Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel
toepassen
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Hermès Eau de Rhubarbe Écarlate combineert de zure frisheid van rabarber met witte muskus tot een fruitige, frisse sillage.

Parfumeur Christine Nagel had niet meer ingrediënten nodig om het "scharlaken rabarberwater" te maken, dat door vrouwen en mannen gewaardeerd wordt om zijn frisheid.

Hermès Eau de Rhubarbe Écarlate goedkoop kopen

De geur +

Hermès Eau de Rhubarbe Écarlate, de fruitig-frisse uniseks geur

Om het gewenste frisheidseffect Eau de Rhubarbe Écarlate te bereiken, heeft de Hermès scharlaken rabarber alleen rabarber in de topnoot nodig. Fruitig, zuur, aromatisch en enigszins bitter, de lijst van bijvoeglijke naamwoorden die bij rabarber horen is vrij lang. Net zoals zijn personage meerlagig is. Terwijl sommigen van hem houden, kunnen anderen hem niet verdragen. Hij laat niemand koud. Optisch presenteert deze tweezijdigheid zich in de typische kleurgradiënt van een rijpende rabarberstok: van groen naar rood, van zuur naar aromatisch, van onevenwichtig naar perfect harmoniserende smaakcomponenten. Geen wonder dat deze duizendknoopplant nu ook een Eau de Cologne zijn unieke eigenschappen mag geven. Terwijl rode bessen voor meer versheid in de hartnoot zorgen, wordt in de basisnoot een kunstmatig ingrediënt toegevoegd.

Muskus, vroeger gewonnen uit de gonaden van de muskushert, wordt nu synthetisch geproduceerd - tot vreugde van alle vegetariërs en veganisten die van de Eau de Rhubarbe willen genieten zonder schuldgevoelens. De typische, breed geurende noot is niet noodzakelijkerwijs ieders smaak. Met de fruitige zuren van rabarber gaat Moschus een nieuwe, verrassende alliantie aan. Hoe tegenstrijdig de bestanddelen ook mogen zijn, ze produceren een harmonieuze, originele geur die de zintuigen verfrist en stimuleert. Hermès Zoals zo vaak het geval is, wordt er een ijzeren stilte in acht genomen over de andere ingrediënten. Eau de Rhubarbe werd in 2016 uitgebracht en is geschikt voor mannen en vrouwen.

Kopnoten:
Rabarber
Hartnoten:
rode bessen
Basisnoten:
witte muskus
Parfumeur:
Christine Nagel
Jaar van uitgave:
2016

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten