Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel
toepassen
vandaag tot-41%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Hermès Un Jardin sur le Nil voert je met zijn bloemige, fruitige geur mee naar de weelderige vegetatie van de tuineilanden op de langste rivier ter wereld en nodigt je uit om te dromen.

De eau de cologne van Jean-Claude Ellena wordt nu beschouwd als een absolute zomerklassieker die mannen en vrouwen even goed staat.

Hermès Un Jardin sur le Nil goedkoop kopen

De geur +

Straalt een vakantiegevoel uit: de Hermès Un Jardin sur le Nil geurlijn

De geur Hermès Un Jardin sur le Nil nodigt je uit voor een reis naar Egypte - naar de Tuineilanden aan de Nijl bij Aswan. Hun weelderige vegetatie heeft alles te bieden: Bomen, grassen, fruit, bloemenweiden. En deze diversiteit komt tot uiting in de geurserie Jardin sur le Nil.

Meteen na het aanbrengen verkwikt de Hermès geur de zintuigen met een fruitige, wrange topnoot van tomaat, wortel, groene mango en verfrissende grapefruit. Een opening die na een paar minuten wordt aangevuld met de bloemig-fruitige hartnoot van Jardin sur le Nil: Lotusbloesem verenigt zich met het delicate boeket van pioenrozen, hyacinten, sinaasappels en bulrush, een lichtgroene waterplant. Tot slot geeft de basisnoot Hermès Un Jardin sur Le Nil een licht exotisch gevoel, dankzij labdanumhars, iris, kaneel, muskus en wierook.

Dit alles geeft de eau de toilette een fruitig karakter met een groene, kruidige component. Het is dan ook geen wonder dat Hermès Un Jardin sur Le Nil een van de populairste uniseksgeuren is geworden, die zowel door mannen als vrouwen wordt begeerd. De verfrissende aroma's brengen ons onmiddellijk in een goed humeur en voeren ons mee naar de ontspannen sfeer van een warme vakantiedag op het platteland.

De eau de toilette is het startpunt van een geuravontuur dat is uitgebreid met een geurserie: De milde, rijke Shower Gel van Hermès Un Jardin sur Le Nil schuimt licht en laat een vleugje van de Eau de Toilette achter op de huid - licht en delicaat. Dit weldadige effect wordt nog versterkt door het aanbrengen van de Hermès Body Lotion: de lichte, vloeibare textuur wordt snel opgenomen, hydrateert de huid en maakt haar heerlijk zacht en soepel. Het hele lichaam is urenlang gehuld in Hermès Un Jardin sur le Nil - de geur van een tuin in de Nijl.

Parfümeur:
Jean-Claude Ellena
Jaar van uitgave:
2005

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Hermès Un Jardin sur le Nil met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 4 klant adviezen
Commentaar van Toopece
Heerlijk bijzonder

Een heerlijke geur voor iedereen die van iets bijzonders houdt. Je hebt het gevoel over een wei te lopen met bloesem en gras, oude natuur.

Commentaar van Theirse
Zo zijdezacht

Mijn huid heeft altijd een bijzondere lotion nodig. Deze is echt geweldig. Zo zijdezacht, laat zich gemakkelijk aanbrengen en trekt heel snel in.

Commentaar van Poeshered
Hermès Un Jardin sur le Nil Eau de Toilette Spray

Zeer interessante geur, mystiek, heel speciaal voor dames. ik gebruik deze geur niet iedere dag, alleen bij speciale gelegenheden. Laat je door deze geur betoveren!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de lijn Hermès Un Jardin sur le Nil in vergelijking met de SRP