Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

25 763
toepassen
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Tom Ford Orchid Soleil

De geur +

Tom Ford Orchid Soleil, de romige bloemengeur voor vrouwen

In 2016 verscheen Tom Ford s Orchid Soleil, geproduceerd door Estée Lauder Companies, op de markt als opvolger van Black Orchid uit 2006. Terwijl de laatste, Black Orchid Voile de Fleur (2008) en Velvet Orchid (2014) zich richten op donkere accenten als zogenaamde noirs, onderscheidt Soleil zich met zijn romige bloemige noten.

In de topnoot concurreert citroenachtige, wrange bittere sinaasappelolie van de schil van de gelijknamige vrucht met de milde kruidigheid van roze peper, gecombineerd met de balsamico-achtige noot van cipres. Rode spinlelie, een amaryllisplant die oorspronkelijk uit Azië komt, geeft zijn zoete geur aan de hartnoot. Het wordt ondersteund door de sensuele intensiteit van tuberoos, een agave schoonheid uit Mexico. Beide bloemenoliën zorgen voor de bloemige geur van Soleil.

De basisnoot biedt een cocktail die doet denken aan het Zwitserse dessert vermicelles met mild aromatische kastanjecrème, vanille en romige noten. De houtachtige, aardse zoetheid van Indiase patchoeli zorgt voor de kers op de taart. Dit bestanddeel zorgt er ook voor dat de geur ver reikt en lang blijft hangen.

Parfümeur:
Sonia Constant
Jaar van uitgave:
2016

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten