstopte poriën, vette teint en een schilferige huid zijn slechts enkele van de huidproblemen die het Estée Lauder Clear Difference Advanced Blemish Serum tegengaat. Het is speciaal ontwikkeld voor de onzuivere huid. Het bestrijdt bestaande onzuiverheden en voorkomt dat deze zich opnieuw vormen. Als een regelmatig serum, wordt het toegepast als een tussentijdse zorg tussen het reinigen en het bevochtigen room. De Estée Lauder Triple Action Clarity Technology heeft een drievoudig effect en is ontworpen om de cyclus van steeds nieuwe huidonzuiverheden te doorbreken. Het bevat onder andere salicylzuur, dat bekend staat om zijn verhelderende eigenschappen. In tegenstelling tot veel agressieve antipimple producten droogt het Clear Difference Serum de huid niet uit. Schilferende en droge huid wordt ook weer gladgestreken.
Tegelijkertijd helpt het om de productie van olie te reguleren en zo de teint betrouwbaar te matteren. De Clear Difference textuur is ook olievrij en daardoor bijzonder licht. Dankzij de niet comedogene formule worden de poriën niet nog meer verstopt, maar na langdurig gebruik verfijnd. Bij tests hebben gebruikers al na slechts een week een positieve verandering in het uiterlijk van hun huid waargenomen. Wel 86 percent van de vrouwelijke testonderwerpen beschreef hun huid als gezonder en duidelijker het kijken. Estée Lauder Clear Difference producten zijn onder dermatologisch en oogheelkundig toezicht getest op bijzonder goede verdraagbaarheid. Ze zijn geschikt voor alle huidtypen. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, kunnen niet alleen gemengde en vette huidtypen de neiging hebben om hardnekkige onzuiverheden te ontwikkelen.
De verrassend lichte textuur is ook geschikt voor het aanbrengen onder make-up. Het werkt het beste in combinatie met olievrije crèmes. Het kan zeer economisch gedoseerd worden en druppelsgewijs met de pipet geïntegreerd op het deksel. Dit verkleint ook het risico van besmetting van het product. Dit is vooral belangrijk bij een onzuivere teint om verdere verspreiding te voorkomen. Maar zelfs wanneer acute huidonzuiverheden zijn opgehelderd, kan het Estée Lauder Clear Difference Serum nog steeds worden gebruikt om hun herontwikkeling te voorkomen en om de teint te verfijnen.
Helaas zijn er op dit moment geen producten in deze collectie beschikbaar.