Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Estée Lauder Sensuous Nude

De geur +

Estée Lauder Sensuous Nude Een geurige verleiding

Estée Lauder Sensuous Nude is een flanker van Sensuous en beschikbaar sinds 2011. Sindsdien heeft de zoete en poedervormige geur de dames over de hele wereld in verrukking gebracht. En niet alleen omdat de naam zich vertaalt als "Sensuele Naakt".

In de topnoot van Estée Lauder Sensuous Nude verschijnen mandarijnen met zwarte peper en Siciliaanse bergamot met roze peper. In de hartnoot komen kokoswater, muskus, lelietjes-van-dalen, jasmijn en honing samen. Tot slot is de basis samengesteld uit heliotroop, vanille, sandelhout, amber, muskus en Melted Woods NaturePrint.

De heerlijk vrouwelijke combinatie van zachte en zoete aroma's wordt perfect aangevuld met fruitige en licht kruidige noten, waardoor het eau de parfum echt verleidelijk en zeer sensueel is. Dit betekent echter geen erotiek, maar een zachte aanraking van de zintuigen die herinneringen oproept en nieuwe momenten voor de herinnering creëert. De duurzaamheid is bovengemiddeld, de sillage is fijn en elegant. Een mooie geur is dus Estée Lauder Sensuous Nude geschikt voor de zomer, eigenlijk alle warme dagen van het jaar en daarbuiten absoluut geschikt voor dagelijks gebruik. Het is geen luide geur, maar dat hoeft ook niet, het komt op rustige zolen en het komt om te blijven. Omdat je het nooit terug wilt geven.

Kopnoten:
Siciliaanse bergamot
Mandarijn
Roze Peper
Zwarte Peper
Hartnoten:
Honing
Jasmijn
kokoswater
Lelietje-van-dalen
muskus
Basisnoten:
Amber
Heliotroop
Gesmolten Hout NaturePrint
muskus
Sandelhout
vanille
Jaar van uitgave:
2011

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

5 1218
toepassen