Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel
toepassen
vandaag tot-38%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Een collectie geuren gewijd aan de mooiste tuinen ter wereld: Hermès Un Jardin en Méditerranée maakt deel uit van de geurserie Les Jardins en brengt u met zijn frisgroene sillage meteen naar de Middellandse Zee.

De mediterrane uniseksgeur doet een weelderig bloeiende, altijd groene tuin verschijnen voor het oog van de geest en droomt van de eeuwige lente.

Hermès Un Jardin en Méditerranée goedkoop kopen

De geur +

Hermès Un Jardin en Méditerranée - De fascinatie van de Middellandse Zee.

Hermès Un Jardin en Méditerranée is een frisse verfrissende geur voor mannen en vrouwen. De topnoot is gebaseerd op extracten van bergamot, oranjebloesem en sinaasappelbloesem. Ze onderstrepen het fruitige karakter van deze romangeur. Als hartnoot komt Oleander tevoorschijn en geeft de geur een bloemen- en zoete noot. Een licht exotisch tintje wordt toegevoegd aan de basisnoot, die ceder, lelie en vijg benadrukt. Al met al doen de Hermès Un Jardin en Méditerranée denken aan een bloeiende tuin aan de Middellandse Zee. Kruidige, frisse mediterrane noten gaan samen met het basismotief van de vijg.

Alle parfumcomponenten zijn perfect op elkaar afgestemd, wat resulteert in een frisse, elegante en luxueuze geur die zowel voor mannen als vrouwen geschikt is. Hermès Un Jardin en Méditerranée creëert een mediterrane flair en vangt de schuimende zee, de brede stranden en de pracht van de mediterrane tuinen in een unieke geur. Naast vijgen, sinaasappel en sinaasappel, worden ook citroen en lavendel gebruikt om een frisse bries te garanderen. Dit zorgt voor een uniek geurmozaïek dat automatisch sun, strand, zee en natuur oproept.

Hermès Un Jardin en Méditerranée harmonieert uitstekend met meer casual spring en zomerse kleding en is gegarandeerd de perfecte geur voor uw volgende vakantie. De beroemde parfumeur Jean-Claude Ellena heeft zich op de essentie van deze geur geconcentreerd. Alle ingrediënten zijn uitstekend op elkaar afgestemd en creëren een harmonieuze geur die zorgt voor fascinerende frisheid en exotisme. Ontdek de Mediterrane tuin van bloemen tussen parfums. Hermès Un Jardin en Méditerranée is verkrijgbaar als Eau de Parfum en Eau de Toilette.

Kopnoten:
Mandarijn
Bergamot
Citroen
Hartnoten:
Sinaasappelbloesem
oleander
Basisnoten:
Cipres
Vijgenblad
muskus
Jenever
Ceder
pistache
Parfumeur:
Jean-Claude Ellena
Jaar van uitgave:
2003

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Hermès Un Jardin en Méditerranée met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Youllithould1977
Geweldige geur

Zeer goed product, aangename geur. Mijn vrouw heeft altijd al Shiseido gebruikt. Shiseido voor mannen is net zo goed. Snelle levering, ik ben erg tevreden.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de lijn Hermès Un Jardin en Méditerranée in vergelijking met de SRP