Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel
toepassen
vandaag tot-50%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Met Hermès H24 bekijkt de moderne man de wereld vanuit een ander perspectief: de mannengeur die in 2021 wordt gepresenteerd, ontvouwt een groene frisheid gecreëerd door Hermès huisparfumeur Christine Nagel.

Hermès H24 goedkoop kopen

De geur +

Hermès H24 - een frisse, groene en moderne geur voor mannen

Hermès H24 presenteert een levendig, sensueel, lichtgevend en mannelijk parfum voor mannen. Een heerlijk frisse en groene geur die olfactorisch een eenheid uitdrukt tussen botanische natuur en moderne innovatie.

De compositie is kort, treffend en inhoudelijk gemaakt, maar brengt verschillende bijzondere facetten naar voren. De steunpilaar is muskaatsalie, die met noten van vers gemaaid gras, hooi en licht dierlijk amber de geur een zeer groene, sensuele en omhullende charme geeft. Bloemig maar met een mannelijke geur, narcis als botanische noot drukt zijn groene, knisperende en levendige kant uit met een vleugje tabak, maar heeft hier ook een mooie zachtheid. De groene en botanische noten van muskaatsalie en narcis zijn altijd aanwezig, niet alleen aan het begin, maar gedurende de hele geurbeleving. Peruaans rozenhout straalt in de geur van Hermès H24 geen houtachtige noten uit, maar een verkwikkende plantaardige frisheid. Het innovatieve geuringrediënt Sclarene resoneert met een metaalachtige en warme noot, die doet denken aan de zweverige geur van hete strijkijzers en vers gestreken textiel. De molecule ontwikkelt ook een sensuele noot, die de sensualiteit van het hele parfum benadrukt en de compositie op een geraffineerde manier afrondt.

Het fascinerende en inspirerende mannenparfum H24 van Hermès Paris weerspiegelt de moderne man in beweging, vol energie en in perfecte harmonie met zijn natuurlijke en stedelijke omgeving.

Basisnoten:
Scharlei
narcis-absolue
Rozenhout
Sclarene
Parfumeur:
Christine Nagel
Jaar van uitgave:
2021

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten