Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel
toepassen
vandaag tot-35%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Hermès Eau de Pamplemousse Rose is levendig, verfrissend en heerlijk sprankelend dankzij zijn grapefruit en sinaasappel noten. Rose rondt op elegante wijze de citrus-frisse creatie van de oude meester Jean-Claude Ellena. Het "roze pompelmoeswater" vlakt zowel dames als heren af.

Hermès Eau de Pamplemousse Rose goedkoop kopen

De geur +

Hermès Eau de Pamplemousse Rose, de citrusfrisse uniseks geur

Hermès Eau de Pamplemousse Rose heeft een lange geschiedenis: In 1951 creëerde Edmond Roudnitska de eerste geur voor het traditionele bedrijf Hermès. Sindsdien zijn er talloze geurcreaties gevolgd door vele grote parfumeurs. Sinds 2004 is Jean-Claude Ellena de parfumeur van het huis. De filosofie van het bedrijf is gebaseerd op een gevoel van traditie, gedeelde waarden en exclusiviteit. Met Hermès Eau de Pamplemousse Rose heeft het label weer een klassieker aan zijn assortiment toegevoegd.

Elke geur vertelt een verhaal en weerspiegelt de lange traditie van het bedrijf. Met de collectie Colognes begon Hermès in 1979 met de lancering van een geheel eigen interpretatie van eau de cologne: "Met een eenvoudig concept, een duidelijke samenstelling en onmiskenbare ingrediënten drukt de eau de cologne zich visueel uit, gemakkelijk toegankelijk en onmiddellijk begrijpelijk.

Ondanks de schijn blijkt het echter veel complexer te zijn," legt Jean-Claude Ellena uit. "Want naast het technische aspect, de lage alcoholconcentratie, vereist het een onberispelijke perfectie. Er is authentieke expertise nodig om de essentie van de grondstoffen naar boven te halen." Met de 5 creaties in de collectie Cologne Hermès is Ellena erin geslaagd verhalen te vertellen die draaien om een basismateriaal en een kleur.

Kopnoten:
Grapefruit
Hartnoten:
Sinaasappel
Basisnoten:
Roos
Parfumeur:
Jean-Claude Ellena
Jaar van uitgave:
2009

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Hermès Eau de Pamplemousse Rose met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Oleeizen
Hermès Eau de Pamplemousse Rose

Ik ben een enorme fan van Hermes producten. Je ruikt dat er kenners mee bezig zijn geweest, Prachtige uitstraling. Ik voel me goed als ik dee geur draag.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de lijn Hermès Eau de Pamplemousse Rose in vergelijking met de SRP