Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

25 763
toepassen
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Tom Ford Mandarino di Amalfi Acqua

De geur +

Een mediterrane levenshouding

Inspirerende frisheid en een mediterrane levenshouding - dat is de geur van Tom Ford Mandarino di Amalfi Acqua! Het uniseks parfum met vrouwelijke en mannelijke noten doet niet alleen denken aan een vakantie in de zon dankzij de helderblauwe flacon, maar combineert ook vakkundig de aroma's van het zuiden.

De topnoot roept onmiddellijk herinneringen op aan de Italiaanse kust. Hier wordt verkwikkende groene munt gecombineerd met de fruitige frisheid van citroen, grapefruit en Italiaanse mandarijn. De sterke opening wordt aangevuld door basilicum, dragon, neroli, bergamot en knoppen van zwarte bessen. De hartnoot van Tom Ford Mandarino di Amalfi Acqua is niet minder briljant. Naast andere elementen uit de zomertuin van een Toscaanse villa, zoals oranjebloesem, jasmijn en shisobladeren, geven zwarte peper, korianderzaad en scharlei de geur een spannende kruidigheid. Het parfum van Tom Ford wordt harmonieus afgerond met een basisnoot van amber, muskus, vetiverwortel en labdanum.

Het resultaat is een tijdloze zomergeur die frisheid combineert met een zachte terughoudendheid en net zo geschikt is in de ochtend als in het donker. De lichte zoetheid treft precies de juiste toon om zowel mannen als vrouwen aan te spreken. De aroma's blijven urenlang hangen op de zongebruinde huid en zijn toch aangenaam onopvallend. Zo hoort een geur voor het warme seizoen te zijn!

Kopnoten:
Estragon
Munt
zwarte besknop
Italiaanse mandarijn
Citroen
Bergamot
Grapefruit
Neroli
Basilicum
Hartnoten:
Zwarte Peper
korianderzaden
Sinaasappel
Sinaasappelbloesem
Scharlei
Jasmijn
shisoblad
Basisnoten:
vetiverwortel
Amber
Labdanum
muskus
Civet
Parfumeur:
Calice Becker
Jaar van uitgave:
2017

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten