Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Meer informatie:

Het concept

Als u uw make-up professioneel wilt bereiden, moet u gebruik maken van de producten uit de Estée Lauder Double Wear serie. Stichting, poeder en highlighter van Estée Lauder zijn duurzaam en hebben een sterk dekkend vermogen. Bovendien overtuigen ze door een lichte en aangename textuur, die de huid veel frisheid en vocht geeft. Dit beschermt de huid de hele dag tegen droogte en negatieve invloeden van buitenaf. Stichting, poeder en highlighter van Estée Lauder zijn verkrijgbaar in vele verschillende kleuren zodat u ze perfect kunt aanpassen aan uw eigen huidskleur. Een bijzonder intelligente uitvinding voor een gerichte en schone toepassing is de Cushion Stick van Estée Lauder. Deze pen met kussen applicator maakt perfecte make-up mogelijk, zelfs onderweg. Een lichte gelformule zorgt voor een hoog draagcomfort en een lange fixatie. Kruiden actieve ingrediënten regenereren en verzorgen de huid, zodat in korte tijd een gladde, egale en natuurlijke teint ontstaat. Foundation, poeder en highlighters uit de Estée Lauder Double Wear serie gebruiken linolzuur, fruitextracten, Braziliaanse Muru-Muru boter en hyaluronzuur om de huid haar uitstraling te geven. Licht-reflecterende poederdeeltjes uit de Zuidzeeparel zorgen voor een onnavolgbare glans. De camouflage make-up van Estée Lauder zorgt voor een bijzonder sterke houvast en een bijzonder sterk dekkend vermogen. De vloeibare en romige textuur verbergt alle oneffenheden van de huid, zoals rimpels, lijntjes, sproeten, mollen, spataderen en zelfs littekens. De uitstekende dekking duurt minstens 12 uur. Alle producten van de Estée Lauder Double Wear serie zijn dermatologisch getest en ook geschikt voor de gevoelige huid of allergiepatiënten. Ze bereiken de beste resultaten op een normale huid, vette huid, droge huid en gemengde huid, waarbij ze parabenenvrij en niet comedogeen zijn. Stichting, poeder en highlighter van Estée Lauder hebben een zonbeschermingsfactor die de invloed van UV-stralen op de huid vermindert. Ook u kunt de producten uit het assortiment Estée Lauder Double Wear gebruiken voor verzorging en make-up.

Het design

Het veelzijdige Estée Lauder Double Wear-gamma is dankzij zijn kleefkracht en dekkracht ideaal voor het prepareren van make-up. Stichting, markeerstift en poeder kunnen ook overtuigen met een elegant verpakkingsontwerp. Ze zijn verkrijgbaar in compacte buizen en flacons. De flessen zijn gemaakt van mat glas en hebben het Estée Lauder logo op de voorkant. De blauwe buizen zijn klein en handig, waardoor ze uitstekend te reizen en reizen. Flessen en buizen worden na gebruik gelijkmatig gesloten met een goudkleurige dop. Iets bijzonders is de Cushion Stick van Estée Lauder. Het potlood met kussen applicator is nauwelijks groter dan een lippenstift en maakt een schone en gerichte toepassing van de foundation mogelijk, zelfs onderweg. Het verpakkingsontwerp van de serie Double Wear van Estée Lauder is zowel aantrekkelijk als praktisch.

Het assortiment

De producten uit de Estée Lauder Double Wear-serie zijn verkrijgbaar voor een elegante, perfecte make-up. Dit zijn poeders, foundation en highlighters waarmee de gezichtshuid optimaal kan worden voorbereid en contouren kunnen worden uitgewerkt. Estée Lauder biedt producten met een vloeibare of poedere textuur voor selectie naar wens. Allemaal zorgen ze voor een onberispelijke teint en voeden ze de huid met plantaardige actieve ingrediënten. Al na een korte aanbrenging krijgt hij een gladde, frisse en onberispelijke teint. Licht-reflecterende deeltjes creëren een onnavolgbare glans. De textuur zorgt voor een aangenaam huidgevoel en een langdurige hechting en dekkracht. Voor een extra lange fixatie is camouflage make-up beschikbaar, die alle oneffenheden, kleurverschillen en huidirritaties verwijdert. Alle producten van deze serie hebben een matte en natuurlijke afwerking en een zonbeschermingsfactor. Poeder, highlighter en foundation beschermen de huid rondom tegen sterk zonlicht en droogte. Alle producten zijn eenvoudig en flexibel in gebruik. Ze kunnen ook gelijkmatig op het gezicht worden aangebracht met de vingertoppen of een spons. Ze worden uitgespreid naar de haarlijn en de hals toe. De praktische Cushion Stick van Estée Lauder Double Wear is onderweg verkrijgbaar. Hiermee is de Stichting overal schoon en gelijkmatig aan te brengen. Met de reinigingsdoekjes voor lange slijtageverschijnselen uit dezelfde serie kunnen make-up en foundation snel en eenvoudig worden verwijderd. Ontdek de make-upproducten uit het assortiment van Estée Lauder Double Wear.
Top Make-up remover: