Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Estée Lauder Pure witte linnen: een geur als een zomerbries

Estée Lauder Pure White Linen is een fresh en tegelijkertijd eeeleganter women's fragrance met een fruitig bloemige dorst. De onopvallende geur is perfect voor elke dag en elegant genoeg om in de avond te dragen.
De creatie van Estée Lauder geurstoffen werd in februari 2007 gelanceerd op de markt. Citrus, sappige perzik en aldehydes openen de parfumcompositie in de fruitige topnoot. In het hart komen jasmijn, roos, hyacint, lila, ylang-ylang en anjer samen in een weelderige bloemige en kruidige combinatie. De geur wordt aangevuld met een harmonieuze basisnoot van benzoë, amber, tonkaboon, cederhout, sandelhout en honing.
Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:
Der schwelose Duft evoceert gedachten over een zomerse wandeling door een idyllische tuin met sappige vruchten. Een vrouwengeur die doet denken aan het openen van bloemknoppen en weelderig, met dauw bedekt groen.

Ster parfumeurs Yves Cassar en Sophie Labbé gemaakt Estée Lauder Pure White Line

Estée Lauder Pure White Linnen is gemaakt door de sterparfumeurs Yves Cassar en Sophia Labbé. De Franse parfumeur Sophie Labbe creëerde Givenchy Organza in 1996 als een van haar eerste commercieel succesvolle vrouwengeuren.
In de loop van haar carrière werden tal van bekende en populaire parfumcreaties toegevoegd. Het gaat onder meer om geuren als Bvlgari Jasmin Noir, de mannengeur Amour pour Homme van Cacharel, de nieuwe vrouwengeur Beauty van Calvin Klein, vrouwengeuren als Hugo Boss Woman, Jil Sander Sport voor Vrouw en Emporio Armani Lei, en de twee Joop! geuren Joop Jump! en Freigeist van Wolfgang Joop.
Voor Givenchy creëerde Sophie Labbe de geurvariant Givenchy Organza First Light en de twee vrouwengeuren Givenchy Very Irresistible and Very Irresistible Soleil d'Eté. Yves Cassar creëerde de mannengeur Christian Lacroix Noir en de vrouwengeur Surreal voor onder andere vrouwen.

Flacon van Estée Lauder Pure wit linnen doet denken aan koel ijsblokje

De fruitige vrouwengeur van bloemen is gehuld in een tijdloos esthetische fles . Het slanke silhouet komt in een strak design voor. De langgerekte fles doet denken aan een koel ijsblok en anticipeert op de frisse geur. De zeer gesloten geurenkamer zorgt voor een pure en klassieke indruk. Het witte opschrift "Zuiver wit linnen"verschijnt in het onderste derde derde deel. Daarboven is de prachtig gevormde schelp te zien en ontwaakt het maritieme geheugen.
De hoogwaardige, langwerpige kartonnen verpakking van karton verschijnt in lichtblauw. De kleuren en het ontwerp zijn net zo zuiver en licht als de geur zelf. De gevoelige kleur bevalt de ogen en maakt je meer verlangen.
In het bovenste gedeelte wordt de kleur lichtjes gecontrasteerd met wit en is de tekst "Zuiver wit linnen" geprint. In fijn zwart ziet u het merk "Estée Lauder"onderin. De puristische informatie wordt afgerond met de maritiem omhulsel. Het discrete spel van kleuren doet denken aan zomer, zand en zee en ziet er heerlijk fris en licht uit.

De ster van Hollywood Gwyneth Paltrow adverteert gezicht voor Estée Lauder Zuiver Wit Linnen

De reclamecampagne Estée Lauder Pure White Linen wordt gekenmerkt door maritieme elementen. Een lichte en luchtige zomerdag, veel rust en een casual zeilboot.
Het model toont zich met pure witte losse kleren en ziet er dromerig uit op het kalme water. Gwyneth Paltrow is indrukwekkend geënsceneerd voor de collectie Zuiver Wit Linnen. Hun koele en heldere schoonheid symboliseert perfect de vrouwengeur. Hun natuurlijke uitstraling wordt gecompleteerd door een frisse omgeving.
De Amerikaanse Oscar-winnares boeit met haar hoge silhouet en verschijnt net zo puur in de witte luchtige kleding als de creaties van Pure White Linnen. De blonde schoonheid belichaamt de vrouwengeuren optimaal en betovert met eenvoudige elegantie.