Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel
toepassen
vandaag tot-27%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Hermès Hiris

De geur +

Zo delicaat als een droom

Hermès Hiris is een van de echte klassiekers van het luxe label. De geur werd gelanceerd in 1999 en is sindsdien een geheime tip onder de geuren van vrouwen. Hoewel de bloemrijke poedervormige Sillage niet nieuw is, kan het zo gelaagd zijn.

Parfumeur Olivia Giacobetti creëerde Hiris een eau de parfum met de Hermès naam Eau de Parfum, dat, zoals de naam al doet vermoeden, gebaseerd is op iris. Het gaf Hermès Hiris een topnoot van anjer, amber, koriander en natuurlijk iris. Iris draagt ook de hartnoot, omlijst door neroli en rozen. Het edele parfum wordt aangevuld met een samenstelling van vanille, cederhout, amandelboom en honing. Het eau de parfum Hermès is dus Hiris zoet en bloemig, poederachtig, maar ook licht aardachtig, hoewel er geen patchoeli in de samenstelling zit.

Het parfum straalt een rustig zelfvertrouwen uit en kan worden geassocieerd met zoveel associaties dat iedereen zijn eigen associaties moet vinden. Het is geen luide geur, het heeft een onopvallende aanwezigheid, maar een die de hele dag door blijft hangen. Hermès Het is Hiris voor dames die graag dromen als ze hun voeten niet stevig op de grond hebben.

Kopnoten:
Amber
tuinanjer
Iris
Koriander
Hartnoten:
Iris
Neroli
Roos
Basisnoten:
Honing
amandelboom
vanille
Ceder
Parfumeur:
Olivia Giacobetti
Jaar van uitgave:
1999

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Hermès Hiris met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Perve1972
Hermès Hiris

Het product is zeer aangenaam en ik word vaak aangesproken met de vraag welke geweldige geur ik draag. De geur is zeer harmonisch, fruitig en fris. Ik ben al heel lang dol op dit product.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten