Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Het concept

Met Estée Lauder DayWear kan de dag goed beginnen. Deze rijke moisturizer bestrijdt ook de eerste tekenen van veroudering, waardoor de teint een frissere, meer ontspannen en jeugdige uitstraling krijgt. Naast de klassieke dagcrèmes voor de normale of droge huid, is er ook een getinte versie en praktische BB crèmes, die ook de teint verbergen, een hoog niveau van bescherming tegen de zon bieden en er tegelijkertijd voor zorgen. Een anti - het verouderen aspect dat vooral in DayWear is bevat zijn efficiënte anti-oxyderend.

Het Super Anti-Oxidant Complex is ontwikkeld door Estée Lauder en bevat onder andere vitamine E en C. Vrije radicalen kunnen het verouderingsproces van de huid versnellen en beschadigen. Antioxidanten helpen hier met de verdediging en de degradatie. Het bijzondere van deze crèmes is dat ze een langdurige bescherming bieden die de hele dag meegaat. Het complex van werkzame stoffen kan vele uren worden gerecycled om zijn functie te behouden. Alle producten hebben een geïntegreerde lichtbescherming van SPF 15 tot en met SPF 35.

Het breedbandfilter beschermt tegen zonnebrand en tegelijkertijd tegen huidveroudering door licht, wat in het dagelijks leven vaak wordt onderschat. Droogheid rimpels, bleke teint, zonneschade, enz. worden met behulp van Estée Lauder DayWear verminderd en de huid voelt de hele dag verzorgd aan. De dagcrème voor de droge huid is ook geschikt als intensieve verzorging bij koude temperaturen en heeft een rijkere consistentie. Voor een verfrissend effect hebben beide varianten een lichte komkommergeur.

Alle producten zijn dermatologisch getest en niet comedogeen zodat ze goed verdragen worden. Het Estée Lauder cosmetica rijk is een goed voorbeeld van de klassieke Amerikaanse droom. Een dochter van immigranten, Josephine Esther Mentzer, heeft geleidelijk aan haar eigen bedrijf opgericht dankzij haar inzet en zakelijk inzicht. Sinds 1946 omvat het merk Estée Lauder decoratieve make-up, talrijke verzorgingslijnen voor verschillende huidtypen en geuren en nog veel meer. Nakomelingen van de oprichter beheren nog steeds het merk, dat ook internationaal een van de bekendste labels voor hoogwaardige cosmetica is.

alle klanten beoordelen positieve
Estée Lauder DayWear
4 of 5 sterren

4,5 uit 5 sterren — op basis van 2 klant adviezen

Commentaar van
prijs/kwaliteitverhouding klopt!
De creme laat zich goed verdelen en is erg hydrateren. Verleend een mooie teint aan de huid. De dekking is niet zo super, maar voor mij meer dan voldoende.
Commentaar van
Zeer mooi product
Ruikt super, voelt goed aan. De huid is na het aanbrengen lekker zacht en soepel. Geeft ee frist gevoel achteraf. Eerder had ik soms het gevoel alsof ik een film over mijn huid had, maar met dit product helemaal niet.

Het design

De Estée Lauder DayWear lijn is te herkennen aan de delicate groene tint. De pastelkleur contrasteert met de gouden accenten van het opschrift en de deksels. De kleur weerspiegelt ook de frisse geur van komkommers. De normale dagcrèmes zijn verpakt in edele potten, terwijl de getinte varianten en BB crèmes zijn ontworpen als tubes.

De smalle punten vergemakkelijken economische dosering op de rug van de hand of rechtstreeks op een applicator. Over het geheel genomen is het ontwerp van de serie een logische voortzetting van de hoogwaardige inhoud. Kwalitatief hoogwaardige verzorgingsstoffen zorgen ervoor dat de huid op lange termijn en uitgebreid wordt beschermd tegen schadelijke milieu-invloeden.

Het assortiment

De Estée Lauder DayWear heeft de juiste dagverzorging voor zowel de normale als de droge huid. Geavanceerde Multi-Protection Anti-Oxidant Cream SPF 15 Normale/Combinatiehuid heeft een lichtere textuur die ontworpen is voor een normale tot gemengde huid. De rijkere Advanced Multi-Protection Anti-Oxidant Cream SPF 15 Droge huid is voor een drogere huid of koelere seizoenen wanneer meer intensieve verzorging gewenst is. Beide hebben een aangename frisse komkommergeur en bieden voldoende bescherming tegen UV-straling in het dagelijks leven met een lichtbescherming van SPF 15.

Het speciale anti-verouderingscomplex met zogenaamde super-antioxidanten helpt ook om schadelijke milieu-invloeden tegen te gaan en bijvoorbeeld om vrije radicalen beter af te breken. Dit ondersteunt de huid in de strijd tegen vroegtijdige huidveroudering en geeft haar tegelijkertijd langdurig vocht. Sheer Tint Release Advanced Multi-Protection Anti-Oxidant Moisturizer SPF 15 combineert dezelfde verzorging en bescherming tegen vocht met een lichte tint. Dit helpt onregelmatigheden en onvolkomenheden te verbergen.

Beauty Balms of BB crèmes zijn al lang een grote trend en worden gewaardeerd om hun gemakkelijke toepassing en veelzijdige effecten. De BB Anti-Oxidant Beauty Benefit Cream SPF 35 is verkrijgbaar in de varianten 01 Light en het donkere 02 Medium. De kleur helpt om de teint te perfectioneren, terwijl de hoge mate van bescherming tegen de zon ook ideaal is voor vakanties. De formule helpt ook om de glans te reguleren en de teint langer te matteren.