Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel
toepassen
vandaag tot-32%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Hermès Tutti Twilly d’Hermès

De geur +

Hermès Tutti Twilly d' Hermès: De frisse designgeur van 2023 voor jonge vrouwen die van hun vrije geest hun metgezel make

Twilly d' Hermès is de jonge geureneditie van het Parijse luxehuis voor vrouwen die de modetrends van morgen volgen en de Twilly, de smalle zijden sjaal van Hermès, als geluksbrenger om hun pols of in hun haar dragen.

Met haar Tutti Twilly d' Hermès 2023, de vijfde geurvariant van Twilly, brengt parfumontwerpster Christine Nagel een eerbetoon aan al diegenen wier leven bestaat uit lichtheid en durf. Het ondersteunen van hun vrije geest is de boodschap van Hermès Tutti Twilly d' Hermès, waarvan de bloemig-fruitige tonaliteit is gebaseerd op slechts drie geurnuances: zoete, licht kruidige gemberbloesem, lieflijke lychee en omhullende muskus.

Als snoep verpakt in dierlijke warmte creëert Tutti Twilly van Hermès een aura van lichtheid en verfijning die ieders aandacht trekt. Christine Nagel, die al eerder het parfum Twilly (2017) en de flankerende geuren Eau Poivrée (2019) en Eau Ginger (2021) creëerde, is zelfverklaard voorstander van synthetische geuren. Ze heeft subtiele nuances toegevoegd aan de drie basisakkoorden van Hermès Tutti Twilly d' Hermès, waardoor het jonge parfum een synthese wordt van karaktereigenschappen: De gemberbloesem is net zo lieflijk als de draagster, de lychee net zo fris als haar inventiviteit en de musk shell een gebaar van vrijgevigheid naar de mensen die ze ontmoet.

De snoepkleurige flacon van Hermès Tutti Twilly, ontworpen door Florence Manlik, heeft een omgekeerd kleurverloop in lycheerood. De glanzend witte oversized dop is versierd met een Twilly strik met de handtekening van kunstenares Carine Brancowitz. Elk van haar handgeknoopte zijden stropdassen die een flacon sieren is uniek, ontworpen naar het motief van de kunstenares "Carré En liberté! (vierkant in vrijheid). Het is geïnspireerd op de legendarische vierkante zijden sjaal van de koetsiers van Hermès, die ooit het hofembleem van het huis droeg.

De jonge, levendige nuances van lichtblauw, roze en rosé geven de Hermès Tutti Twilly een jeugdige, speelse uitstraling waardoor de fles het ideale cadeau is. De Twilly kan gedragen worden als vriendschapsbandje, maar ook als haarbandje.

In de videospot van het parfum leidt Tutti Twilly een jonge vrouw door de straten van een metropool als een sjaal van een acrobaat die door de lucht dwarrelt. De vibraties inspireren haar om te spelen met beweging en zich rond het flesje te draperen. " Hermès Tutti Twilly d' Hermès vertelt het verhaal van jonge meisjes die als zussen bij elkaar blijven," legt Christine Nagel uit. Onverschrokkenheid en discipline, levensvreugde en daadkracht zijn hun uitgangspunten waarmee ze elkaar aanvullen. Laat je inspireren door deze boodschap van lichtheid en haar geur.

Basisnoten:
bemberbloesem
Lychee
muskus
Parfumeur:
Christine Nagel
Jaar van uitgave:
2023
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten