Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Hermès Un Jardin sur le Nil met zijn bloemig-fruitige geur neemt u mee naar de weelderige vegetatie van de tuineilanden op de langste rivier ter wereld en nodigt u uit om te dromen.

De Eau de Cologne, bedacht door Jean-Claude Ellena, wordt intussen beschouwd als een absolute zomerklassieker die even goed past bij vrouwen als bij mannen.

Hermès Un Jardin sur le Nil kopen tegen een gunstige prijs

uitverkocht producten +

De geur +

De geurenreeks Hermès Un Jardin sur le Nil straalt vakantiegevoel uit: Hermès Un Jardin sur le Nil.

De geur Hermès Un Jardin sur le Nil nodigt u uit voor een reis naar Egypte - naar de tuingeilanden aan de Nijl bij Aswan. De weelderige vegetatie heeft alles te bieden: Bomen, grassen, vruchten, weiden. En deze variëteit komt ook naar voren uit de geurreeks van Jardin sur le Nil.

Onmiddellijk na het aanbrengen versterkt de Hermès-geur de zintuigen met een fruitige topnoot van tomaat, wortel, groene mango en verfrissende grapefruit. Een start die na enkele minuten wordt aangevuld met de hartnoot van bloemige fruitigheid van Jardin sur le Nil: Lotus bloemen combineren zich met het delicate boeket van pioenrozen, hyacinten, sinaasappels en riet, een delicate groenwater plant. Tenslotte geeft de basisnoot Hermès Un Jardin sur Le Nil een licht exotisch tintje: Labdanumhars, iris, kaneel, muskus en wierrook.

Dit alles geeft de Eau de Toilette een fruitig karakter met een groene, kruidige component. Geen wonder dat Hermès Un Jardin sur Le Nil is uitgegroeid tot een van de populairste unisex geuren, gewild door zowel mannen als vrouwen. De verfrissende aroma's brengen ons meteen in een goed humeur en in de ontspannen sfeer van een warme vakantie op het platteland.

De Eau de Toilette is het startpunt voor een geuravontuur, dat is uitgebreid met een parfumserie: De milde, rijke douchegel van Hermès Un Jardin sur Le Nil is licht schuimend en laat een vleugje eau de toilette op de huid achter - licht en delicaat. Dit feel good effect wordt nog versterkt door de latere toepassing van Hermès Body Lotion: de lichte vloeibare textuur absorbeert snel, hydrateert de huid en maakt haar heerlijk zacht en soepel. Het hele lichaam wordt uren omringd door Hermès Un Jardin sur le Nil - de geur van een tuin in de Nijl.

Kopnoten:
Grapefruit
tomaat
groene mango
wortel
Hartnoten:
Lotus
lisdodde
Hyacint
Sinaasappel
Pinksterroos
Basisnoten:
Wierook
Kaneel
Labdanum
Iris
muskus
Parfumeur:
Jean-Claude Ellena
Jaar van uitgave:
2005

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Hermès Un Jardin sur le Nil met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 4 klant adviezen
Commentaar van Toopece
Heerlijk bijzonder

Een heerlijke geur voor iedereen die van iets bijzonders houdt. Je hebt het gevoel over een wei te lopen met bloesem en gras, oude natuur.

Commentaar van Theirse
Zo zijdezacht

Mijn huid heeft altijd een bijzondere lotion nodig. Deze is echt geweldig. Zo zijdezacht, laat zich gemakkelijk aanbrengen en trekt heel snel in.

Commentaar van Poeshered
Hermès Un Jardin sur le Nil Eau de Toilette Spray

Zeer interessante geur, mystiek, heel speciaal voor dames. ik gebruik deze geur niet iedere dag, alleen bij speciale gelegenheden. Laat je door deze geur betoveren!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de lijn Hermès Un Jardin sur le Nil in vergelijking met de SRP
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel
toepassen
vandaag tot-38%1