Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel
toepassen
vandaag tot-26%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Hermès Eau de Néroli Doré

De geur +

Slechts twee componenten

De geur van Hermès Eau de Néroli Doré is een klassieke toevoeging aan de bestaande geur van Hermès. De light en citroengeur bestaat uit slechts twee geurcomponenten, Neroli en saffraan. Net als bij andere citroengeuren vervaagt de geur van sinaasappelbloesem iets sneller dan de kruidige, sensuele noot saffraan.

De geur van Hermès Eau de Néroli Doré is een Unisex geur, die zowel voor mannen als voor vrouwen kan worden gebruikt. De parfumeur Jean-Claude Ellena, die sinds 2004 bij het bedrijf is, creëerde Hermès Eau de Néroli Doré, een extravagante en tegelijk tijdloze geur die betoverd wordt door zijn natuurlijke karakter. De naam Neroli is afgeleid van prinses Nerola, die haar handschoenen parfumerde met de essentiële oliën van oranjebloesem.

De klassieke Hermés parfum is een Nieuwkomer van het jaar 2016. Het ruikt fruitig en fris, met kruidige, maar ook droge, taart en kruidige tonen. De kruidige en frisse geur doet denken aan een mediterrane zomertuin nabij de zee. De geur van Hermès Eau de Néroli Doré is een geur van hoge kwaliteit van zeer hoge kwaliteit en verleidelijke geur, die stimulerend en verleidelijk is, maar toch licht. Neroli was ooit de geur van koningen en edelen, omdat de etherische oliën van sinaasappelbloesems zo waardevol zijn.

Kopnoten:
Sinaasappelbitter
Hartnoten:
Neroli
Basisnoten:
Safran
Parfumeur:
Jean-Claude Ellena
Jaar van uitgave:
2016

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten