Meer informatie:

Het concept

De Estée Lauder Double Wear Nude Cushion Stick combineert de populaire formule van Double Wear Make-up met een innovatieve applicator. Cushion Foundations zijn een nieuwe trend die steeds meer landen uit Azië verovert. Het praktische aspect is dat het product rechtstreeks op een spons wordt geleverd, waardoor het bijzonder gemakkelijk te vervoeren is, zowel onderweg als tijdens het reizen, in vergelijking met klassieke vloeibare make-up. De kussenstok van Estée Lauder combineert de spons met een pennenbak waarin de Stichting te vinden is. Via een draaimechanisme wordt het naar behoefte gedoseerd. De spons kan op verschillende manieren gebruikt worden. Met lichte drukbewegingen kan de make-up eerst worden aangebracht en gedoseerd volgens huidtype en gewenste dekkracht. Het kan met cirkelvormige bewegingen worden verdeeld voor een gelijkmatige dekking. Zeer lichte strepenbewegingen helpen dan bij het fineerproces, zodat natuurlijke overgangen ontstaan. Het is een zeer lichte gel textuur die duurt tot acht uur. Dit maakt het ideaal voor het verfrissen van de teint onderweg. Hyaluronzuur, linolzuur, planten- en fruitextracten en Muru Muru boter uit Brazilië behoren tot de verzorgende additieven. Speciale lichtreflecterende poederdeeltjes met goud- en Zuidzeeparelextracten onderstrepen de helderheid van de teint.
De Estée Lauder Double Wear Nude Cushion Stick kan gebruikt worden voor een complete make-up of gewoon voor verbetering. Voor een optimale hygiëne moet de spons na gebruik met milde zeep worden gereinigd. Het kan gemakkelijk worden verwijderd en opnieuw worden bevestigd. Dit vermindert het risico van onzuiverheden en de vorming van ziektekiemen in de applicator. De Make-up voor tweedehandsverblijven is een van de bestsellers van Estée Lauder. Ondertussen is dit product beschikbaar in verschillende texturen en verpakkingen om te voldoen aan vele verschillende behoeften en toepassingen. De nieuwe Cushion Stick is ongecompliceerd en ideaal om mee te nemen op reis.

Het design

Zoals de naam al doet vermoeden is de Estée Lauder Double Wear Nude Cushion Stick een zeer bijzondere verpakking. De Stichting is verpakt als een pen met een spons applicator direct geïntegreerd in de voorkant. Door draaien van de verpakking kan de gewenste hoeveelheid product worden gedoseerd. Dit bespaart het gebruik van extra borstels of sponzen, zodat de Cushion Stick ook ideaal is voor op reis. In feite kan het worden gebruikt voor een volledige make-up of alleen voor gerichte verfrissing. De verpakking is in een edele, gouden metallic tint, terwijl in het midden de respectievelijke nuance en ook de vullende hoeveelheid te zien is.

Het assortiment

De Estée Lauder Double Wear Nude Cushion Stick combineert alle voordelen van de populaire Double Wear Foundation met een innovatieve applicator. Met een geïntegreerde spons wordt de praktische pen gebruikt voor het aanbrengen, verdelen en fineerwerk en heeft dus geen verdere schoonheidshulpmiddelen nodig. Om hygiënische redenen kan de spons worden verwijderd en regelmatig worden gewassen met milde, vloeibare zeep. De lichte gelstructuur is bijzonder aangenaam en gewichtloos op de huid. Het belooft een betrouwbare houvast voor maximaal acht uur. Muru Muru boter uit Brazilië, linolzuur en hyaluronzuur zijn de verzorgende componenten. Geselecteerde planten- en fruitextracten geven de foundation een voedende en voedende toegevoegde waarde die niet alleen de rijpe huid verwent. Dit helpt de huid overdag of 's avonds een aangenaam gevoel te geven en zorgt tegelijkertijd voor een gelijkmatiger basis voor make-up. Onregelmatigheden en kleurafwijkingen worden betrouwbaar afgedekt zonder maskeereffect. Speciale poederdeeltjes met goud en Zuidzeeparels helpen hierbij. Deze weerkaatsen het licht en laten de huid glanzen.
Natuurlijk zijn er verschillende nuances om uit te kiezen, maar het kleurenschema van Estée Lauder is zeer gedetailleerd. Het eerste cijfer geeft de algemene helderheid aan, de volgende letter geeft de ondertoon aan als W - warm, C - koel/koel en N - neutraal en het laatste cijfer helpt bij de oriëntatie binnen de kleurenfamilie. De Estée Lauder Double Wear Nude Cushion Stick 1N2 Ecru is een neutrale, lichtere beige tint die licht gelig is. Een coole amandeltoon is Estée Lauder Double Wear Nude Kussen Stick 2C2 Pale amandel. De Double Wear Nude Cushion Stick 2C3 Fresco is iets donkerder maar ook geschikt voor een koele teint. De Estée Lauder Double Wear Nude Cushion Stick 3C2 Pebble is veel donkerder. De volgende stap voor een donkerdere of gebruinde huid is de Estée Lauder Double Wear Nude Cushion Stick 4C1 Outdoor Beige. Vergelijkbaar is de Double Wear Nude Cushion Stick 4N1 Shell Beige, waarbij het beige zeer neutraal is. De kussenstok van Estée Lauder kan ook worden opgeborgen in kleine reis-, hand- of avondtassen. Dit maakt het de ideale metgezel voor onderweg, of het nu gaat om het opnieuw aanbrengen van make-up of gewoon om het opfrissen van de make-up.