Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel
toepassen
vandaag tot-37%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Tuin van Monsieur Li: Het huis parfumeur Jean-Claude Ellena componeerde Hermès Le Jardin de Monsieur Li uit slechts twee ingrediënten: Kumquat en Jasmin.

Dat is al het meesterlijke neusje dat nodig is voor deze frisse, bloemige unisex geur, die deel uitmaakt van de Jardin collectie van Hermès. Tot deze groep behoren Un Jardin après la Mousson, Un Jardin sur le Nil en Un Jardin en Méditerranée.

Hermès Le Jardin de Monsieur Li goedkoop kopen

De geur +

Hermès Le Jardin de Monsieur Li, de bloemige en frisse uniseksgeur.

De geur van een Chinese tuin - dat is Hermès Le Jardin de Monsieur Li. Elke stap inspireert tot de verbeelding. Dit parfum, een uitstekende voortzetting van Hermès' Jardin collectie, maakt indruk met zijn frisse nuances van zoete jasmijnbloesems en Malay Kumquat. Deze geur is fris, veelzijdig en ook een beetje mysterieus.

Parfumeur Jean-Claude Ellena, die de geur creëerde, over de inspiratie voor zijn werk:"Ik herinnerde me de geur van het waterbassin, de geur van jasmijn, de geur van de vochtige stenen, de pruimenbomen, de dwerg sinaasappels en de reuzenbamboe. De Sichuan peper struiken waren net zo doornig als rozenstruiken, en een geur van citroen stroomde uit de bladeren.". Hermès Le Jardin de Monsieur Li is een lichte geur die de zintuigen verwarmt, zoals de stralen van de zon.

Hoewel typische wintergeuren meestal een beetje zwaarder lijken, is dit parfum vrolijk, bloemig en licht zoals de lente. De Hermès creatie van parfumeur Jean-Claude Ellena is een uniseks parfum dat vooral wordt verfrist door de nuances van kumquat en zoete jasmijnbloesems. Ellena is geïnspireerd door zijn geur in Chinese tuinen. Voor de parfumeur, een plek tussen realiteit en fantasie die uitnodigt om te mediteren, maar ook om te wandelen en na te denken.

Kopnoten:
kumquat
Hartnoten:
Munt
Basisnoten:
Jasmijn
Parfumeur:
Jean-Claude Ellena
Jaar van uitgave:
2015

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de lijn Hermès Le Jardin de Monsieur Li in vergelijking met de SRP