Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel
toepassen
vandaag tot-40%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Twilly d’Hermès is net zo kleurrijk en levendig als de gelijknamige zijden sjaals van het modelabel. De romige bloemencreatie van Christine Nagel heeft een intense sillage.

Bloemig, levendig en kleurrijk - als een ontdekkingsreis door het Parijse voorjaar.

Hermès Twilly d’Hermès goedkoop kopen

De geur +

Hermès Twilly: bloemig, levendig, kleurrijk en fris

Twillys, de kleurrijke zijden linten van het Parijse couturelabel Hermès, vormden de inspiratie voor het jeugdig frisse parfum Twilly d’Hermès. Als een kleurrijke zijden sjaal in de frisse ochtendbries betoveren de spaarzame geurnoten de zintuigen. De geur is bloemig, fris en licht.

Het parfum opent met verse gember in de topnoot. De unieke frisheid is pittig zonder al te scherp te zijn. De gembernoot wordt omringd door een delicaat zoet aroma dat de hardheid wegneemt. Dit maakt de geur bijzonder aangenaam en licht gekonfijt. De hartnoot wordt overgenomen door verleidelijk intense tuberoos. Met een zee van bedauwde, delicate witte bloemen geeft het de geur een bedwelmende, zachte sensualiteit. Het samenspel met de zoete en kruidige gembernoten voorkomt dat de bloemenpracht te zwaar wordt.

De basisnoot voegt betoverende elegantie toe aan het parfum met fijn sandelhout. De oriëntaalse noot maakt de bloemige, aromatische geur bijzonder fascinerend en langdurig.

Over het geheel genomen is de Twilly d’Hermès geur jeugdig fris en delicaat bloemig. De fascinatie van deze unieke geurcompositie ligt in het samenspel van zoete, scherpe bruis en zachte, bloemige elegantie. Hermès Twilly is een uitzonderlijk langdurige en intense geur. Perfect voor levendige, vrije uren. Voor jonge vrouwen of vrouwen die een gevoel van jeugdigheid en vrijheid willen behouden.

Basisnoten:
Parfümeur:
Christine Nagel
Jaar van uitgave:
2017

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de lijn Hermès Twilly d’Hermès in vergelijking met de SRP