Geen resultaten Resultaat: Resultaten:

Estée Lauder Sensuous Nude

De geur +

Een mix van tropische componenten, bloemige noten en een sensuele basis, Estée Lauder geeft Sensuous Nude zijn unieke boeket. De geur is een variant van Sensuous, die in 2008 werd uitgebracht en is ook zeer vrouwelijk en enigszins zoetig.

Sensuous Nude opent met sprankelende tonen van bergamot uit Sicilië en mandarijnen, die kruidige peper enroze peper ontmoeten. Dit maakt het boeket van citrusboeket interessanter en verfijnder. Jasmijn bloesems en lelie-van-de-vallei geven het hart van het parfum een bloemennuance. Ze worden aangevuld met sensuele muskus en exotische, zoete kokosnoot water en honing. De basis combineert warme en houtachtige noten: sandelhout, heliotroop en houtige noten ontmoeten vanille en amber.

Ondanks de veelvoudige geuren mag het parfum geen problemen veroorzaken, maar laat het een aangename, sensuele geur achter op de huid. Dit is aantrekkelijk, maar volgens de toevoeging is Nude' niet opdringerig of overweldigend.

Estée Lauder heeft een wereldrijk opgebouwd in de cosmetica-industrie en parfums zijn slechts één van de divisies die nu deel uitmaken van de Groep. In 1946 richtte ze het bedrijf op en boekte ze wereldwijd succes met haar onnavolgbare verkooptalent en marketingliefhebber. In het midden van de jaren vijftig werd een badolie van Lauder een bestseller en supermodellen en beroemdheden in het begin promootten de geurstoffen van het bedrijf.

In 2004 overleed ze op gevorderde leeftijd, maar het merk Estée Lauder blijft in familiebezit en heeft zijn portfolio gestaag uitgebreid met cosmetische merken zoals MAC Cosmetics, Bobbi Brown en Clinique.

Kopnoten:
Bergamot
Peper
Roze Peper
Mandarijn
Hartnoten:
Honing
Jasmijn
Kokosmelk
muskus
Lelietje-van-dalen
Basisnoten:
Houtachtige noten
Heliotroop
Sandelhout
vanille
Amber

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel
naar de complete lijn
Lijnen +
Productsoort +
prijs +
6 372
toepassen
vandaag tot-50%1