Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel
toepassen
vandaag tot-12%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Hermès Bel Ami

uitverkocht producten +

De geur +

Hermès Bel Ami - viriel en authentiek

Genoemd naar de gelijknamige roman van Guy de Maupassant, verandert "Beautiful Friend" Bel Ami elke man in een verleidelijke avonturier die zich onderscheidt door zijn authentieke uniciteit en niet echt kan worden gedefinieerd.

De zeer veelzijdige geur bevat nuances zoals salie, citroen, bergamot, patchoeli, ceder, jasmijn, vetivergras en leer met een geur van bos en aarde. Er is nauwelijks een ander herenparfum met zo'n breed scala aan harmoniserende geuren. Een spannend, origineel ensemble. Iedereen die een parfumcollectie Hermès heeftBel Ami , is het erover eens dat deze eau de toilette niet te vergelijken is met andere parfums. Het is iets heel bijzonders, een "mooie vriend", viriel en authentiek, een nieuwe held uit de 19e eeuw die nog steeds geschiedenis schrijft en ons door de avonturen van het leven begeleidt. Kruidig en verfrissend tegelijk, is het Hermès Bel Ami de perfecte eau de toilette voor mannen vol originaliteit die bewust afstand willen nemen van alledaagse gewoonten en willen deelnemen aan een nieuw design van mannelijkheid.

De oorspronkelijke geurcompositie uit 1986 is in de huidige versie herzien en afgerond. Parfumkenners omschrijven de nieuwe compositie als zachter, frisser en harmonieuzer. De geur uit 1986 is daarentegen iets bitterder en onderscheidender.

Kopnoten:
Bergamot
Mandarijn
Salie
Citroen
Hartnoten:
Basilicum
tuinanjer
Iriswortel
Jasmijn
Patchoeli
Ceder
Basisnoten:
Eikenmos
Kokosnoot
leder
Styrax
vanille
Vetiver
Parfumeur:
Jean-Louis Sieuzac
Jaar van uitgave:
1986

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten