Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

25 776
toepassen
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Tom Ford Neroli Portofino Acqua

De geur +

Zomer, zee en sinaasappelbloesems - Tom Ford Neroli Portofino Acqua

Tom Ford Ford Neroli Portofino Acqua maakt deel uit van de "Private Blends" van de Amerikaanse sterontwerper Tom Ford. Binnen de Private Mixen heeft Ford een hele serie gewijd aan de Neroli, de olie van de bloei van de meringue. Neroli Portofino Acqua ontleent zijn naam aan het kleine slaperige dorpje Portofino aan de Middellandse Zee, niet ver van Genua. Het licht wisselt en de geur van zee en zon is in de lucht.

Tom Ford Ford Neroli Portofino Acqua is een zuivere citroen-bloemige geur met uitstekende aquatische noten. De hoofdpersoon is heel duidelijk de Neroli noot - bloem-zacht met fijne frisheid en zoetheid. We vinden hem in het hart van de geur, waar hij lang meegaat en gepaarde met oranjebloesem wordt gecombineerd. Als topnoot worden we verfrist door de geur van citroen en petitgrain - die wordt verkregen uit de takken en bladeren van de bittere sinaasappel en waarvan het geurprofiel glanst door groenbloemige bloemen.

Bergamot ruikt ook onmiddellijk, de lichte, bittere noot past perfect in de verfrissende voorspel van Tom Ford Neroli Portofino Acqua. Om superster Neroli een diepe basis te geven, koos je witte muskus, die helder en fluweelzacht pulseert met de geur en amber. De hars heeft een rijke en gepassioneerde geur en maakt van Tom Ford's Private Blend een onweerstaanbare mix van zon, zee en frisse lucht.

Kopnoten:
Amber
bloesems
Hartnoten:
Mandarijn
Bergamot
Basisnoten:
Tunesische neroli
Siciliaanse citroen
Parfumeur:
Rodrigo Flores-Roux
Jaar van uitgave:
2016

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten