Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Twilly d'Hermès is net zo kleurrijk en levendig als de gelijknamige zijden sjaals van het modelabel. De bloemrijke-creamiecreatie van Christine Nagel vormt een intensieve kuil.

Bloemig, levendig en kleurrijk - als een ontdekkingsreis door het lenteachtige Parijs.

Hermès Twilly d’Hermès kopen tegen een gunstige prijs

uitverkocht producten +

De geur +

Hermès Twilly: Floral, kleurig en fris

Twillys, de kleurrijke zijden linten van het Parijse couture labelHermès , inspireerde het jeugdige frisse parfum Twilly d'Hermès . Als een bonte zijden sjaal in de frisse ochtendbries, verleiden de spaarzame geuren de zintuigen. De geur is bloemig, fris en licht.

Het parfum opent met verse gember in de topnoot. De unieke frisheid is sprankelend zonder overdreven scherpte. De gembernoot is omgeven door een delicaat zoet aroma dat de zwaarte ervan wegneemt. De geur is bijzonder aangenaam en licht gekonfijt. De hartnoot neemt de betoverend intense tuberoos over. Met een zee van frisse, delicate witte bloemen geeft ze de geur een bedwelmende, zachte sensualiteit. Het samenspel met de zoet-kruidige gembertonen voorkomt dat de bloemen te zwaar lijken.

De basisnoot voegt een betoverende elegantie toe aan het parfum met fijn sandelhout. De bloemige aromatische geur wordt bijzonder fascinerend en persistent door de oriëntaalse noot.

Over het geheel genomen is de Twilly d' é geurHermès jeugdig fris en delicaat bloemig. De fascinatie van deze unieke geurcompositie ligt in het samenspel van zoete scherpte en zachte, bloemige elegantie. Hermès Twilly is een uitzonderlijk langdurige en intense geur. Perfect voor swingende, vrije uren. Voor jonge vrouwen of degenen die een gevoel van jeugdigheid en vrijheid willen behouden.

Basisnoten:
Gember
Tuberoos
Sandelhout
Parfumeur:
Christine Nagel
Jaar van uitgave:
2017

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de lijn Hermès Twilly d’Hermès in vergelijking met de SRP
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel
toepassen
vandaag tot-43%1