Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Het concept

De Estée Lauder Advanced Time Zone serie is een huidverzorgingslijn die de huid zichtbaar strakker maakt. Al na vijf dagen aanbrengen zou een duidelijk zichtbare verbetering van de huidstructuur merkbaar moeten zijn. Daarnaast is er dagverzorging voor verschillende huidtypen, evenals een oogcrème en nachtcrème, die helpt om de huid 's nachts te revitaliseren. De dagverzorging bevat het gepatenteerde Tri-HA Cell Signaling Complex, dat de productie van hyaluronzuur stimuleert. Dit lichaamseigen materiaal heeft een dempende werking en kan zo de verschijning van lijnen en rimpels verminderen. Tests hebben uitgewezen dat de hyaluronzuurproductie binnen drie dagen met 182 procent is toegenomen.
Een geïntegreerde UV-bescherming met SPF 15 ondersteunt de bescherming tegen schadelijke zonnestraling. Dit kan ook het verouderingsproces van de huid versnellen. Voor een optimale verzorging van elk huidtype is er de dagcrème voor de normale/gecombineerde huid en voor de droge huid. De huid rond de ogen is bijzonder zacht en heeft vaak meer intensieve verzorging nodig. Geavanceerde tijdzone Oogcrème kan 's ochtends en 's avonds zachtjes rond de ogen worden gebabberd. Nachtcrème zorgt voor een rustgevende nacht en een frissere teint in de ochtend. Afhankelijk van het huidtype kan dit ook gecombineerd worden met een intensief voedend serum.
Het succesverhaal van Estée Lauder is vergelijkbaar met de typische American Dream. Ze werd geboren in 1906 in New York City als dochter van emigranten. Dankzij haar ondernemersgeest en zakelijk inzicht startte ze eindelijk haar eigen cosmetica lijn. Een geurige badolie genaamd Youth Dew bracht haar een groot succes in de jaren 1950. Ze wordt beschouwd als een van de Amerikaanse pioniers in de industrie en had veel formatieve ideeën. Dit omvat ook de toevoeging van gratis monsters aan klanten. Estée Lauder werd opgericht in 1946 en is nog steeds een van 's werelds bekendste en meest succesvolle cosmeticabedrijven. De naam gever en oprichter stierf in 2004 op gevorderde leeftijd, maar haar merk is vandaag de dag nog steeds in familiehanden.
alle klanten beoordelen positieve
Estée Lauder Advanced Time Zone
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 2 klant adviezen

Commentaar van
Oogcreme
Top oogcreme van Estee Lauder. Gebruik hem nu een aantal weken en ik zie er zichtbaar beter uit. Geeft me ook meer zelfvertrouwen.
Commentaar van
Estée Lauder Advanced Time Zone
Een echt heerlijke creme, Mijn droge huid ziet na het gebruik van deze creme een stuk beter uit. Goed gehydrateerd.

Het design

De Estée Lauder Advanced Time Zone zorgserie is te herkennen aan de delicate lila tint. Het stijlvolle design wordt afgerond met goudkleurige deksels. De metaalachtige glans vormt ook een contrast met de glazen verpakkingen. Alle kroezen hebben een licht geometrische vorm, waardoor ze een hoge herkenningswaarde hebben. De nachtcrème heeft een iets donkerder lila tint dan de dagverzorging en de gedetailleerde inscriptie vergemakkelijkt ook het onderscheid. De potten zijn zeer robuust en vergemakkelijken ook het volledige gebruik van de crèmes.

Het assortiment

Met de Estée Lauder Advanced Time Zoneverzorging voor dag en nacht kunnen zichtbare tekenen van huidveroudering worden geminimaliseerd. Het Tri-HA Cell Signaling Complex ondersteunt de huideigen productie van hyaluronzuur. Dit is een belangrijk bestanddeel van veel antiverouderingsproducten en het is bekend dat het een opbeurend effect heeft. Zo helpt het rimpels en lijntjes te verminderen en geeft het de huid weer een jeugdige uitstraling.
De Estée Lauder Advanced Time Zone 15 Normale/Combinatiehuid is geschikt voor de normale en gemengde huid, terwijl de SPF 15 Droge huid bovendien voorkomt dat de droge huid gespannen aanvoelt en uitdroogt. Oogcrème is beschikbaar voor de oogzone, die zowel overdag als 's nachts kan worden gebruikt. Daarnaast is Nachtcrème een regenererende verzorging die de huideigen herstelprocessen tijdens de slaap ondersteunt. Tests toonden duidelijk zichtbare resultaten en een verjonging van de huid na vijf dagen. Alle crèmes zijn dermatologisch getest op compatibiliteit en zijn niet comedogeen. Indien gewenst kunnen ze gecombineerd worden met intensieve verzorging zoals serum.