Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Estée Lauder Augen

Estée Lauder Augen kopen tegen een gunstige prijs

Meer info +

Mascara door Estée Lauder voor een dromerige look

De ogen zijn het gebied van het gezicht dat de meeste aandacht krijgt in een gesprek. Bovendien vertegenwoordigen zij het deel dat het best kan worden benadrukt in zijn verdiensten. Estée Lauder Mascara helpt om deze voordelen optimaal te benutten en creëert adembenemende momenten met een verscheidenheid aan producten. Met slim aangebrachte contrasten tussen ogen, oogleden en wimpers kun je het moment voor jezelf helemaal winnen. We willen je een paar tips geven over hoe je de producten kunt gebruiken en een klein overzicht van welke Estée Lauder mascara je online kunt kopen.

Alles voor de oogmake-up van Estée Lauder

Estée Lauder Mascara heeft in wezen tot doel de dunne uiteinden van de wimpers te benadrukken. Deze zijn normaal gesproken bij de meeste mensen alleen van dichtbij zichtbaar. Een mascara kleurt deze uiteinden donker en maakt ze duidelijk zichtbaar. Door deze "verlenging" van de wimpers ziet ook het oog er groter en indrukwekkender uit.

Extra effecten worden bereikt door het gebruik van kohl of oogschaduw en veranderingen in de wenkbrauwen. Kajal en oogschaduw zorgen voor indrukwekkende contrasten tussen de gebieden rond het oog, terwijl de wenkbrauwen discreet of extra in het oog springend zijn. Hier is het de persoonlijke smaak en de vorm en volheid van de natuurlijke wenkbrauwen die bepalen. De Estée Lauder eyeliner of kajal potloden zijn verkrijgbaar in vele kleuren en laten min of meer opvallende contrasten toe. Hoewel de lijnen van het eyeliner potlood slechts één millimeter breed zijn, hebben ze een zeer groot effect op de algemene indruk die het oog op andere mensen achterlaat.

Hoe het knipperen van een oogwenk lukt

Hoewel de accentuering van de ooggebieden over het algemeen bijdraagt aan de verfraaiing, is het ook belangrijk om hier niet te overdrijven. Estée Lauder Het kopen van mascara is slechts de eerste stap. Het vakkundig gebruiken ervan is de echte kunst. Trouwens, je moet voorzichtig zijn: Een van de meest voorkomende ongelukken tijdens de make-up is het in de ogen glijden met het mascaraborsteltje. Dit resulteert in kleine scheurtjes in de bovenste laag, die gevuld zijn met mascara. Hier moet een arts worden geraadpleegd.

Dus voor het juiste gebruik van de mascara. Daarom wordt het over het algemeen lichte dagmake-up genoemd, zwaardere avondmake-up. Oogschaduw, kajal en mascara passen daarom perfect bij de avondjurk, maar minder bij het badpak. Eerst en vooral moet er rekening worden gehouden met de hele outfit en de omgeving. Wat bedoeld wordt, is dat een donkere oogschaduw als een verleidelijk contrast fungeert wanneer deze verlicht wordt, maar al snel kan verschijnen als een onaantrekkelijke oogring in een donkere omgeving. Conclusie: Ogen open bij de aankoop van Estée Lauder mascara!

De praktische helpers staan altijd voor u klaar

De producten van het merk zijn verkrijgbaar in handige verpakkingen, zodat ze altijd bij de hand zijn. Of het nu in een handtas, jasje of auto is: de kleine helpers vinden overal een plaatsje. Het is dus ook mogelijk voor een vrouw om eventuele schade onderweg snel te herstellen. Vooral op lange dagen zoals bruiloften of soortgelijke vieringen kan dit de redding zijn, zodat de ogen geen last hebben van een stressvolle dag. In ieder geval niet op zo'n manier dat het van buitenaf te herkennen is, dus er zijn geschikte artikelen voor elke behoefte als je weet hoe je ze kunt vinden. Als er geen drogisterij in de buurt is die het merk draagt, kan mevrouw Estée Lauder Mascara online kopen.

Filter merkwinkel
Verwijder alle filters
naar de merkwinkel
naar de complete lijn
Lijnen +
Productsoort +
prijs +
6 372
toepassen
vandaag tot-62%1